Máxima inntok Oslo med smil og stil!

 

MÁXIMA ANKOMMER SAS-HOTELLET

Møte med Máxima!

Dronning Máxima av Nederland var torsdag på en eksklusiv snarvisitt i Oslo. Her  deltok hun i en rundebordskonferanse i regi av FATF (Financiak Action Task Force) på Radisson Blu Scandinavia Hotel – med finansminister Sigbjørn Johnsen som sitt vertskap.

SMIL OG STIL - SOM ALLTID

Argentinskfødte Máxima er utdannet økonom – og arbeidet som finansanalytiker i New York, da hun i sin tid traff Nederlands tronfølger , kronprins Willem-Alexander. For å bo noe nærmere sin prins, flyttet hun da i et par år sin virksomhet til Brussel.

MED FINANSMINISTER SIGBJØRN JOHNSEN

I noen år har Máxima nå vært FN-organisasjonens spesialutsending for finansiell inkludering og integrering  – og jobber aktivt for å skape forståelse for at også folk i fattige land må få tilgang på banktjenester.

BREDT ARMBÅND MED CITRINER OG DIAMANTER

Men selv om Nederlands dronning var i Norge i et alvorlig oppdrag, fornektet hun seg ikke…

Hennes Majestet var som alltid strålende opplagt og vennlig imøtekommende.

Og dessuten svært personlig og fargesterkt kledd – denne gang i et sommerlig antrekk i beige, brunt, gyllent og gull fra favoritten Edouard Vermeulen i motehuset Natan i Brussel: en enkel ermeløs kjole med litt vidde i skjørtet  – og tilhørende bolero i beige.

Enkelt og smakfullt!

 

BEGEISTRET: Kongehusekspert Kjell Arne Totland har fulgt Máxima tett siden forlovelsen i 2001.

Og jeg legger spesielt merke til hennes utsøkte smykker i fyrstehuset Oraniens egen farge – oransje. 

 Da hun forlovet seg med sin Willem-Alexander i 2001, fikk Máxima en ring med en stor og svært sjelden oransje diamant.

 I sine mer enn ti år som kronprinsesse  har så Máxima samlet på smykker med den oransje smykkesteinen citrin. 

Og  i Oslo i dag bar hun både lange øredobber og et bredt armbånd med oransje citriner og diamanter.

 

Veldig vakkert  – og en flott gest til sitt nye hjemland!

 

3 tanker om “Máxima inntok Oslo med smil og stil!”

  1. Ja du klarer det du, ja Dronning Maxsima er bare helt fantastiks flott,som du vet var jeg i Amsterdam 30 April og så henne på ballkongen da hun ble dronning,og så på storskjerm da dem var u nykirken, så ja enig med den at hun bruker oransj i valg av smykker,men da kroningen var var hun i flott blå kjole og blå smykker hun bærer allt med still. Leve Dronning Maxsima

    Kristin Royalist.

Det er stengt for kommentarer.