Kong Harald (76) til Antigua for å seile

Tradisjonsrike “Antigua Sailing Week” i Karibia  skriver på sine nettsider at vår egen kong Harald vil delta i årets regatta, som går av stabelen 27.april – 3. mai. Hans Majestet skal ifølge nettsiden være mannskap om bord på båten “Sojana”, en 115 fots  maxi, som eies av en god venn av ham, britiske Peter Harrison. Harald har i årenes løp fått mange nære venner i det internasjonale seilermiljøet – og den legendariske IT-milliardæren Harrison er en av dem.

Seilasen i Karibia  er så avgjort en spennende nyhet , som tydelig viser at vår seilerkonge på 76 fortsatt er i full vigør og “still going strong”… Seilingen har alltid vært Hans Majestets store lidenskap – og aller beste avkobling.  Han sier selv at han da glemmer alt annet  – og bare konsentrerer seg om seilasen og det han skal gjøre der og da… Da kan han også bli rett så høyrøstet, ifølge sine egne barn.  Også dronning Sonja har fortalt at ektemannen kan bli litt i overkant ivrig om bord… De to har nemlig seilt sammen i flere mindre regattaer her hjemme.

Kongeparet var for øvrig på ferie på eksotiske Antigua for noen år siden  – så kong Harald kjenner både øya og farvannet rundt. Han og Sonja seilte nemlig den gang  også med svogeren Erling Lorentzens store seilbåt “Saga” utenfor kysten av Antigua.   Men det er uvisst om dette inngikk som del av den berømte regattaen.

Personlig  ser jeg virkelig fram til de glade bildene av vår sporty monark som “en av gutta” om bord i “Sojana” i slutten av måneden. Det  er slik vår konge trives aller best! 

 Om bord i seilbåten er Harald virkelig i sitt ess…

Der har han sitt eget private lille kongerike!

bilde

 

58 tanker om “Kong Harald (76) til Antigua for å seile”

 1. Vel, vant da Cupvinnercupen, super cupen og ligacupen i 98. FA Cupen i 97 og 2000, så vil påstå at Chelsea vant noen titler i årene før Roman. Var vel aldri dårligere enn nummer seks i årene før heller, og hadde vel et par tredjeplasser også, inkludert deltagelse i Champions League, hvor man faktisk kom helt til kvartfinalen. I 2000 hvis jeg ikke husker feil.

 2. Hi!
   I don`t know what planet you`re from! You talk about numbers in obama`s favor? First of all the number 7,8 is not only highly controversial but down out right wrong! The real numbers will come out soon and you will see that the number 7,8 is false and a desperate try from obama to get back into the race. I can tell you that both analyst` s on wall street and people in the congress are investigating where these numbers really came from! The majority of the American people don`t believe in these numbers and the majority of the American people don`t want obama to continue to occupy the white house and do more devastating damage to our country! And further more, the amount of money obama takes in are far less than Romney`s! Get a grip on what you`re talking about. You have clearly no idea of what you are talking about! Check your facts and stop dreaming. Get yourself some real knowledge! How on earth did they let you write articles and how on earth did they let you get to comment on American politics in the first place? Moron!

 3. Gode tall, kanskje økonomien endelig er på veg i riktig retning igjen. Får satse på at det holder.

 4. Er dette egentlig en positiv utvikling? At eldre spillere kommer inn og tar plassene til unge lovende brasilianere. Men er det riktig prioritering? For ikke å snakke om de enorme summene de bruker på disse gamle heltene. Er det riktig prioritering av disse klubbene å bruke store summer på disse fremfor å investere det i fasiliteter og ungdomsakademier?  

  På kort sikt kan jo dette være bra for klubbene, iom. økt interesse publikumsmessig og bedre resultater. Vil det få positive eller negative konskvenser?

 5. Hei Jan Wilhelm, takk for det! Fantastisk arrangement i Haugesund. Må få gjennomført en fulldistanse med tid og stunder, men greit å bygge seg gradvis opp først. Ironman er ikke til å leke med. Norseman: Foreløpig overlater jeg den til ekstremfolkene – jeg koser meg på amatørnivå og satser på olympisk distanse i Oslo i august. Kjør på selv!

 6. Hei og takk for hyggelig svar. Vil bare bekrefte at Zebra sender fra IM Haugesund i kveld tirsdag 10/7 kl. 2230-2300. På TV 2 Sumo kan du se flere programinnslag fra Ironman-serien rundt om i verden.

 7. Et forslag til regelendring er at bortemål ikke teller før det eventuelt blir straffesparkkonkurranse. F.eks. 1-0 i første kamp – 1-2 i andre – ekstraomganger – lag 2 vinner på bortemål.

