Tulipaner fra Amsterdam

Da jeg kom ut på kjøkkenet mitt i morges, møtte jeg dette fantastiske skuet..

 

De fargeglade tulipanene i de store vasene i vinduskarmen hadde nærmest eksplodert i varmen fra solen  – og sprunget ut i sin fulleste blomst. I flammende rødt, glødende oransje og lysende gult…

KOMMENTERER: TV2s kongehusekspert Kjell Arne Totland kommenterer festlighetene i Amsterdam på TV2 og TV2 Nyhetskalalen tirsdag. Selve edsavleggelsen og innsettelseseremonien kl 14.00 tirsdag sendes direkte på Nyhetskanalen.

 

Og det slo meg at  de vakre løkblomstene, som jo har sin opprinnelse i nettopp Nederland,   kunne være en passende hilsen til nederlendernes nye kongepar, kong Willem-Alexander og dronning Máxima , på denne deres første dag i deres  nye rolle.

 

De levende blomstene – med sine varme og sterke farger. Nettopp slik jeg selv opplever den nye monarken med sin lysende røde manke –  og hans flotte , fargesterke dronning… 

 

Så – kjære Wilem-Alexander og Máxima

 I mine tanker går derfor de vakre tulipanene nettopp til Dere to på denne Deres store dag…

 Måtte hell og lykke følge Dere begge i Deres ansvarsfulle gjerning!

 Til lykke og lykke til!

162 tanker om “Tulipaner fra Amsterdam”

 1. Ja det har dessverre vært en del problemer siden vi lanserte støtte for casting, dette tar vi selvfølgelig seriøst men det har vist seg å være vanskelig å løse. Det er noen løsningsforslag som kan hjelpe til mer stabil streaming, så vil anbefale deg å kontakte vårt kundesenter på sumosupport.tv2.no/kontakt for å se om de kan hjelpe 🙂

 2. Synd TV2 ikke tar dette mer seriøst og utbedrer feilen. (Etter 2 år?) Kjøpte Chromecast for å ha én enhet med støtte for alle streamingtjenester, og det er kun TV2 sumo som har problemer.
  Har kablet nettverk til Chromecasten.

 3. – Får ikke opp chromecast i nettleseren.
  – Chromecast fra mobil (Samsung S6) fungerer sporadisk
  – Å spole med chromecast er tilnærmet umulig
  – For å synce lyd/tekst/bilde må en alltid start avspillingen i 00:00, an kan altså ikke fortsette en sending en har sett deler av tidligere.

 4. I perioder er appen ubrukelig mot Chromecast, spesielt nye versjonen. Har kontaktet dere tidligere på kundeservice med håpløse svar. Svarer det samme om og om igjen og bare “prøv å starte app på nytt, nullstill Chromecast”. Selv når vi forklarer at det ikke er problemet så svarer dere det samme. Ser det nå endelig står at appen ikke er i Beta lenger (etter noen år). Kost på dere å skaffe noe hjelp til å fikse dette. Alt annet caster som en drøm.

 5. Enkelte kunder opplever at det er en del hakking på sendinger i opptak når de benytter seg av den nyeste versjonen av Chromecast, teknikerne ser på problemet men har foreløpig ikke funnet noe løsning på det.
  Vi har heldigvis funnet en midlertidig løsning på problemet – og det er å spole fremover i noen sekunder i starten av sendinga.

  Fungerer det for deg også?

 6. Sumo via cromecast er nesten ubrukelig. Henger og hakker. Alt annet fungerer uten problemer via casten.

 7. Hjelper lite å sende mail. sumo bare hakker over chromecast, å feilen er ikke på brukersiden ihvertfall. Alt annet “caster” jo som en drøm

 8. Har sendt mail til sumo@tv2.no, men der har de ikke løst saken. Det går tregt med å få tilbakemeldinger – og tilbakemeldingene går stort sett ut på å resette routere, apper, Chromecast og oppdatere til siste versjoner osv. Det er forøvrig meningsløst i og med at andre streaming tjenester fungerer utmerket

 9. Det er helt utrolig. Meg og kona skulle se “The Affair” som går på Tv2 Sumo. Streamingen hakker. Går inn på HBO nordic og ser samme serien krystall klart.

