De norske hjelperne til terrorgruppa Islamsk Stat

En irakisk flyktning fra Yazidi-samfunnet får mat og drikke i den kurdisk-kontrollerte delen av Irak mandag. Over 20.000 sivile fra Yazidi-samfunnet ble berget fra IS brutale fremferd.

En irakisk flyktning fra Yazidi-samfunnet får mat og drikke i den kurdisk-kontrollerte delen av Irak mandag. Over 20.000 sivile fra Yazidi-samfunnet ble berget fra IS brutale fremferd.

Bør man se videoene om massehenrettelser som blir lagt ut av terrorgruppa Islamsk Stat (IS) og deres sympatisører på internett?

Propagandakrig

På Youtube blir timesvis av bestialske henrettelser og tortur publisert. Der ser vi hvordan sjiaer, kristne, yezidier  og til og med sunnimuslimer blir bakbundet og skutt i hodet. Noen blir lagt i en

massegrav. Andre dumpet i elven.  Enda sterkere videoer viser hvordan barn blir halshogd – og hvordan barn halshogger voksne. Dette er noe av det verste jeg har sett. Så grusomt at det aldri kan vises på norsk TV.

Selv om Youtube sletter de makabre opptakene blir nye publisert hele tiden. Terrorgruppa Islamsk Stat lager disse klippene for at vi skal se dem. For at verden skal frykte dem. Og det er dilemmaet for mediene. Hvordan rapportere om henrettelsene uten å gå terroristenes ærend? Jeg tror norsk presse har funnet en passende balansegang.

Støtte fra norske borgere

Terrorgruppen IS har fått mye oppmerksomhet etter at USA bombet stillingene deres i Irak. Men den fremste fienden deres er fortsatt andre muslimske stater og organisasjoner. De kjemper mot den syriske hæren, den irakiske hæren, Al-Nusra fronten, Ansar Al-Islam, Hizbollah, kurdiske Peshmerga og den frie syriske arme. Listen er svært lang og inneholder både sjia-og sunnimuslimske grupper. De er til og med i konflikt med al-Qaida, som har tatt avstand fra brutaliteten til Islamsk Stat. Det sier mye. Det er altså først og fremst andre muslimer IS slaktet før de begynte å massakrere yezidier og kristne i Irak og dermed fanget den vestlige verdens oppmerksomhet.

Da er det oppsiktsvekkende at det finnes muslimer i Norge som sympatiserer med en slik terrorgruppe. Unge menn og kvinner som enten har innvandret, er født her eller som har konvertert. De mener at demokratiet er de vantros verk og at deres tolkning av Sharia er den eneste lov som kan gjelde på jord. Facebook profilene deres viser hvordan de hyller IS og drømmen om et kalifat. Hvordan kan norske borgere støtte en gruppe som halshogger barn? Som bortfører kvinner i hundretalls? Som dreper de som ikke konverterer? Jeg vet ikke.

10 personer siktet av PST

Forhåpentligvis vil vi få flere svar i tiden som kommer. Minst ti norske borgere er siktet av PST i henhold til straffelovens paragraf 147 d eller c. Det betyr støtte til eller deltagelse i en terrororganisasjon – eller oppfordring til terrorhandlinger. Organisasjonen PST knytter til nordmennene til er IS, tidligere kjent som ISIS og ISIL.

Det er for tidlig å si hvor mange av siktelsene som vil ende med en tiltale. Men det blir flere rettsaker i tiden som kommer.  Et par av dem innen året er over. Håpet er at rettsakene vil gi innblikk i hva som egentlig foregår i dette miljøet. De avlyttede telefonsamtalene, avhørene, tekniske bevisene og vitnene vil kanskje gi samfunnet mer kunnskap om et svært lukket miljø. Hvordan blir de rekruttert? Hvem er ideologene? Hvem tilrettelegger reisen? Hvor får de økonomisk støtte fra? Hvordan reiser de? Har de planer om å ramme norske mål?

Hvordan hindre radikalisering?

Foreløpig har vi sett mye av det ekstremistene selv legger ut på sosiale medier. Men det er mye de ikke vil storsamfunnet skal få vite. Kanskje kan den åpne rettsprosessen i norske domstoler la oss få vite litt mer.

Som samfunn har vi utfordringer med å hindre radikalisering. For det er ikke slik at det kun er barn av innvandrere som ønsker et kalifat i Midtøsten. Flere av konvertittene, de som er etnisk norske, er like reaksjonære. Da hjelper det ikke å skrike om mislykket integrering eller mer norskopplæring. Det er mer komplisert enn som så.

LES MER OM IS PÅ TV2.NO:

282 tanker om “De norske hjelperne til terrorgruppa Islamsk Stat”

 1. Vis du les mer om Islam,du skal finne ut hva er Islam. Islam er meget farlig ideologi. Qur’an Ser at du kann drepe De ikke tror på Gud.

 2. Enig. Rasismen mot etniske Nordmenn har bare økt og økt gjennom tiårene. Etniske Nordmennn behandles stadig oftere som paria i eget land. Er du etnisk Nordmann, så stiller du bakerst i de fleste køene. F.eks. vor ofte hører du om etniske Nordmenn som får hjelp til gratis eller billig bolig. Dagens Norge styres av et apharteid regime.