 8. Jeg tviler på at Real Madrid spillerene ikke la merke til et fullstappa Camp Nou som til tider pep så høyt at man ikke kunne høre kommentatorene selv når de hevet stemmen. Det er bare noe de sier for å “tøffe” seg. Ingen spillere sier til media “dere får ikke lov til å pipe på meg, for da blir jeg nervøs”.

 9. De aller fleste fotballspillere sier som oftest at de ikke i det hele tatt legger merke til folk som buer på dem, eller at det bare motivere dem til å spille bedre.

 10. Er uenig i dette, for det er vanskeligere å score i en stadion der 50.000 mennesker buer på deg enn når de gjør det motsatte (tror jeg, jeg har aldri spilt foran 50.000 mennesker før). Det legger et slags press på deg som du ikke ville hatt om de heiet på deg vil jeg tro. 

 11. Om abramovitsj er en slags ond “james bond-skurk” forandres vel ikke av at han tar relativt fornuftige valg vedrørende hvem som trener fotball-klubben hans? Han har jo fortsatt stjålet milliarder fra det russiske folk og stukket av til vesten for å surre dem bort?

 12. Ja, og ikke Kasper, Alsaker og gjengen i studio, som skal være såkalte eksperter. De gjør kun en ting, rakke ned på Chelsea og Abramovitsj.

 13. Problemet med Abramovitsj, og Chelsea som klubb, er en neglisjering av en langsiktig tankegang. Det må ligge en idealistisk tanke og visjon om hvordan klubben skal drives. Ansettelser av sportslige ledere – alt fra managere, trenere og direktører, må være i samsvar med hvordan Chelsea ønsker å utvikle seg som klubb. Chelsea har, nesten konsekvent, ansatt personer i ledelsen som tilsynelatende har dratt i forskjellige retninger. Eksemplene er mange og ofte helt uforståelige. Hvorfor ansatte man Peter Kenyon og Frank Arnesen, når de åpenbart ikke var på bølgelengde med Mourinho? Michael Emenalo erstattet Ray Wilkins som assistent, tilsynelatende mot manager Carlo Ancelotti sin vilje. Her snakker vi om to av verdens desidert beste managere, som begge fikk resultater. Likefullt tapte de maktkampen i kulissene på Stamford Bridge. Gus Hiddink fungerte, men det var alltid ment som en midlertidig løsning. Den siste på listen, Boas Villas, må rett og slett ha vært naiv når han trodde at han, som en ung og fersk manager, skulle kunne utrette noe i nærheten av hva Mourinho og Ancelotti klarte under forutsetningene begrenset ledelse og konstant suksess. Tanken om et friskt pust og en evolusjon av et aldrende mesterlag virket fornuftig, men ut i fra Abramovitsj sin historikk med managere, så virket prosjektet dødfødt fra starten av.

  Når det kommer til Ranieri og Scolari, så underbygger også disse ansettelsene en mangel på forutsigbarhet og kontunitet i hva Chelsea ønsker som klubb. Det å sparke en trener er en ting, men det å ansette åtte forskjellige trenere på åtte år er uholdbart for å kunne ha suksess over tid. Det er ingen spillergruppe i verden som kan ha suksess, når det kommer åtte forskjellige retninger og visjoner over så kort tid. Det sier seg egentlig selv.

  Chelsea har alle muligheter, i form av ressurser og spillermateriell til å kunne hevde seg i hjemlig liga og ellers på kontinentet. Klubben hadde aldri vært der den er i dag uten rubler og Abramovitsj, men for at klubben skal kunne komme seg videre, må han trekke seg tilbake når det gjelder alt annet enn innsprøytning av kapital.

  Ironien i det hele forsterkes av at dagens spillergruppe åpenbart trenger en klar og autoritær leder. Og da kan man spørre seg selv: hvilken manager i verden klarer å kombinere autoritet ovenfor en spillergruppe, når han konstant undergraves av klubbens numero uno, Roman Abramovitsj?

  Hvis Chelsea fortsetter å finne gode grunner til å “mate haiene”, så vil de utvilsomt få en lang vei tilbake til toppen av tabellen.

 14. Er ikke i nærheten så mye hat mellom Everton og Liverpool som det er mellom Arsenal-Tottenham, City-United, eller Liverpool-United(vet at det ikke er et derby, men synes det er et av de mest hatfylte oppgjør i PL for tiden).