 10. Har akkurat samme problemet. Netflix, Viaplay, Nrk, Plex, Youtube fungere kjempebra. Men Sumo hakker. Fant du en løsning?

  Chromcast 2. 5Ghz og 2,4Ghz nettverk. 80/80Mbps linje.

 11. Bruker du den nyeste versjonen av Chrome? Isåfall skal Chromecast fungere fint hvis du laster ned en eldre versjon av denne nettleseren. Problemet ligger i at Chrome har fjernet deler av støtten for Silverlight i de nyeste versjonene. Gi oss gjerne en tilbakemelding på hvordan det går. Hilsen Martha

 12. Hei Henrik!

  Dette er selvfølgelig beklagelig, og vil forsikre deg om at vi gjør det vi kan for å finne en permanent løsning! “Webview” heter appen som gjør at vår app stopper under oppstart, og foreløpig har vi ikke registrert at avinstallering av denne appen har direkte påvirkning på andre applikasjoner. Det er selvfølgelig opp til hver enkelt om det ønsker å avinstallere Webview, men det er altså den eneste provisoriske løsningen vi har foreløpig.

  Hilsen Aleksander

 13. Prøver å caste fra Chromeapp, men bildet kommer ikke opp. Det som kommer opp er selve nettsiden, men i ruten der bildet skal komme er det bare svart. Forsøker NRK, Netflix etc og alle fungerer fantastisk, men Sumo har vært et problembarn helt siden stick`en kom i hus. Stadige feil og tull er det som belemrer TV2. Dette er ikke måten å få flere til å signe abonnement 🙂 Er ikke bare fra PC, men det har vært mye med Android enhetene jeg har her også.

 14. Hei, jeg får ikke opp knappen som caster programmet i avspilleren. Tidligere (senest torsdag 28.mai) hadde jeg muligheten til å caste, men nå er knappen borte. Hva kan dette skyldes?

 15. Herregud jeg er lei av av dere ikke er i stand til å få fatt i kvalifiserte folk som kan vedlikeholde web-tilbudet deres.
  Hvor vanskelig kan det f.eks. være å ha en Chromecast-støtte som fungere???
  Når jeg kjører Sumo på Chromecast via Android starter ikke programmet, eller det går litt før det stopper.
  Så prøver jeg via Chrome på PC, da er Chormecastsymbolet borte i avspilleren.
  Skjerp dere og få tak i folk som kan jobben sin!!

 16. Anbefaler at du prøver å resette Chromecasten din. Det gjør du ved å holde inne knappen mens den er tilkoblet. Noen bedring da?

 17. Får du denne feilmeldingen når du prøver å åpne Sumo-appen, eller når du skal koble til Chromecast?
  Hvis det er førstenevnte problem – stemmer det at du har en Android telefon med Android 5? Isåfall må du slette appen Android System Webview via Play Butikk. Da vil Sumo-appen fungere igjen. Noen bedring nå? 🙂

 18. Appen vil ikke åpne på mobilen. Får bare melding om at appen har blitt lukket. Håpløse greier

 19. Appen åpnes ikke i det hele tatt, Lollipop 5.0 på en Moro X 2nd gen. Den går i svart, flickety-flick, og så er skjermen tilbake igjen som om ingenting var skjedd. Kjent problem?

 20. I tilfelle flere sliter med det samme…leste et sted at det kunne være Java som tullet det hele til. Så jeg avinstallerte Java og lastet det ned på nytt, versjon 8etellerannet. Og dermed funker det igjen! 🙂 Aner ikke hvorfor, men det var hvertfall løsningen tydeligvis…

 21. Det er herved prøvd med reinstallering av Chrome, og det kan bekreftes at sirkelen ikke er sluttet av den grunn…hehe. Men jeg streamer sumo til Chromecast med telefonen så lenge og venter på at Silverlight fases ut i intet..

 22. Onde sirkler altså! En reinstallering av Chrome kan fikse feilen, da skal nettleseren hente inn plugins installert på maskinen. Prøve det?

