Store forventninger til Solskjær

Enda en prisbelønnet spaltist spår nå Ole Gunnar Solskjær en stor karriere som manager.   Martin Samuels i The Times skamroser Solskjær – og bidrar samtidig til å styrke ryktet som superreserve.

Jeg lover at det er siste gang jeg skriver om Solskjær på en stund.  Men det har vært spennende å følge omtalen vår mest suksessrike fotballproff har fått i britiske medier.    I dag er det altså Martin Samuels som kliner til i The Times.

Samuels understreker – i likhet med Jim Smith – Solskjærs evne til å analysere spillet fra innbytterbenken.  Og mens Jim Smith friskt og freidig spår at Solskjær vil overta etter Ferguson, så ligger ikke Samuels langt etter.   Han mener Solskjær kommer til å bli den beste manageren Alex Ferguson har "utviklet". 

"The best manager to come from within the ranks of Ferguson's United
may be the one with the least fanfare. Typical."

Ole Gunnar Solskjær scoret 126 mål for Manchester United.   29 av disse laget nordmannen som innbytter.   Det aner meg at Solskjær vil hevde at det er alt for lite til at han fortjener merkelappen "supersub".   Men Samuels snur  på argumentasjonen – og peker på at den "opprinnelige superreserven",  David Fairclough (Liverpool), bare scoret 18 mål fra benken.

Rakk du ikke dokumentaren om Solskjær på TV 2 tirsdag?   Se den her.  Og her er den første scoringen i Premier League – mot Blackburn og Lars Bohinen.

d>

05.sep.2007 @ 16:31av Godt språk

Så du mener at Martin Samuels i The Times skamroser Solskjær? Det vil si at han gir Solskjær overdreven eller ukritisk ros, men mener du ikke egentlig det motsatte?

05.sep.2007 @ 16:47av Kjetil

Tja.
Det er på sin plass å rose Solskjær, men når rosen går over i å antyde at nordmannen kan overta for Ferguson – da er det kanskje overdrevent og ukritisk?

06.sep.2007 @ 11:30av Ace

Godt gjort av David Fairclough (Liverpool) å score 18 mål fra benken 🙂