holdinbuksenrosa

Get Inspired

Heisann alle sammen! Nå har jeg bestilt meg ny treningsbukse og treningstopp/bh fra www.getinspired.no

Ettersom den gamle treningsbuksen min var hullete og slitt, og en annen jeg har fått er helt gjennomsiktig og viser hele rumpa mi så fant jeg ut at jeg ikke hadde stort annet valg 🙂 Derfor ville jeg ha en med ordentlig god kvalitet. Derfor falt valget på denne flotte Siri Capri Zip Tights som er fra treningsmerket Röhnisch: den geniale “HOLD IN” buksen der man skal få flott rumpe.

holdinbuksenrosa

Klikk på buksen så kommer du rett til siden om du liker buksen 🙂

Min får jeg i turkis/blå i stedet for denne med rosa på, gleder meg til og trene med en bukse som denne!

Her kan du også lese en artikkel om buksen på KK.NO: http://www.kk.no/864610/treningsbuksen-som-gir-knallfin-rumpe

Og denne flotte sportstoppen som holder bysten på plass forhåpentligvis:

Trykk på bildet over om du likte denne 🙂

Gleder meg til og trene i gode treningsklær! 🙂

.:KarinaKilbo:.