 23. Riktig…da er det sikkert en feil hos meg. Har sjekket plugins-lista, og Silverlight er ikke på lista..selv om det er installert. En såkalt ond sirkel… 😉

 24. Hei Mona!

  Dessverre vil ikke Sumo fungere på Chromebook da denne enheten ikke tillater tredjepartsprogrammer som Silverlight (vårt nåværende avspillerprogram). Beklager dette, vi skal bytte til en annen løsning som trolig vil være kompatibel med Chromebook men foreløbig vet vi ikke en nøyaktig dato.

 25. Hei Arild! Så vidt vi har forstått er det først i april Silverlight og andre NPAPI-funksjoner skal fases ut fra Google Chrome. I ditt tilfelle kan det se ut til at Silverlight.plugin ikke er aktivert eller gjenkjennes av nettleseren, sjekk gjerne dette under chrome://plugins/ . Ellers kan du også gjerne kontakte kundesupport via sumo@tv2.no.

 26. Hei. Jeg leste litt nedi her om at silverlight skal fases ut. Jeg har i de siste par ukene nesten over natta opplevd at Silverlight ikke vil kjøre på Sumo i Chrome på min PC. Jeg får beskjed om å innstallere Silverlight, men det er jo allerede installert uten at det fungerer. Det fungerer imidlertid normalt på Explorer. Er dette noe som nå vites om, slik at det er normalt, og at man må streame sumo til Chromecast pr tlf/nettbrett heretter? Eller er det min PC/Chrome som er litt koko? Prøvde å innstallere Chrome på nytt uten at det hjalp…

 27. Hei Oda,

  Støtten for Chromecast forsvant fra Mac da Chrome sluttet å støtte Silverlight på Mac. Det jobbes med å utvikle en avspiller som ikke baserer seg på Silverlight, men vi vet dessverre ikke akkurat når den vil være på plass. Det er dessverre ikke mulig å Chromecaste fra Mac slik tingenes tilstand er akkurat nå.

  Hilsen TV 2 Sumo

 28. Kan dere ikke lage en app for macbook da, som man kan laste ned i appstore? Dette er jo helt ubrukelig.

  Før jeg bruker mer tid på det: finnes det pt overholde noen mulighet for å chromecaste sumo fra en macbook air?

 29. Jeg forstår ingenting. Fikk en chromebook i bursdagsgave av min datter og jeg får ikke til å bruke sumo.. Det var i grunn derfor jeg fikk en ny pc for å se mest på sumo…. Må jeg skaffe meg et slikt verktøy for å se sumo på pc n?

 30. Hei Silje! Flott at hakkingen har blitt bedre nå. Det hadde vært flott om du kan sende inn en mail om dette. Fortell oss da hvilken enhet du caster fra, altså om det er datamaskin, iOS eller Android. Da kan vi logge informasjonen og sende det videre til teknisk. Du sender inn sak her: http://webtvsupport.tv2.no/?group=webtv / Martha 🙂

 31. Hei Silje! Opplever du problemer på iOS? I så fall jobber vi med en oppdatering som skal løse dette problemet, men vi har dessverre ikke fått en lanseringsdato enda.

 32. Vi jobber nå med å utvikle en alternativ løsning for videoavspilling der vi slipper å bruke Silverlight. Denne løsningen har høy prioritet, fordi Chromecast ikke virker for Mac nå, og snart vil slutte å fungerer for Windows også. Vi vet ikke helt når den nye løsningen kommer, men gleder oss vertfall veldig!

 33. Kjøpte en Chromecast i dag,lastet ned googlecast og var igang. Imponerende bra med Sumo, kjører ikke hele tiden i HD det er min bredbåndslinje sin feil. Men sitter på loftet og det fungerer like flott der. Genialt system og Sumoen fungerer utmerket.

 34. Hei Stian! Det er et godt spørsmål, og jeg vil gjerne se litt videre på problemet. Derfor ønsker jeg at du sender inn en henvendelse på mail, så vi kan feilsøke litt. Legg ved informasjon om problemet ditt, hvilken enhet du caster fra og chromeversjonen på chromecasten din. Mailen sender du inn her: http://webtvsupport.tv2.no/?group=webtv Hilsen Martha

 35. Når jeg streamer direkte, og det virker som det er verre når det er populære kamper på Sport Premium, så hakker det ofte med grønt bilde, hvorfor?

 36. Hei og takk for tilbakemelding.

  Feilmelding sendt på epost sammen med noen tilleggsobservasjoner.

