McCains kroppsspråk

Er det nervene og alvoret som er i ferd med å knekke John McCain? På datterens blogg er det i allefall lett å se at McCain har et helt annet kroppsspråk når han IKKE er på scenen.

72 år gamle McCain har fått masse pepper for sitt kropssspråk og mange underlige ansiktsuttrykk under den siste tv-debattene. Det kunne nesten virke som om McCain forsøkte å spille en person han ikke er. “Husk å smile”. “Ikke bli sint”. Sånne ting kan man tenke seg at han har fått beskjed om.

Her kan du selv leke med stater og valgmenn – og vinne USA-tur.

Da er det påfallende å studere bildene på datteren Meghans blogg. Hun var backstage sammen med faren før og etter debatten, og hun har lagt ut en mengde bilder.

Meghan McCain driver valgkamp for sin far, og ville selvfølgelig ikke lagt ut bilder der han ikke tok seg bra ut. Men sjekker du McCainblogette.com, så vil du se at det er stor forskjell på McCain “onstage” og “offstage”. Smilene er mer naturlige, kroppsholdningen – ja hele mannen. Som her.

Og når vi er inne på kropsspråk. Hva er det med John McCains kone Cindy? Kan du finne et eneste bilde der hun ikke står med hendene i kors?

Og her kan du lese New York Times sterkt kritiserte artikkel om Cindy McCain. John McCain og hans stab har reagert kraftig på saken, ikke minst at gamle historier om pilleavhengighet blir trukket fram.