Fluen og meg

Fluene er tilbake, og det er jo en akseptabel pris å betale for sol og sommer. Det er verre når en av de aller feiteste tar opphold i TV 2s nyhetsstudio.

Allerede klokken 15 i ettermiddag merket kollega Sturla Dyregrov og jeg den store fluen i nyhetsstudio i Bergen. Selvfølgelig spøkte vi med muligheten for at den skulle sette seg på en av oss.

Heldigvis lot fluen være i den sendingen. Den ventet til hovedsendingen..

Jeg merket den i nakken da jeg leste en av de siste sakene i sendingen. Og var lettet over at den ikke hadde satt seg i pannen.  Det var først etter sending jeg skjønte at jeg ikke var så heldig. For ute på desken stod hele kveldsteamet og så om igjen opptaket fra sendingen:

Joda, der er fluen på jakkeslaget mitt.  Heldigvis hadde jeg svart jakke på.. OBS! Oppdatering under..


Fluen har nå krepert. Like før klokken ni i kveld ble den funnet av Gina i studio. Fluen hadde krasjet med en gloheit lyskaster.

flue

02.jun.2008 @ 14:22av Intrikat

Lar tv2 alle få komme med ytringer i form av private blogger? I så fall, slutt med det. Hva pokker er dette for et innlegg fra en tv-kanal som påberoper seg å være en akiv bidragsyter til samfunnsdebatten? Neste gang håper jeg en sverm med veps tar turen til studioet. Fjott.

03.jun.2008 @ 11:31av Frode

Bloggen gir et fint bilde av hverdagen i nyhetsstudio. Og du har jo alltid tiltrukket deg det som kan krype og gå, Kjetil – og nå også de flygende…