  -Roger

 37. Dessverre en skuffende opplevelse. Aktiverte Sumo utelukkende for å kose oss med Helt Vilt da denne går på ukurant tidspunkt. S02E05, alt fint fram til 33:52, full kræsj. Umulig å få spilt av forbi dette punktet på Chromecast fra PC selv om en forsøkte hoppe direkte til f.eks. 35:00. Restartet både PC og Cc

  Forsøkte android-appen på vår Nexus 10, ikke engang mulig å få startet appen. Endte opp med et sammensurium av VGA og audiokabel fra PC’en for å få sett ferdig episoden.

  Vi bruker Chromecasten mye her i huset og har aldri opplevd maken.

  Ønsker ikke fornærme noen, men her bør kanskje utvikleren(e) gå i seg selv og se om man ikke har tatt for lett på implementeringen. Det er ganske mange andre som får dette til å fungere stabilt.

 38. Er dette dersom du starter kamp via BPL-portalen? Vi har gjenskapt denne feilen også, ved streaming av TV 2 Sport Premium-kanalene direkte har vi sett bedring. Kan du forsøke det?

 39. Dette her er helt ubrukelig. Andre programmer fungerer greit med chromecast, men sumo. Herre. Det er jo en kamp for å få dette til å virke. Og nå skal i tillegg heller ikke silverlight støtte nyeste oppdateringen av chrome? Dersom det skal være så ustabilt hadde jeg jaggu ikke reklamert for at chromecast skal støttes.
  Appen for iphone får jeg heller ikke til å caste, står at den caster men hakker som bare det. Så stopper det. Prøvd å restarte modemet også. Andre forslag?

 40. Har prøvd på mobildata også, har forøvrig 100mb linje så har ikke problemer med å streame. Masse problemer med at skjermen blir grønn hvert andre minutt på kampen i dag.

 41. Fytti… Hvert tiende tiende sekund endrer fargene seg først til noe som minner om helvete, deretter blir skjermen grønn i ett sekund. Dette er live med Premier League, forresten. Skjer både med android og ios. Pleide og å skje på osx, men det er jo plutselig blitt umulig å bruke nå pga. at dere ikke har kommet dere rundt silverlight-problemene.

  Alle andre tjenester jeg bruker klarer å levere en brukbar chromecastopplevelse, bortsett fra den jeg betaler definitivt mest penger for. Ikke særlig imponert.

  Var forresten her en dag hvor dette faktisk ikke skjedde, kanskje jeg bare var heldig.

 42. Det var leit å høre at du opplever problemer Finn Tore, fint hvis du sender inn en mail til oss, så kan vi undersøke saken nærmere der. /Petter

 43. Seriøst elendig kvalitet på premier league streaming. Dere tar 299 for dette så vennligst fix. Jeg har 50mb linje fra get.

 44. Det var leit å høre. Når vi tester den her opplever vi ikke dette. Har du mulighet til å teste på et annet nettverk, eller med mobildata dersom du har god dekning for dette hos deg?

 45. Vi har gjort noen endringer på denne episoden nå. Kan du sjekke igjen om du opplever det samme nå? Har dette skjedd på annet innhold også eller kun episode 24 av Farmen?

 46. Veldig mye buffring, alle andre apper jeg bruker til chromecast fungerer. Hvor lenge skal dette være en beta? Inne i måned 8 no

 47. Dessverre støtter ikke siste versjon av Chrome på Mac Silverlight, dette forsøker vi nå å finne løsninger på. Men heldigvis har vi nå i dag fått ut en ny versjon av Sumo-appen til iOS som støtter Chromecast! 🙂 Så lurer på om du kan sjekke etter oppdatering til denne, og se om det fungerer for deg?

 48. Dette gikk ikke bra.

  1. Trenger Silverlight for Chrome. Ok. Laster ned. Kan ikke spille video på din nye versjon av Chrome. Chrome oppdateres automatisk siden en del versjoner siden, så dette ble håpløst.
  2. Bruker Firefox, kan ikke sende til Chromecast der, vennligst bruk Chrome.
  3. Ok, jeg bruker iPad. Det går selvsagt ikke. :/
  4. Tar i bruk Android, går fint å spille av 2 episoder av Farmen, før meldingen “Video er kopibeskyttet. Vennligst reinstallert Android fra din leverandør”.

