– Ingen bryllupsnerver !

LYKKELIG PAR: Prinsesse Madeleine og Christopher O´ Neill poserer for fotografen i en av de vakre salongene på Drottningholm slott. Madde er oppsiktsvekkende vakker - og slankere enn noen gang - i sin nye kjole i eplegrønn blonde og silkecrepe, og Chris riktig så staut og kjekk i sin mørke dress. (Brigitte Grenfeldt/Kungahuset)

Nytt bilde – og  nytt intervju!

I et eksklusivt intervju med den svenske gratisavisen Metro  snakker prinsesse Madeleine fredag ut om hvordan hun har det nå like før hun skal gifte seg…

– Det føles veldig bra. Jeg trodde jeg skulle være mer nervøs og stresset, men det er jeg ikke. Jeg gleder meg kjempemasse til vår store dag.

– Jeg håper det blir en vakker dag med fint vær. Jeg blir veldig glad om vi får vist fram Stockholm fra sin beste side!

Og hun legger ikke skjul på at hun gleder seg til å dele livet med sin Chris. Madde  har tidligere fortalt hvordan de to møttes – og søt musikk oppsto. For fra hennes side var det ikke kjærlighet ved første blikk…

– Vi møttes gjennom felles venner i New York. For meg begynte det med et nært vennskap. Vi delte samme humor og hadde det veldig morsomt sammen. Chris åpnet mitt hjerte – han er min sjelevenn, sa  en forelsket prinsesse den gang.

 

Lørdag 8. juni blir de mann og hustru…

En tanke om “– Ingen bryllupsnerver !”

Det er stengt for kommentarer.