 3. Hva er det som får arrogante markedsførere til å tro at bare de “tvangs-ruller” siden tilbake til reklamen ofte nok, så får de folk til å kjøpe produktet dems? For min del, så har et motsatt effekt. Jeg vil anbefale alle å boikotte alle produkter som benytter seg av reklame-ordninger som gjør sitt beste forå tvinge seg ned over ørene å folk. Null inntekter er sannsynligvis det eneste budskapet disse tyrannene förstår.

 4. Du hopper over en del ledd her. Vesten støttet Mujaheddin sin motstands-kamp mot Soviet imperiet. En del av disse folka dannet grunnlaget for det som senere skulle utvikle seg til Taliban i Pakistanske Koran-skoler. Taliban kom deretter til makta med støtte av det Afghanske folket. Osama Bin-Laden og flere av Al-Qaida folka hans gjemte seg i Afghanistan, anakeligvis ved hjelp av utpressning mot lederne i landet. Amerikansk etterforskning har aldri klart å bevise at Al-Qaida sto bak 9/11. Imidlertid så har dette vokst seg til en gedigen, medieskapt myte. Dette dannet grunnlaget for å insette et klan-styrt diktatur under Hamid Karzai i Afghanistan. Dersom flykaprerne hade konsentrert seg om Pentagon og droppet sivile mål, så ville hele saken mest sannsynlig ha blitt dysset ned. Sivile må har som kjent mye større PR-verdi for å fremme patriotisme blandt den terror-rammede befolkningen. Selv om allt tyder på at Al-Qaida er en relativt brutal gjeng, så gjelder det å holde tungen rett i munnen, for å få med seg de fleste fakta i saken.

 5. Skyter barn? Å nei da. Daesh er råere enn som så. De bruker knivene sine og kapper langsomt hodene av små barn som tilhører feil tro (bl.a. Kristne barn som nekter å konvertere). Dette er dokumentert flere steder.

 6. Hvorfor er Daesh den ENESTE stridende parten i Irak og Syria som alltid skjuler seg bak tildekkede masker og med finlands-hetter? Kanskje de er noen helt andre enn dem de later som om de er? Kanskje de ville miste all støtte blandt de fleste Sunni-Muslimer, dersom det ble avslørt hvem de i virkeligheten er?

 7. Daesh gjemmer seg bak Islamske slagord. Men, i praksis har de avslørt seg som de værste fiender av Islam. Daesh gjør stadig flere handlinger som er Haram. De dreper stadig flere vandlige Muslimer. De har solgt sine sjeler for penger. De har gjort Allahs skaperværk, menneskekroppen inbefattet, til en handesvare som de profiterer grovt på. De har egne klinikker (bl.a. i Mosul) hvor de parterer opp mennesker og selger deres organer til høystbydende (inbefattet til syke vestlige millionærer i behov av nye organer). Og værst av allt, de har satt Kalifatet i fare, ved å gjøre alt for mange strategiske tabber og dumheter. Med slike venner, trenger Allah ingen andre fiender.

 8. Unge “islamister” som reiser til IS for å fordrive tiden med drap, voldtekt av kvinner, småjenter og småGUTTER er folk vi utmerket godt klarer oss uten her i Norge. La oss håpe at de ikke blir i stand til å returnere……..

 9. Du forstår ikke en gang betydningen av “mitt fedreland”. Ikke annet å vente i grunnen.
  Det du kaller “Gud” har ikke noe med dette å gjøre i det hele tatt. Eksisterer ikke.

 10. Norge blir aldri en Islamsk stat, rotta!!

  Vi vil knuse dere underutviklede avskum, uten problemer.

 11. Se å pelle deg ut av landet, din lille Islam-rotte!!

  Slikt avskum som deg trenger vi ikke her i landet!
  Pelle deg tilbake til den kloakken du rømte fra!

 12. Har allerede hatt di på døren jeg. Ikke noe problem det,ytringsfriheten vi har i Norge,har du glemt den…. 🙂

 13. “Mohammed som så mange andre ledere på hans tid var en erobrer, det fantes muslimer før han ble født,”
  – Islam ble til gjennom Muhammed. Han var analfabet, men fikk sin tjener til å skrev det hele ned etter hans møtet med demon…harkhost jegmener engelen.

  Og du glemte detaljen om at han knullet småjenter i og med at han giftet seg med en 7åring mener jeg. Denne skaper av fredens religion…

 14. Det stemmer vel ikke helt. Qatar har forsiktig støttet noe av IS, noe som har ført til at de har fått store problemer med bl a Saudi-Arabia. Uansett kan du ikke holde arabere som sådan ansvarlig, siden svært få av disse statene har noe som kan kalles demokratisk styre.
  Men mange av statene er nok redde, da det flere steder fins sterke grupper som kan ta til vold. De er vel redd de selv skal bli angrepet. Det er få stabile demokratiske stater i området, så regjeringene har ikke mye å gå på.