  Dette pluss at man har reklame som er vanskelig å spole forbi, pluss total mangel av tekst, gjør det ikke til en spesielt god opplevelse.

  Problemet er jevnt over med mye. Det finnes andre måter å få tak i dette på, men jeg ønsker både betale for meg og ha en god opplevelse.

 49. Hei Lars. Android 5.0 er fremdeles veldig nytt, men vi jobber med å teste og
  sikre at appen skal fungere også på den nyeste versjonen. 🙂

 50. Setter stor pris på deres satsing på chromecast. Jeg aksepterer at det er feil i beta versjonen og ønsker å gi produktive tilbakemeldinger for at tjenesten skal bli best mulig.
  Et ønske er å kunne sende program til chromcast uten å åpne dette i chrome først. I tillegg også kunne slippe til neste episode..

 51. Det virker og virker ikke om hverandre. Har ikke sett mer til feilkoden. Men har sett når det virker at den også kan være at den spiller av både på PCen og på chromecasten samtidig men hver for seg.

  Nå virker det..

 52. Funket en stund. Men nå de siste ukene… Helt umulig, står bare og spinner på Sumo logoen, så blir det svart. Funker overhodet ikke lenger.

 53. 2 måneder siden TV 2 sier de jobber med dette?? Er nå passelig lei den elendige kvaliteten på Livesendingene fra Premier leauge, så nå er abonnentet sagt opp. Får jo samme kvalitet på lugubre piratnettsteder… Så får det vurderes å starte opp igjen senere (om dette i det hele tatt blir ordnet)…

 54. Det fungerer helt fint. Men du må caste fanen, ikke bruk cast – symbolet i avspillerruta hvis du skjønner hva jeg mener. Da blir den bare stående og spinne… men bruker du cast – symbolet øverst til høyre i fanen, så caster den i fullskjerm på TVn din… det fungerer i alle fall slik hos meg. Lykke til, er meget fornøyd med min Chromecast på SUMO i alle fall… 😉

 55. Chromecast på PL’s livesendinger er en vits. TV2 bør prioritere å fikse dette. For 17 dager siden skrev TV2 at teknisk jobber med å løse problemet. Burde vært løst for lengst spør du meg. Vurderer å bytte til Viaplay og bruke VPN for å se sendingene fra Sverige og Danmark.

 56. Sliter med å bruke sumo…
  Android/chromecast fungerer sjelden, og når det virker, er det så lav kvalitet at det er ubrukelig. Må slutte å bruke penger på tv2… Noen annen måte å få Premier League på?

 57. Casting av TV2 Sumo via Chromecast fungerer det, sitter å ser på Premier League live. Dessverre er videokvaliteten ikke imponerende, men det er vel som du skriver et kjent problem på Beta versjonen. Gleder meg til dette blir fikset, inntil da er det tilbake med HDMI kabelen gitt :/

 58. Sumo funker/funker ikke.
  F.eks. kan jeg se Vikings sesong 1 problemfritt, men sesong 2 får jeg ikke streamet.
  Det samme gjelder mange andre program også, enkelte streames problemfritt, mens andre ikke lar seg streame.
  Etter som jeg leser i andre kommentarer, så er det et problem dere er kjent med, håper det blir fixet snart.

 59. Når jeg ser PL direkte og caster fra mobil har jeg god kvalitet i 15 sekunder, men så blir kvaliteten helt håpløs. Ikke mulig å kjenne igjen spillere på banen ei heller ikke mulig lese hva som står på skjermen. Hvorfor et det så ustabilt? Skrur jeg casting av og på har jeg god kvalitet igjen i ca 15 sek.. Dette ødelegger all fotball glede.

 60. En oppdatering fra Google har medført problemer med casting av det meste av innhold på TV 2 Sumo for enkelte enheter. Problemet er meldt inn til Google som jobber med å utbedre dette, samt lav kvalitet på direktesendingene.

  Så snart vi får på plass en løsning kommer vi med mer informasjon både her og i sosiale medier. Dersom dere har ytterligere spørsmål eller henvendelser angående dette, kan dere sende inn en henvendelse til kundesenteret på sumo@tv2.no .

