Sofia Hellquists store triumf : Endelig med på familiebildet!

 

DEL AV FAMILIEN: På ett av familiebildene tatt på slottet etter lysningen til Madeleine og Chris søndag står en strålende Sofia Hellquist helt til venstre ved siden av sin prins! (Scanpix)

Nå går det fort i svingene i den svenske kongefamilien… Ny forlovelse på gang?

GLAD SOFIA: En smilende Sofia Hellquist kom inn i Slottskyrkan sammen med Carl Philips fetter Patrick Sommerlath og hans familie - iført en enkel blå/hvit sommerkjole fra Gant... Trolig visste hun allerede at hun skulle få være med på familiebildet... (scanpix)

På ett av familiebildene tatt på Stockholms slott etter lysningsgudstjenesten søndag, står en strålende  Sofia Hellquist ved prins Carls Philips side – i en enkel blå/hvit sommerkjole fra Gant. 

 De to har vært kjærester lenge – og samboere i prinsens leilighet på Djurgården det siste året. Som Carl Philips kjæreste har Sofia derfor lenge vært invitert med kongefamilien  i private sammenhenger.

Men offisielt har den tidligere glamour-modellen måttet holde seg  i bakgrunnen.

Sofia satt derfor ikke sammen med sin prins hverken i prinsesse Estelles dåp eller ved dagens lysning i Slottskyrkan . Hun kom imidlertid sammen med brudeparets venner – og Carl Philips fetter Patrick Sommerlath og hans familie.

Men nå er hun altså for første gang med på et kongelig familiebilde – sammen med sin prins…

Kan det sies klarere? Nå er det ingen  som helst tvil om at Carl Philip og hans Sofia er neste par ut!

Ja, kanskje er de to  allerede hemmelig forlovet…. ?

4 tanker om “Sofia Hellquists store triumf : Endelig med på familiebildet!”

  1. Ja nå ser det ut til at prinsen snart kan gifta sej ser med stro gladje til den 8 juni.

  2. Iroisk? Det blir snart borgerkrig i Sverige på grunn av konge”barna” og deres mesallianser- i tillegg til kungen og Silvia. Svenskene føler seg dratt ned i søla og selv de mest ihuga royalister har fått “nog”.
    “Tanterna” på Svensk Damtidning er kommet helt i tottene på hverandre og fjøra fyk med leserinnlegg som hagl i høstjakta. (Les og lær :))

Det er stengt for kommentarer.