 15. Du vet at det er en stor demonstrasjon mot IS/ISIS og også i praksis mot Profetens Ummah på mandag? Den demonstrasjoner er initiert av muslimer, men alle, også du, er velkommen til å delta.

 16. Det er lov å tenke litt.
  Vålerenga og Brann eller mostsatt, har det en tendens til å bli bråk av disse pøblene som har lite med fotballen å gjøre representerer ikke alle tilhengere av disse to fotball klubbene, Det er heller ikke et krav om at disse straks bør gå i demonstrasjonstog og ta avstand fra vold.
  De aller fleste oppegående mennesker tar avstand fra vold enten de heier på det ene eller det andre laget, men det vi kan oppfordre til er at mennesker en gang for alle slutter å bruke religion som unskyldning til å bryte lover eller skade andre mennesker. Hvert enkelt menneske er ansvarlig for sine handlinger.

 17. Kommentar felter engasjerer og noen ganger bidrar til å stenge kommentarer i saker som angår offentligheten til likegyldighet og null interesse.
  Jeg er enig med dem som er for at man må stå bak sine meninger, den beste måten å møte fordommer på er med opplysning og diskusjon. En som skriker i desperasjon selv en ekstremist er som regel ikke veldig farlig, med mindre de oppfordrer til ulovligheter, det er den stille frustrerte typen ingen vet om før det smeller som er farligst.

  Ikke rare forskjellen om noen stenger en artikkel for meninger eller om staten kommer inn å sletter artikkelen de ikke liker, begge deler er en form for sensur.
  Men man kan lett kreve et navn bak en mening.

 18. Gud hvisket ikke noe til profeten, det var det erke englen gabriel som tok seg av, for øvrig skrev ikke profeten et ord selv, han var analfabet, og hans hele verden var på langt nær så stor som i dag. To hele kontinenter var uoppdaget på hans tid, selv erke engelen selv nevnte dem ikke.
  Det er en nesten 1500 år gammel doktrine, jeg lurer fælt på hans syn om elektrisitet, dynamitt, krutt, telefonen og andre nytting ting hans følgere ser ut til å kalle hellige virkemiddler i spredning av hans lære.
  Mohammed som så mange andre ledere på hans tid var en erobrer, det fantes muslimer før han ble født, mennesket har altid vært et sta esel vanskelig å rikke, tro har vært guleroten som beveger dem, kjeppen og tråden den er festet i kaller vi for religion og på ryggen sitter mektige menn (som regel) og styrer eselet dit de vil.
  Uansett hvilken religion du ser på har den blitt spredt og håndhevet med vold, trussler, frykt og total utryddelse av både folkeslag og andre religioner.

 19. Selv om det oppfattes useriøst det Iversen her skriver, er dette den eneste måten å sikre våre og våre barns trygghet på. Verden får sakte og sikkert opp øynene for denne “fredens” religion. gjennom utallige barbariske henrettelser og massedrap i regionene rundt Europa.

  Denne tryggheten og godheten vi er vokst opp med kommer til å ende sakte og sikkert, da fremmede kulturer splitter oss. Ikke bare er det problematisk med religioner som preker om hat. Men generelt å bli påtvunget andres kulturer genererer hat og rasisme.

  Om dette er et eksperiment fra våre ledere, har det feilet sårt….

 20. Jeg hadde en samtale med en muslim om dette i helgen. Jeg spurte ham hvorfor ikke araberstatene utsletter Isil, da de lett kunne ha gjort det. Han sa følgende:

  ” Dette er en kamp mellom Sunni og Shia-muslimer. Araberstatene og alle Sunni-muslimer er enig i det de gjør”

  Derfor vil du aldri se “fredens” religion masjere mot Isil, eller for den saks skyld Hamas.

 21. Stakkars dumme vantro naive du, “Easin”det eneste som kan redde sjelen din er at du forbanner muzleem satansystemet og kommer over til den sanne tro.

 22. Hvilken bok var det du leste? Hvis det er Koranen du sikter til så er den nesten like blodig som Bibelen i sin iver etter å markere et grunnleggende skille mellom de som tror på Gud og de som ikke tror. Som i Bibelen er det beskrevet masseutryddelser av hele landsbyer av vantro. Mohammed var en skikkelig krigsherre mot slutten og det Gud hvisket han i øret på den tiden omhandlet mye hvordan han skulle ta seg av den motstanden han møtte. Og, som vi vet fra Bibelen, Gud er ikke så nådig som religiøse gjerne vil ha han.
  Slik at ISIL her følger boka til punkt og prikke og tror de gjør Gud en tjeneste. Desverre.

 23. Da syntes jeg du burde ta deg en tur på biblioteket og låne læreboka, da blir du nok overrasket over at boken inneholder ingenting om grusomhetene disse driver med!!! Kun gode ting som og være god med guds skapninger uansett religion

 24. Andreas Iversen: I følge profilen din så har du allerede greid å poste 32 innlegg etter dette som jeg svarer på her. Samtlige av dem handler om ditt raseri mot muslimer. Du peker av og til på reelle problemer, men dine løsninger er hjelpesløse. Det eneste du bidrar med er forsøpling av alle forsøk på seriøs diskusjon.