 61. Hadde satt pris på litt mer tilbakemelding enn kun et spørsmål om det live eller on demand….

 62. Hei. Får ikke Sumoen til å fungere lenger. Hverken on-demand eller live. Prøvde en jeg fikk lånt fra jobben, som fungerte bra, før jeg gikk til innkjøp av egen. Den har ikke fungert med Sumo i det hele tatt. Den jeg lånte hadde også et ekstra strømadapter for amerikanske kontakter, mens den jeg kjøpte kun hadde norsk. Vet ikke om dette betyr at det er en annen modell av Chromecast jeg kjøpte.

  Uansett skuffende. Håper dere får fikset dette.

  EDIT: Prøvd med Galaxy Tab S, Galaxy S3, S4 og PC. Ingenting fungerer. Prøvd å fabrikkinstille, restarte og reinstallere chrome.

 63. Jeg bestilte TV2 Sumo pga chromecast. Kvaliteten er for dårlig for 299 pr.måned… Da jeg fortsatt har muligheten til å benytte angreretten vl jeg mest sannsynlig gjøre det.

 64. Jeg har det samme problemet. Å caste filmer går helt fint. Men hvis jeg vil se en episode av Vikings for jeg følgende feilmelding: “avspillingen feilet med denne feilkoden: 313” og “teknisk informasjon: 313 load-failed” Hva gjør jeg med dette?

 65. Kan ikke se livesendinger lenger med min chromecast. Kunne se de to første rundene fra premier league men nå er det helt svart.

 66. Chromecastproblemer: Det fungerer hverken å streame i Chrome browser eller gjennom Android-app. Jeg har forsøkt å stille alt til laveste kvalitet men det hjelper heller ikke. Har dere noen tips?
  Gjelder livesending av premier league.

 67. Jeg har også problemer med dette. “Løste” det ved å sette på casting før jeg trykket på livesendingen.

 68. Jeg også har problemer med veldig dårlig kvalitet, samt at det flimrer over i grønn og blå skjerm. Har 75/75 linje så det skal ikke stå på båndbredden. Chromecast støtter (meg bekjent) foreløpig ikke 5ghz på trådløst, så man er nødt til å streame over 2,4ghz.

 69. Det er på live innhold. Skulle se premier league på TVen med Chromecast, endte opp foran PCen når jeg fikk svart skjerm.

 70. Hvorfor funker det ikke å Caste lenger? Får bare svart skjerm. Prøvd flere ganger, på 3 forskjellige enheter. Begynte for et par dager siden, da var det vanskelig å få castet til tv. Nå funker det ikke i det hele tatt mer.

 71. Jeg får svart skjerm noen ganger og noen ganger på sendingen opp. Kvaliteten på sendingen er helt grei når det ikke kun er en svart skjerm som kommer opp

 72. Hi I can’t chronecast from my laptop to my tv for tv2sumo sports.im pressing the button on the bottom for chromecast but it won’t work how do I fix it?thanks

 73. Hei, får kun svart skjerm på tven når eg prøvar å Chromecaste Villa-Newcastle. Har forstått at det er laber kvalitet på livestreaming, men det her var litt i overkant 🙂

 74. Jeg vet at det har vært problemer. Men fikk opp litt forhåpninger når Championship fungerte så bra nylig 🙂 Så må jeg legge til at kvaliteten ble bedre utover i dagens kamp 2.

 75. Hei Atle, som du sikkert vet har det vært litt problemer med kvalitet på livekanalene via Chromecast. Vi venter på en oppdatering fra Google for å få ordnet dette. Jeg har hørt nyss om at denne ikke er langt unna og vi kanskje får bukt med dette snart. Inntil videre er det slik situasjonen er, og det er også derfor Chromecast-støtten er en betaversjon fremdeles. /Petter

 76. Hei TV2,
  Det har vært flott HD-kvalitet på Championship og ligacup nå før PL startet. Mens på første kamp i dag i PL er det til tider veldig dårlig kvalitet. Hva skyldes det at Championship har fått så bra kvalitet men ikke PL?

 77. Hei Stein! Dette er et problem som krever at vi må samarbeide med Google, vi har derfor dessverre ikke noe estimat på når problemet vil være løst. Beklager dette!