 15. Beklager Lars. Noe av det du er godt mulig sant , men jeg jar tidligere bodd i Liverpool og man merker at Liverpool og Everton ikke er fiender men mer som rivaler. Under oppgjørene både på Anfield og på Goodison Park sitter mange supportere blandet. Stemningen mellom supporterne på pubene er også veldig fin og vennlig. Det er selvfølgelig noen røde og blåe unntak men Liverpool derbyet er langt fra et av de verste i verden 😉

 16. Satser på seier i denne. Liverpool er i dårlig og vi har ikke tapt på mange kamper, håper vi får revansjert etter det suarez gjorde sist gang 😛 COYB!

 17. sorry forveksla årstall=( Men jeg har i hvertfall rett i at han ikke spilte i Europa på 90-tallet sånn som det står i saken

 18. Det at du insinuerer at Barcelonaspillere ikke får det til på landslaget faller på sin egen urimelighet! Spanialaget som vant VM spilte med ett sted mellom 6 og 8 barcelonaspillere i samtlige kamper i turneringen. Man kan nevne utallige andre stjerner gjennom Barcelonas historie det siste tiåret som også har storspilt for sine landslag. Det at du kan trekke frem ett eller to moteksempel betyr ikke at det er noen større sammenheng. At Messi skal være så dårlig på landslaget er vel også en myte. Han er ikke like glitrende som på klubblaget, men hvor mange spillere i verden er det egentlig som presterer like godt på landslaget sitt som på klubblaget sitt? Ikke mange. Dessuten er Messi fortsatt veldig ung og har minst to-tre VM-sluttspill til å markere seg i.

  Den “gjengangen” du snakker om eksisterer rett og slett ikke.

 19. Jeg er veldig enig i det du skriver. Han burde ikke spille for brasil igjen, hans tid er rett og slett over. ronaldinho vant VM i 2002 og burde være fornøyd med det. Det er mulig at han ikke er fornøyd med å være en av de nye i troppen, en av de nye stjernene og ikke den verdensstjernen han var senere i 2006, hvor det gikk “katastrofalt dårlig” for brasil. Gjengangen for barcelona stjerner på deres landslag er vel kjent også med Messi, det funker liksom ikke helt. Blir man for oppsatt av spillerstil? klarer man ikke å tilpasse seg andre lags måter å spille på fort nok som barca spiller? 

  Uansett, Ronaldinho, min favorittspiller igjennom tidene. Du er ferdig.

 20. Jeg er alltid glad når det kommer tekster som omhandler min favorittspiller. Ronaldinho har selv uttalt at han for alt i verden ønsker å spille for Brasil i VM, så jeg regner med at det gir han en viss motivasjon. Spillere nå til dags har ingen grunn til å gi seg når de er 30, så Ronaldinho burde kunne klare det om han faktisk GIDDER, og det er vel nøkkelordet for han selv.

 21. Etter min mening kommer nok cupens synkende interesse av klubbenes prioriteringer. Ta for eksempel Arsenal; De siste årene har de brukt særlig ligacupen som “ung-guttshow.” De har prioritert bruk av ungguttene fremfor seier, som tilsynelatende ikke trekker veldig mange tilskuere… Cupens status har sunket veldig, og jeg som Liverpool supporter er selvfølgelig veldig happy for en Finale i år. Problemet er at spranget fra en PL-tittel og en Ligacup-tittel er enormt. Jeg har fulgt laget mitt siden runde1, men for mange starter ikke jubelen før semifinale og finale. Dette er litt av kjernen. En cup i England stater gjerne å bli “litt” interessant i semifinalen. Dette kommer som sagt av prioriteringer fra klubbene. Folk gidder gjerne ikke kjøpe billetter til en cupkamp med jr. og reservespillere. Dette sier seg selv! Håper statusen kan bli hevet i fremtiden!.. Det er ingenting som er så morsomt som spennende cupkamper!!!

 22. Forsåvidt interessant, men mye av forskjellen skyldes vel også at sesongkort er mye mer utbredt nå en tidligere. De fleste klubber inkluderer ikke cupkamper i sesongkortet, og cupkamper kan dermed bli en litt for stor ekstrakostnad for mange av de som har kjøpt sesongkort.

 23. Helt enig. Er ikke så rart at man ikke bryr seg så mye når en 4. plass i ligaen er verdt 10 ganger så mye som å vinne cupen. La CL plass gå til de som vinner FA cupen og la nr. 3 i ligaen spille CL kvalik.

 24. Vinner av FA cup burde fått en CL plass, da hadde plutselig cupkampene vært livsviktige, å mye mer spennende. Cup er, og skal være mer spennende enn liga! 2 cup-pokaler til Liverpool i år 🙂 YNWA

 25. Kan også ha sammenheng med korleis media og TV klarer å hausa opp FA cupen. I dag tek Premier League all fokus, sammen med Champions League. SKY har hovedrettigheten på Premier League, mens ESPN har FA Cup. Ser jo samme tendens i Norge. TV2 kjører hardt på Tippeligane, mens Cupen får mindre fokus. 
  Pengene i Premier League og betydningen av denne (belønningen) er også vesentlig større enn FA cupen. Så det er klart at toppklubbane heller prioriterer PL framfor FA cupen, og dermed gjer publikum dette også. 