 25. Men hvor skal vi sende dem? Vi kan jo ikke ha denslags springende løs, da blir vi jo medskyldig i den terror de begår.

 26. Enig, det er bare en ting å gjøre med ekskrementer som det der og det er å henrette dem. Lar vi slikt noe leve når vi har muligheten til å eliminere dem blir vi medskyldig i deres fremtidige offer.

 27. Norge er et av verdens minst rasistiske land. Utrolig å kalle Norge “brutalt ekskluderende rasistiske” når muslimer får komme hit, får penger av nordmenn til å fostre opp hele familien (unntatt de få som jobber), får masse støtte og hjelp på alle måter. For å finne brutal ekslkuderende rasisme er det nok bedre å ta seg en tur til et muslimsk land. Forresten: hvorfor vil du være her i Norge som er så forferdelig? Paradiset venter i Syria, Irak, Iran, Afghanistan, Yemen, Nigeria (nord), Egypt, Libya osv. God tur!

 28. Er det noe du ikke behøver å snakke høyt om, er det nettopp det å bli styrt. Ikke vanskelig å forstå hvor du er, gjør og blir styrt av.

 29. I den delen av Oslo har ikke jeg satt mine ben på veldig mange år nettopp pga. sånne som deg.

 30. Siden du støtter de ekstremt ytterliggående islamistene og deres IS, anses du som farlig. Meget farlig. Dermed er du fra min side fullstendig uønsket i mitt fedreland; Norge.

 31. ISIL bruker Islam som begrunnelse for å drive folkemord. Det er veldig få muslimer som går ut i media og tar avstand fra dette, tvert imot så ser vi enkelte gå ut på gaten og støtte dem. Det er derfor forstålig at enkelte får inntrykk av at Islam er en slik ond religion.

 32. Har nå aldri vært uenig i at det ISIL driver med er skremmende. men om du leser nedover kommentarfeltet kommer det mer en nokk hat mot relgionen Islam, som er det jeg reagerer på…

 33. De filmene som ligger ute på youtube og andre steder er helt syke. alle medlemmer av ISIL skulle vært jaktet og henrettet.
  Måten de dreper folk på er kvalmende og bestialsk. Det er sykt at mennesker kan drepe hverandre på denne måten.
  De er psykotiske mordere hele gjengen.

  Henger barnehoder på påler i en park liksom? De er monstre som burde utryddes.
  At det finnes folk i Norge som støtter dette er hinsides, de burde arresteres.

  Det at noen sammenligner Israel med ISIL er bare tragisk.
  Håper ISIL prøver seg på Israel da er det takk og farvell

 34. Alminnelige eller ikke alminnelige. De har en ting felles. De får “lærdommen” sin fra den samme læreboka

 35. ISIL kommer nok snart og hjelper sine brødre i Hamas med å
  utslette Israel. Israel er jo en del av Levanten, og Jerusalem skal være
  hovedstad i kalifatet.[1] De er på veg, skal bare voldta og begrave levende
  noen yizidier først. Det er som kjent ikke plass til vantro i kalfatet.

  [1] http://www.youtube.com/watch?v=caM_w5awWQY

 36. Det er ytre høyre sin skyld. Ytre høyre har demonisert alminnelige muslimer så lenge at et par av dem har inntatt denne posisjonen på pur faen.

 37. Stort sett alle er likedan. En ensartet gruppe som , hvis de får sjansen , innfører et styresett som du aldri vil godta. Dessverre for dem er de ennå ikke i flertall , så derfor går enkelte av dem stille i dørene her i Norge. Og vi er nyttige idioter som tror at dette skal bli et fredens land. Se deg rundt og se hva som er skjedd på bare 10 år. Og verre skal det bli. Disse muslimene blir ALDRI noe annet enn Allahs disipler. Så får du bare fortsette med din grenseløse naivitet.

 38. Dette hadde vært en ypperlig anledning for muslimer å arrangere et demonstrasjonstog
  hvor de tar avstand fra Profetens Ummah siden de sier det ikke står for Islam.

  Når tusenvis kan protestere i gatene mot en tegning av en mann med skjegg,
  så burde de nå komme seg mannsterke ut i gatene hvis Isil og Profetens Ummah
  ikke står for det Koranen sier.

  Jeg holder ikke pusten mens jeg venter på det..

 39. Jeg lurer på hvor mange såkalte muslimske talsmenn i Norge, som er tilknyttet Muslimsk Brorskap som jobber for verdenskalifatet gjennom terrororganisasjoner som Hamas og Al Qaeda, men også bl.a. gjennom å opprette/infiltrere organisasjoner og institusjon i vesten, som dokumentert i denne dokumentaren fra NRK[1] og denne dokumentaren på TV2 som til og med er laget av en muslim.[2]

  [1] http://tv.nrk.no/program/KOID25000713/dokusommer-hva-er-det-muslimske-brorskapet
  [2] https://www.youtube.com/watch?v=8m2wjj_zJXY&list=PLA7D2D3AC90B2A6F6

 40. Ingenting av det som skrives her er ekstremt i forhold til handlingene som ISIS utfører i Irak. Det må være lov å sette ord på de syke handlingene som de utfører. ISIS utfører værre og mer ekstreme overgrep enn det nazistene i sin tid gjorde, dog i en mindre skala.