 78. Fikk inntrykk av at dere hadde løst problemene med Live-sendinger, men ser at dette fortsatt er issue. Noe estimat på når dette blir løst?

 79. Lykke til 😉

  Forøvrig synes jeg det er underlig at dere og HBO Nordic er pålagt å ikke støtte enheter som har root-tilgang mens Netflix, ViaPlay og alle andre ikke har noe problemer med dette.

 80. Problemet er at discretix-biblioteket dere bruker for DRM-beskyttelse ikke trigger spesifikt på root-tilgang men nekter å godta telefoner som kjører noe annet enn stock firmware og selv på stock firmware er det en del falske positiver.

 81. Et raskt søk på Google gir deg nyeste versjon av TV2-sumo appen hvor DRM-biblioteket er patchet slik at du fint kan spille av innholdet ditt på en rootet telefon.

 82. Hei Jonas! Hvis noen fortalte deg at vi støtter Chromecast for iOS allerede har du blitt feilinformert, det må vi bare beklage! Dette er i planene, men vi har ingen dato på når det vil være klart.

 83. Har dere noe dato på når dette vil funke på iPhone å iPad ? Ble nettopp fortalt når jeg kjøpte at det fungerte fint med iPad, men ser nå at det var en løgn.

 84. Så bra Ole Kristian! Det skal gå fint å caste VM-kamper også, så send som nevnt inn en mail til oss dersom det oppstår igjen, da undersøker vi gjerne nærmere. 🙂

 85. Hei testet på nytt nå, alle kanalene virker som normalt nå. Rart! 🙂 Kan kanskje ha noe med rettighetene med VM sendingene? Skal sjekke dette ut i kveld.

 86. Prøver å streame Sumo med Chromecast med lite hell og får feilkode “313 LOAD_FAILED”. Har søkt andre kilder om liknende feil, men heller ikke her finner jeg noe. Hva kan denne feilen skylde?

 87. Jeg har gått over til Chromebook, så kommer til å si opp og avvente nytt abonnement til dere ev. går bort fra Sliverlight.

 88. Trolig får vi på plass støtte i iOS, men vi kan dessverre ikke garantere at kvaliteten på livesendinger er 100% til PL-start.

 89. Ser dette er noen dager gammelt, men håper likevel at et svar vil komme. Har dere noen formening om dette vil bli klart til Premier League starter i august?

 90. Bare hyggelig. Godt å høre at dere tar tak i dette med en gang. Jeg er nytt Sumo-medlem som desverre har blitt noe negativt overrasket av en del tekniske feil og mangler i tjenesten. Satser på at dere også kvalitettester andre deler slik at dere kan ordne opp i alle småtingene som til sammen vil utgjøre et betydelig løft for tjenesten.

 91. Se der ja, dette var nytt! Ser ut til at Mine kanaler peker inn til den gamle avspilleren, så tar dette videre med utvikling med en gang. Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette!

 92. Nei, nei. Tenker Sumo. Begge spillere bruker Silverlight. De er ganske like, men ikke helt identiske, og bare den ene fungerer med Chromecast. Etter mer prøving ser jeg nå at jeg kan se de samme programmene med begge spillerne, avhengig av hvordan jeg går inn på programmet. Når jeg klikker meg inn gjennom “Mine kanaler”-funksjonen får jeg den grå Silverlight spilleren som ikke støtter Chromecast. Hvis jeg derimot finner det samme programmet gjennom søkefunksjonen på Sumo får jeg den “vanlige” svarte Silverlight spilleren som støtter Chromecast.

 93. Det jobbes fortsatt med chromecast-støtte til iOS, men vi har ikke noen
  dato på når den vil være klar. Det ser dessverre ikke ut til å bli klart før
  VM.

 94. Det jobbes fortsatt med chromecast-støtte til iOS, men vi har ikke noen dato på når den vil være klar. Det ser dessverre ikke ut til å bli før VM.

 95. Jeg får ikke opp chromecast-symbolet i android. (Samsung S4 active) Faktisk får jeg ikke opp noen kontroller, verken lyd, pause eller stopp eller noe slik som vist i skjermbildet over.

