Arets brud 2013

PRINSESSE MADELEINE ANNO 2002 - vakker, blond og uerfaren ungpike (Scanpix)

Nedtellingen har begynt :  Bare 46 dager igjen…

Det er ingen tvil om at prinsesse-bryllupet i Stockholm i juni er Årets kongelige bryllup – og at prinsesse Madeleine selv blir Årets brud!

 I embeds medfør har jeg fulgt kong Carl Gustafs yngste datter tett i mer enn 20 år – og unner henne virkelig å ha funnet lykken.  Og svensk presse bringer nesten daglig nyheter om det forestående bryllupet – om festene og gjestene, brudekjolen og brudediademet…

Selv har  jeg  naturlig nok opplevd  “drømmeprinsessen”  Madde  “live” mange ganger. Men jeg vil aldri glemme hvor slående vakker hun var som ung gjest i et annet prinsessebryllup –  i Märtha og Aris bryllup i Trondheim i mai 2002.

Kledd i en stroppeløs , isblå aftenkjole med perlebrodert liv og tilhørende stola  – og med et enkelt diadem med en stor blekblå akvamarin i det lange , naturlig blonde håret .  Og med nok et utsøkt smykke etter farmor Sibylla og oldemor Margaretha rundt halsen: et tynt kjede i hvitt gull med fem anheng i dråpeformede diamanter.

PRINSESSE MADELEINE ANNO 2013 - voksen og verdensvant brunette. Men like slående vakker! (Scanpix)

I dag er prinsesse Madeleine blitt 11 år eldre – og langt mer moden og sofistikert i stilen. Og hun har gått fra å være en ung, uskyldig  blondine til en langt mer raffinert og verdensvant  brunette.

Men jeg  er overbevist om at Madde med sin skjønnhet og sin stil nærmest vil ta pusten fra oss alle , når pappa kong Carl Gustaf lørdag  8. juni  fører sin datter som hvit brud  inn i Slottskyrkan i Stockholm – og frem til en ventende Chris O´Neill…

Prinsesse Madeleine blir Årets vakreste brud!  Noen som vedder imot ?

 

 

 

5 tanker om “Arets brud 2013”

 1. Bare så synd den allerede er kansellert.
  Greitt å vite før man blir alt for engasjert.
  Men en koselig serie var det da mens den varte.

  Men en bedre sykehusserie som desverre og er kansellert er Monday Mornings. Mye mer sykehuskonsentrert enn Emily som dreier seg om kjærlighet og intriger.

  Do No Harm som og bare fikk en sesong men med avslutning….
  Er et av de bedre dramaene som pågår på et sykehus, men fokuserer handlingen rundt en bipolar lege som lever et todelt liv.

  Hardt å være serieentusiast når de fleste serier ikke får en full sesong engang.

 2. MADELEINE ER VEL DEN VAKRESTE KVINNE I VERDEN..JEG VIL BARE FÅ GRATULERE SÅ MYE PÅ DEN STORE DAGEN…

Det er stengt for kommentarer.