 41. Folk som støtter ISIL bør straffes. ISIL i Irak bør ikke vises noen nåde, men rett og slett utryddes. Ytterliggående enten det er islamister eller nazister bør forfølges, overvåkes og utraderes.

  En må ikke glemme at for slike mennesker er ikke de politiske eller religiøse motivene det viktigste, selv om de sier det og kanskje tror det, nei, det er volden og mishandlingen som driver dem. De er psykopater, sadister og generelt onde forskrudde mennesker som ikke fortjener noe som helst av aksept, forståelse eller å bli lyttet til.

 42. Ingen av de siktede blir dømt. Norsk rettsvesen er altfor tafatt til å markere seg ovenfor utskuddene.

 43. Det finnes institusjoner som kan ta vare på de blant oss som er så skadet på sinnet at de har konvertert til denne umenneskelige religionen.

 44. Du gjemmer deg bak en PC og skriver sånne idiotiske kommentater, du er så feig at du hadde ALDRI tørt å si sånt foran EKTE muslimer. Kan du fortelle meg har allah sagt at du skal voldta kvinner, selge kvinner og drepe uskyldinge menneker??? Det er det nettopp ISIL gjør. Du tror VIRKELIG av at du støtter ISIL så skal du til paradiset? Vet du va da er du på bærtur. Stakkars barna dine. LENGE LEVE NORGE, LENGE LEVE EKTE MUSLIMER, og Inshallah alle ISIS og de som støtter ISIS dør så fort som mulig, og får straffen sin hos gud. Hahaha! OG er det du som bestemmer at norge blir et islamsk stat, eller GUD? ISIS er bare feige. Vi som ikke støtter ISIS er MYE mer enn dere, tenk hvor mange mennesker som finnes i verden. Dere vinner ALDRI.

 45. Enhver muslimsk immigrant er åpenbart en potensiell umenneskelig drapsmann.
  Løsningen er såre enkel. Full stopp av all muslimsk innvandring. Deportasjon av alle muslimer som befinner seg i kongeriket.
  Befolkningens og fremtidige generasjoners liv og sikkerhet er uendelig mye viktigere enn immigrantenes “rettigheter”.

 46. Jeg mener det at alle som støtter isil burde komme seg ut av Norge, den gjengen har ingenting her og gjøre. Men jeg mener mye av dette er Venstresiden sin skyld at vi har fått alle de tullingene inni landet vårt.

 47. ISIL er vanlige sunnimuslimer som viser hva Islam representerer!

  Sunnimuslimene
  i Isil gjør bare det Koranen forventer! Mange av Isils
  barne-torturister og mordere er “godt integrerte europeere” som ofrer
  alt for Allah og hans sendebud. Noen av dem kjenner godt Rabita-moskeen i
  Oslo, og har der lært å respektere den vantro-hatende guden i Islam!

 48. Islam
  er en ideologi for muslimer og bare muslimer. Muslimers oppvekst består av slag og spark, frykt og smerte, -særlig dersom du er så uheldig å bli født som jente! Å vokse opp under den hatefulle Koranen er som å
  gjennomgå en dehumaniseringsprosess, og når du er ferdig avstumpet så kan du kalle deg muslim!

 49. Synes bare det er unødvendig å ha det åpent når det er så mange artikler som blir postet av TV2 som holdes stengt så hvorfor skal denne som garantert skaper reaksjoner være åpen. Har vel aldri sagt at folk ikke skal ha ytringsfrihet men jeg setter ett spørsmålstegn ved TV2 for å holde det åpent siden det er så mye hat som kommer her uansett, så om du mener det er ekstremt og ønske denne artikkelen stengt så greit for meg!

 50. Hvorfor i all verden skal russerne belemres med etniske nordmenn…terrorister av verste slag? Tror du er en smule optimistisk

 51. Norge blir ett islamsk stat om ikke så lenge? Så du mener sånne som ISIL skal ta over norge? Da drømmer du. Islam sier ikke drep uskyldinge mennesker, voldta kvinner osv… Jeg skjønner ikke hva problemet til sånne som deg og flere andre som deg er jeg. Lev livet og slutt å ødelegg navnet til islam. Det ISIS folka tror, at de skal til paradiset. lol, morsome greier.. De drar RETT til HELVETE. Kan ikke du dra til landet ditt å lage islamsk stat der istedenfor å true norge med sånt? Jeg selv er muslim,men går ikke etter reglene til ISIS har laget for seg selv. Vær glad for at norge har tatt deg imot, og du lever godt her. Vær for faen takknemlig for det. Den dagen norge blir et islamsk land det er den dagen jeg stikker fra norge.

 52. Kunne ikke sagt det bedre selv. Dette går bare en vei.. Ingen skjønner noe som helst. Er man klar over dette og stiller spørsmålstegn om fremtiden til Norge, er man radikal med forvridde nazistiske og rasistiske meninger

 53. Det som er utrolig dumt på denne nettsiden er at man ikke må oppgi det hele og korrekte navnet sitt her inne. Det bør TV 2 gjøre noe med. – Jeg forholder meg kun til de kommentarene hvor folk oppgir korrekt navn.