 96. Det jobbes fortsatt med å implementere støtte i iOS-appen, har dessverre ingen dato klar men den er på vei 🙂 Om du ønsker å benytte Sumo på Linux, kan du gjerne prøve Pipelight. Denne løsningen skal fungere ganske så bra! http://ow.ly/wHe57

 97. Nå har jeg brukt chromecast og tv2 appen i litt over en uke. Jeg må si at til å være en tidlig beta versjon så synes jeg den fungerer svært bra, og løsningen har bestått WAF testen.
  Fortsett det gode arbeidet

 98. Takk for det! DLNA har vi ikke støtte for per dags dato, og det er usikkert om dette er noe vi kommer til å utvikle støtte for. Chromecast kan sammenlignes litt med et Sonos-system hvis du er kjent med det, da meningen er å ha en Chromecast tilkoblet hver enhet, slik at man kan streame video til alle TV’er, smart eller ikke! Det er også litt filformatsutfordringer i forbindelse med DLNA, i motsetning til Chromecast der det vil være støtte så lenge man har en Chromecast, og ikke avhengig av hvilken TV og DLNA-kompabilitet den har.
  Mvh Petter

 99. Håper dere fikser kvalitetsproblemet med livesendingene til VM starter i juni 🙂

 100. kjempebra at tv2 sumo appen støtter ChromeCast, men jeg savner at den også støtter DLNA. Dette er noe som støttes på Netflix Appen. der kan jeg velge å sende til DLNA eller Chromecast. Veldig praktisk når jeg på den ene TVen har koblet til chromecast og den andre TVen har inenbygd DLNA støtte.

 101. Heisann, Når jeg prøver å åpne appen i min Nexus 5, så kræsjer appen med en gang. Ser det er en god del andre som også har denne feilen. Har sendt inn crash rapport. Blir dette fikset snart?

 102. Dere skal få litt ros for innsatsen også,. Appen for android har blitt MYE bedre mtp avspillingskvalitet (ift gamle tv2sporten åpen). Enda mye å hente på livesendingene ja, men kampene i opptak virker å være helt OK! Gleder meg til alt kan streames problemfritt!

 103. Dette er jo bare tullete når mobil-Appen ikke støtter ROOT’ede telefoner fordi TV2 ønsker å leke politi

 104. Hei Sverre! Det er usikkert når dette eventuelt kommer til å skje, foreløpig er det Silverlight/apper som gjelder 🙂 /Mvh Petter

 105. Hei. Når skifter dere til HTML5 støtte? Slik at vi også får brukt Chromebook? Den kommer nå til Norge,og kommer til å bli veldig populær.

 106. Hei! Vi opplever litt utfordringer med kvaliteten på livesendingene i beta-versjonen som er ute nå. Dette jobber vi med å forbedre, så meningen er å gi deg samme kvalitet på sendingen som på web, dvs. HD. Spør gjerne om du har flere ting du lurer på! Mvh Iselin

 107. Hei Thorbjørn! Bruker du Mac eller PC? Får du opp ikonet øverst til høyre i nettleseren? Antar at du har forsøkt en re-start av maskinen etter at du installerte Google Cast? /Mvh Iselin

 108. Chromecast-ikonet dukker ikke opp i deres avspiller i Chrome. Har installert Google Cast.

 109. Ja de som vil på den kampen har jo allerede kjøpt billett og fiksa med reise..

 110. Hei ja nå er jeg tilbake fra Amsterdam og en opplevelse rikere jeg kan ikke beskrive med ord det jeg har opplevd for det var så stort, det å stå der på slottsplassen i Norsk bunad og på Nationaldagen og se en Dronning takke for seg og få ny Konge og Dronning ja da rant tårene ordene som gikk i gjenn var bea bedank som betyr takk bea tror jeg,men toppen var da dem kom ut på ballkongen og hun utropte sin sønn til konge, ja da kunne ett tak løftet seg,det var en glde som ikke går ann og beskrive med ord.Så hele turen med min tante som også var der for 33 år siden som reiseleder da Julianna takket for seg var nå tilbake men nå som besøkende og det var helt fantstisk,så nok en gang det var helt fantastisk.

  Royalist kristin Fra Fredrikstad

 111. Hei. Jeg lurer på hvorfor Kong Wilem-Alexander ikke fikk krone på seg undere kroningen eller om det var signingen i dag?

Det er stengt for kommentarer.