Livet som komiker

Jeg går vel fremdeles under «nykommer», er ikke alltid like fancy backstage på jobb. Da er det greit å ha suksessfulle kollegaer som kan rive i en lunsj.

«Jeg tar det, jeg, Cess. Slapp av.»

Kveldene uten «Kollektivet» ser sånn her ut:

Hva skal jeg snakke om i dag, da?

Perfekt.

Blir fort ensomt på et tomt grupperom, aka. backstage.

Vann og litt stusselig sortiment frukt. Ikke akkurat raideren til Gaga.

Aldri for gammel for dukker, vel?

Dette er Karoline. Min barndomsbestis. Ingen kjenner meg som henne, altså. Slik ei nydelig dukke, og slik en pleiende mor.

[flowplayer src=’https://blogg.tv2.no/kollektiv-cess/files/2011/10/CessogKaroline.mp4′ width=600 height=340 splash=’https://blogg.tv2.no/kollektiv-cess/files/2011/10/CessogKaroline.jpeg’]

Min årlige tannlegesjekk! Null hull??

I dag hadde jeg min årlige tannlegesjekk. Jeg har aldri hatt særlig tannlegeskrekk. Tror alle som har opplevd helvete med å ha regulering ikke får det etter det. Da ingenting slår det å stramme reggisen! Moses!! Jeg har gått til samme tannlege siden jeg var liten og har alltid med meg mamma. Det hadde jeg i dag også, i en alder av 24 år…(kremt) Mamma leier meg inn, passer på meg og kjører meg pent hjem når jeg er ferdig. Det kaller jeg ekte kjærlighet!!!

Var uten overraskelse NULL HULL i år også, da jeg har “Søndre Nordstrands flotteste tenner” – som tannlegen min Bjørg sier =)

Bildene under bekrefter vel det….

Arvet fra min nydelige mor.

Som perler på en snor...

Tenner du ikke på dette, så vet ikke jeg.. Tok du´n?

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.