 54. Så du mener at ytringsfrihet bare er noe tull? Da har du noe til felles med de som omtales i artikkelen. Det er jo ganske ekstremt det også?

 55. Medieorganisasjoner skal ikke balansere eller gå noens ærend, de skal bare publisere – de skal rapportere det som skjer fra der det skjer, uansett hvor ubehagelig og/eller skremmende det de viser måtte være. Nyheter er ikke barne-TV…

 56. Skremmende at det finnes norske borgere som støtter den ekstreme terrorgruppen IS som halshogger barn, og det er skremmende at det finnes norske borgere som støtter Israels massakre og massedrap av palestinske barn på Gaza! Vi lever i en verden med mye ondskap.

 57. Når de har fått norsk statsborgerskap etter 36 mnd så kan de gjøre som lyster, med norsk pass og norske lønninger.

 58. Vårt demokrati gjør at vi ikke kan rør dem, de kan gjøre som de vil, de kan reise hvor de vil.

 59. og med dette mener du invandrere (utenlendinger /muslimer) kjære deg, det er muslimer som blir drept i iraq nå , både sunni og shia muslimer ,kristne og jezidi som blir drept !!! hvis vi alle er terrorister hvorfor går de mot oss selv da!! ?? hvorfor dreper de av “sine egne” ?

 60. ikke alle velger å følge koranen eller bibelen , men samtidig kan være en terrorist, kan se hva du mener med hvor de får ideene fra . Men folk blir ikke en terrorist av en bok, de fleste som er terrorister blir født terrorist og synes det er dumt at man skal bli stemplet som terrorist fra hvilken reiligon du følger !! På en annen side skjønner jeg hva du mener og det respekterer jeg

 61. Tipper vi kan leie et fengsel i Sibir til dem. For å ha et ryddig hjem, må man kaste ut dritten!

 62. Det er helt utrolig at du sammenligner en sivilisert stat som Israel, med disse monstrene.
  I den konflikten er det Hamas som bevist bruker barn som menneskelige skjold.
  Hamas som har for mål å drepe flest mulig sivile. At de er så talentløse at de kun klarer å drepe 60 mennesker ved å skyte 4000 raketter mot Israel for stå for dem.

  Menneskelige skold i “Palestina”
  https://www.youtube.com/watch?v=J08GqXMr3YE

  Hamas er samme ulla som Isil og annen dritt.

  Forøvrig god lesning til deg:

  http://www.nrk.no/ytring/1.11874081

 63. De vil ikke bruke en kule på barna…Sløsing…..

  Forøvrig mener jeg at de som skyter barn ikke er noe bedre… Israel dreper barn….Men de har jo kuler nok….

 64. Verden er snart ubebolig med 15 milliarder fattige som skal drepe den ene milliarden hvite som engang var rike. døden venter.

 65. Om Kalifatet til IS overlever, så ender vi med et angrep på Israel. Selvsagt kan fremtiden med Israel i fare være rene tulleballet, men om ikke? Jeg lider slettes ikke av PS, men heller en ivrig fantasi.

 66. Hva er egentlig vitsen med å holde disse kommentarfeltene åpne?? Bare elendighet og muligheter for ekstreme å ytre sine meninger, lite saklig her for og si det sånn.

 67. Du skjønner vel ikke at Kristendom ikke var noe bedre mot kvinner som ønsket å tenke selv? Islam er ikke noe mer eller mindre undertrykkende enn Kristendom, problemet er at dem ligger litt bak i tid. Du er passe vrid må jeg si.

 68. Har vi behandlet opptil 15% av den norske populasjonen så dårlig at vi blir radikaliserte. Jeg nekter å tro av vi har behandlet innvandrere så dårlig at de blir mordere.

 69. “mer komplisert enn som så”. Det kan godt hende at ting er mere komplekst enn tiltenkt av både, de korrekte og de radikale.

  Det er likevel først og fremst radikaliseringen som skjer her, som vi kan gjøre noe med.

  Jeg som er innvandrer selv, som fikk hele livet mitt komplett ødelagt i likhet med andre av et brutalt eksluderende rasistiske Norge, ser løsningen i et åpent samfunn som ønsker å inkludere. Altså det motsate av det Norge i dag er.

  Disse dyra som dra til Syria for å drepe og for å utleve sin brutalitet, er ikke de som gjør det pga. “radikalisering”, pga. sine forferdelige opplevelser i vårt såkalte demokratiske samfunn. Slike umennesker finnes overalt (om man skal tro studier så utgjør de 7-14% av populasjonen). De må vi bli mye tøffere til å aktivt beskytte oss imot.

 70. Jeg tenker sånn.

  USA skapte indirekte al qaida–> Al Qaida skapte IS—> IS ble for brutal for al qaida så de skilte lag

  Ergo, hvis ikke usa hadde fra starten av støttet disse opprørsgruppene ville ikke dette oppstått. Jeg mener personlig at hvis usa og Storbritannia ikke hadde vært i midtøsten hadde ikke dette oppstått.

  usa og Storbritannia støttet saddam hussein, støttet tyrannen pahlavi, støttet gaddafi, støttet assad regimet, støttet disse opprørsgruppene som i dag har blitt isil og al qaida, støtter nå landet som bryt mest menneskerettigheter saudi arabia osv.

