Bollefest i Høyre

Det pleier nok ikke bare å være boller og brus i Høyres hus, men nå inviterer Høyre til andre boller med Erna.

Samtidig mener Unge Høyre-leder Henrik Asheim at Erna Solberg kan glemme festinvitasjonen om et bredt borgerlig samarbeid, så lenge Venstre og Frp ikke vil samarbeide. Han er redd for at partilederen bare skal fremstå som en slags “Erna venneløs” og frykter at politikken kommer helt i skyggen.

1284

For en uke siden stod kronikken “Høyre et parti på sokkel” på trykk. signert av tidligere sentralstyremedlem i Unge Høyre Petter Stocke-Nicolaien. Han konkluderer med at Høyre må bytte leder for å komme på offensiven. De siste dagene har jeg sett flere bloggposter om Høyre. Noen vil ha lederskifte for at de fortsatt skal stemme på partiet.

Tidligere i uken skrev jeg bloggposten “Lang løpetur for Erna“. Høyre satser på at en rekordlang valgamp skal løfte partiet, men så langt er det lite som har løftet partiet selv med en regjering i gallupkrise.

I helgen brukte Høyre slagordet andre boller med Erna. Hun holder fast på at veien til makt går gjennom et bredt samarbeid på ikke-sosialistisk side. Hva tror du om Høyres strategi i valgkampen?