Solskjærs første trening

Lee Sharpe ankom trening i en snerten sportsbil og fikk parkere nærmest garderoben.  Ole Gunnar Solskjær og Ronny Johnsen kom i familiebiler av typen golf eller passat – og måtte parkere lenger unna.   Men hvem huskes best i dag?

Det var mange som satte pris på mimreklippene jeg la ut for et par dager siden, så her kommer et nytt.  Denne gangen fra slutten av juli 1996.    For mens Ronny Johnsens skrev under for Manchester United allerede 3. juli, så drøyde det litt med Solskjær.  Men 24. juli var det meste på plass, og jeg befant meg på samme fly som Ole Gunnar Solskjær og samboeren Silje – på vei til Manchester og første trening på The Cliff.

Fotograf Paul Walker og meg tilbragte mange timer på parkeringsplassen utenfor Uniteds treningsfelt denne dagen.  Lenger kom vi ikke. Men dagen ble en interessant studie av den såkalte "pecking order" som hersker blant spillerne i mange Premier League-klubber – enkelt fortalt: De største stjernene velger først.

Dagen endte med et dobbeltintervju med to kanskje i overkant ydmyke og nesten beskjedne nordmenn.   Det ble to saker – en kort tidlig på kvelden, og så en lengre i det som het "Onsdagssporten". Ta en kikk, det er gratis.

Så får vi se om det ikke er mulig å legge ut Solskjærs første kamper etterhvert også.  Følg med!

30.aug.2007 @ 15:02av Lars

Topp Kjetil. Herlig at du fikk det til.