  Så hvis ikke vesten hadde ødelagt midtøsten hadde kanskje ikke disse isil/is folkene eksistert. Disse terrorist gruppene er jo de eneste som gir disse menneskene håp. Håp om en fremtid der usa soldater ikke går rundt gatene deres. Ikke torturerer familiene deres. Når mennesker er på sitt verste punkt i livet, altså ingen hus, barna er drept av bomber, ingen jobb siden alt er privatisert av usa, familien blir torturert, er de jo åpen til alt. Selv hvor grusom disse terroristgruppene er.

  Bare min mening. Nå også USA er klar for å invadere Iran og er klar til å drepe hundretusener av mennesker for at iran kanskje har 1 atomvåpen. Jeg bare lurer på. Vi sier at usa invaderer, dreper millioner av mennesker men finner ingen atomvåpen. Hva skjer da?

 71. Si meg, kommer du i det hele tatt med noe av substans i en slik diskusjon, eller lever du under regelen “roper jeg høyt nok, så vinner jeg diskusjonen”. Du har kommet med (og bommet på) nok beskyldninger nå.

 72. Jeg er hverken religiøs, rasist, sv/krf/AP-stemmer, konvertitt, eller noen av de andre tingene du forsøker å generalisere med uten noen som helst substans.

  Om jeg reagerer på terrorister som kapper hodene av barn? såklart, hvilken normal skapning gjør ikke det? Men nå har det seg slik at jeg klarer både å være kritisk til rasitiske rasshøl og rasshøl som kapper hodene av barn, og det på en gang – tenk det du? Eller klarer du å lese og tenke på en gang?

 73. ha ha.
  Liker du ikke generaliserende drittsekker?
  Da kan du vel ikke like det du ser i speilet.
  Bare man ymter noe negativt om asylflommen inn i norge er man jo generalisert som rasist av alle følerene i sosialistleiren.
  kast ikke stein når du bor i glasshus.

 74. Greit å ønske slike sympatisører bort fra Norge, det gjør jeg også. Men det er mer enn nok eksempler fra både dette og andre kommentarfelt om samme emnet hvor kommentarer går MYE lengre enn å forbanne seg over disse. Flere kommentarer lirer i fra seg at ALLE muslimer er likedan.

  Det har liksom blitt så inn i vinden å være en drittsekk som skjærer alle over en kam!

 75. Hvis du leter etter en beskrivelse på hva rasisme er, så skal ikke det være så vanskelig å finne. Det er forskjell på å ta avstand fra noe, og generalisere et helt folkeslag eller religion på basis av noen fås handlinger.

  Ingen har lyst på terror eller terrorister i Norge, men det rettferdiggjør ikke å gå verbalt løs på alle med samme religion som terroristene. Såvidt meg bekjent er den eneste norske terroristen både blond og kristen.

 76. Man er da ikke rasist om man ønsker ISIL sympatisører lugt langt bort fra Norge ??? skjønner bare ikke hvordan du klarer å lire det av deg en gang .. De er det værste folkeslag som går på denne jord .. rett å slett pakk og bødler ..
  Mvh Svein Rune Johannessen ..

 77. Ja, der fikk du sagt det, med dårlig norsk og et par generaliserende banneord i samme slengen. Godt du unnlot å skrive dette med fullt navn da, da ville jeg kanskje tatt deg seriøst også.

  Tipper du er blant de som starter setningene sine i slike diskusjoner med “Jeg er ikke rasist, men…”

 78. tja. noe værre det en naiv politisk korrekt rævdilter som er livredd sin egen skygge?
  …men han karen her inne som hyller isil, han har du sympati for og blir ikke satt ut av?

 79. Det er fåfengt og illiberalt å forby det man ikke liker. De som er her, er her, og det må vi venne oss til. Det vi imidlertid bør gjøre er å gjøre porten trangere for innvandring fra særlig sunnimuslimske land. Mange mistrives i Norge, og mange liker ikke nordmenn. Da kan de få tryggheten sin i land de er mer kompatible med.

 80. Hva er en rasist og hva betyr ordet rasisme ? Jeg har selv tolket det til å bety att vi definerer andre raser negativt utifra vårt eget ståsted og att dette kalles rasime, Men det og ta avstand fra en tro og ikke ønske den velkommen er en del av det europeiske demokratiet og vi har en rett og en plikt til å si ifra når dette ikke er forenlig med ett demokrati. En politisk eller relgiøs organisasjon som terror og vold vil true andre til å underkaste seg bør totalforbys i Norge og det har ingenting med rasisme å gjøre.l

 81. Jeg er nordeuropeisk, vesteuropeisk, østeuropeisk, søreuropeisk, jødisk, Umayya, og en drøss andre grener. Jeg støtter alles rett til land, men støtter ikke den aggresjon som folket i sør og øst viser. Hold fred og ro ned retorikken. Eneste måte å redde verden på er å bli færre mennesker.