  Et annet eksempel fra Norge er korleis Viasat profilerer FA cupen, samtidig som andre medier ikkje har lika mykje forhåndsomtale om FA cup oppgjør som dei har for Premier League. Tv2 gjer ein vanvittig god jobb med å kjøra gode reportasjer og oppbygging til kamper i Premier League som Viasat ikkje er i nærheten av. 

 26. En kombinasjon av skader, mett på suksess og taktikk (spesielt på bortebane i La Liga) har gjort at Barcelona maskineriet ikke har vært like velfungerende. Men du verden; vi har også denne sesongen sett ved flere anledninger at ingen andre lag i verden har høyere maks nivå enn Barcelona. Synes både Sanchez og Fabregas har vært glimrende kjøp og levert varene og vel så det. Det som også er veldig spennende å se er at ungguttene Cuenca og Tello har tatt nivået fra Barcelonas ungomsakademi. Spesielt Tello har imponert meg med et ekstremt rykk og ballbehandling; minner mye om Gareth Bale og Fernando Torres i spillestilen.

 27. Helt totalt off-topic, men fett at du har begynt å komme på TV Lars!! Regner med at du, som Spurs supporter, har endret ditt syn på Harry Redknapp siden tiden på coop-lageret? Keep it up!

 28. Jeg slanker meg, utgangspunktet mitt var 156kg. Da jeg har vært like dum før (Ble like feit da 🙂 … ) Har jeg denne gangen forsøkt meg med proteiner.

  Bruker et treningsprogram som heter RYP, jeg ønsker ikke å miste muskler, som jeg har gjort før.

  Et tips fra en som har vært like dum som meg , spiser jeg ca 10 gram Prozyme proteiner hver time jeg er våken, trener styrke hver dag og kardio hver dag.

  Når de første 40kg nå er borte, ser jeg en voldsom forskjell fra sist jeg slanket meg, musklene mine er ekstremt synlige, ekstremt store.

  Kostholdet mitt forøvrig, er karbonadedeig og fullkornpasta samt knekkebrød med makrell i tomat, dette var også kostholdet fra forrige gang jeg slanket meg.

  Jeg var hos kostholds-spesialist forrige gang, men kan ikke si annet enn at jeg mistet enormt mye styrke og overkroppen endte som et stusselig kapittel.

  Tror proteinene har hjulpet meg veldig mye, kan anbefale andre som har som mål å slanke seg veldig mye, om å prøve proteintilskudd på samme måte som meg, ifølge legen min, er jeg frisk og rask, samt at alle prøver viser riktige tall.

 29. hei jeg ville personlig hatt en signatur ra deg medhjerte rundt. det vill d si nummr 6. kan ikkeu legge meg til på facebook og msn jeg bruker sammee-pot adr: mrten_j_heleland@live.nohåper du vill gjøre det kem morten.

 30. Hei Nessi, sorry at jeg skriver det men jeg følger med på hotel cæsar og jeg elsker bloggen din, etter jeg så den på hotel cæsar så gikk jeg inn på bloggen med en gang og jeg elsker den..
  Jeg var ikke så stor fan over hotel cæsar før du kom nå er det drit kult der..
  Det hadde en drøm for meg om du kunne gitt meg noen blogg tips på bloggen min http://www.bollapinnsvin123.blogg.no
  JEG DIGGER DEG, NESSI<3
  – en som digger deg, klem

 31. Fått en ny respekt for deg som skuespiller etter den siste scenen din. Så deg også i VG og veldig bra at du snakker om ett så viktig tema 🙂 

 32. morsom blogg 🙂 ! Nå som Runa har Tom syns jeg det er fint at du har Goggen. Bare pass på og vær deg selv og slapp av, så går det nok fint! 🙂 Du trenger ikke silikon for at folk skal like deg. btw, søtt dikt 🙂

 33. jeg osså liker det ;))))  MEN  JEG TRODDE  RUNA SIN GITAR VAR PÅ REPRASJON JEG xD   MEN   TA UT MER PÅ DENNE BLOGGEN ELSKER BLOGGEN OG JEG LIKER VIDEOENE LAG FLERE OG KAN DU IKKE BEGJYNNE OG SVARE PÅ  KOMMENTAREE NOEN?? please klem isabell <3<3

Det er stengt for kommentarer.