Hvem blir nestemann ut?

Sju statsråder har forsvunnet, klarer Jens Stoltenberg å unngå flere utskiftinger?

Knut Storberget Foto TV 2

Knut Storberget er ikke ferdig med hijab-saken. Nå venter Stortinget som ennå ikke har fått noen forklaring på hva statsråden egentlig mente om hodeplagg.

Mens statsminister Jens Stoltenberg onsdag varslet at det var viktig med en bred og åpen debatt forøkte statsråden i justisdepartementet å lukke debatten. Opposisjonen er langt fra fornøyd med forkaringen og debatten om Storberget raser.

Også det omstridte blasfemiforslaget som ble trukket kom fra Storbergets departement, slev om det var Senterpartiets Liv Signe Navarsete som tok æren.

Samtidig har det stormet rundt NAV. mens Arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen tok seg vinterferie. Nå må også han forklare seg for Stortinget.

Den siste statsråden som forlot den rødgrønne regjeringen var Åslaug Haga. I tillegg har Manuela Ramin Osmundsen, Karita Bekkemellem, Helen Bjørnøy, Øystein Kåre Djupedal, Odd Roger Enoksen og Odd Eriksen forlatt den rødgrønne skuta.

Rekordmange statsråder har måttet gå, tror du det blir flere eller sitter både Knut Storberget og Dag Terje Andersen trygt til etter Stortingsvalget?