 82. De joiner der fordi de ikke passer inn i vår verden, men i en verden du beskriver ovenfor som er ganske neandertalsk spør du meg.

 83. Norske borgere? Disse “Norske borgere” fortjener å miste alle Norske rettigheter, inkl statsborgerskap. Derfor vil jeg ikke definere dem som “Norske borgere”.

 84. Vi trenger ikke å bli enige, det er en av godene ved demokratiet. Spør fordi jeg lurer og ikke forstår hvordan slike holdninger oppstår og forsvares.

 85. Etter 2. verdenskrig konverterte svært mange nazister til islam. De hadde en forkjærlighet for totalitært styre og hatet mot jødene hadde de også felles.

 86. Det er få individer som faktisk støtter massedrapene. Når de skal velge en side, så velger de Palestina siden det er der de fleste er fra eller pga religion, ikke IS som mange tror representerer Palestina.

 87. Nettopp, for om de er så religiøse disse muslimene, så kan de vel se seg litt rundt i verden og finne ut hvilken tro som passer best for kvinner og barn. Problemet med islam er at kvinner ikke tillates å tenke eller velge selv og muslimske menn hevder at islam er fredens religion, men det kan dem vel ikke tro på selv en gang?

 88. Nå er det mange europeiske konvertitter som er med på tortur og drapsslakten der nede. De er selvstendige tenkere og er med for blordrusjet, mens de voldtar og kutter av hoder med kniv.

 89. For å være fair, så tror jeg ikke de fleste muslimer støtter massedrapene IS driver med, men heller vil at Isreal skal slutte å bombe et nesten forsvarsløst Palestina.

 90. I all hovedsak så er det radikal muslimer som har oppgjør mot hverandre. Akkurat nå så er det sunnimuslimer som har fått mye penger og lidenskap fra en eller annen olje nasjon som er på offensiven for å etablere et nytt kalifat. Om de klarer å skremme motstanderne nok til å overta dere landområder så vil de klare å få til et land som er stort nok og rikt nok til å dra teppet under Israel og ta livet av 7 millioner isralittter i tillegg. Vi burde vært meget mere skremt enn det vi er – de skal nok en gang ta Midtøsten og etter hvert Europa tilbake til den mørke middelalder.

 91. Det var da ganske så mange nazister som var gode lovlydige samfunnsborgere som så mange muslimer er i dag.

 92. Når folk “flykter” som de påstår, fra forfølgelse og død, hvorfor reiser de da tilbake til de samme land på ferie.
  De vil også sende sine barn dit for å gå på skole, norsk skole er ikke bra nok…
  Hva er det som berettiger slike folk opphold?

 93. Muslimer er de og det de gjør har dype tradisjoner innen islam. Ja, hadde ikke islam i sin spede barndom utbredd seg med sverd og terror, hadde religionen vært en fotnote i historien som kun arkeologer hadde brydd seg om.

 94. Det er grunn til å tro at over 100 norske statsborgere kjemper med terroristgruppen ISIL i Irak og i Syria. Det er folk som PST kjenner til og som kan overvåkes. De tusenvis av andre norske statsborgerne som sympatiserer med terroristgruppen i Norge er det enda mer grunn til å bekymre seg over. Dette er resultatet av en feilslått naiv innvandringspolitikk der Islam nærmest har blitt fremstilt av media og politikkere som en fredens religion med stor toleranse for andre livssyn og trossamfunn.

  Hvor feil har ikke det vært. Vi som har våget og kritisere glansbildet er blitt demonisert som rasister, fascister og nazister av den politiske venstresiden i Norge som gjennom meningsterror har fått drevet igjennom denne vanvittige selvutslettende politikken. Nå står vi foran et fremtidig senario der Norge kan bli en stridsplass for voldelig religiøs terrorisme.

 95. Ser at noen tar til orde for å sende ISIL sypatisører ut av Norge, og det støtter jeg fullt ut. Og ikke bare ISIL sympatisøerer, men alle som ikke klarer eller godtar å integrere seg i det norske samfunnet. Det er ingen motsetning med å være integrert og beholde sin religion. Tror at de fleste muslimer har ett ønske om å leve i fred og ro og ha ett godt liv. For de som mener at livet de har i Norge er verre enn i sitt hjemland vil det jo være naturlig å flytte tilbake dit de kom fra. Anbefaler våre politikere og analysere behovet for hjemreiser og sette av penger til ett reisefond. Hvis ikke, ti still og nyt det livet Norge har gitt dere.

 96. Der hvor kunnskapen tar slutt, tar religionen over. Så enkelt er det, og det gjelder både for muslimer og kristne.

 97. Jeg synes det blir feil å bruke en bok med slike grusomheter og fordommer til ledetråd og livsveileder i livet. Skal man kunne velge det kjærlige eller grusomme – så kan det skape nettopp terrorister og ekstreme holdninger… Da ønsker vi vel heller ekstreme kjærlige hippie mennesker??? Kan man som menneske bare velge det som behager oss av Guds ord?? Våkn opp folkens!!

 98. Dette blir for enkelt Rune. Ta en titt i historiebøkene. Behøver ikke gå lenger enn til forrige århundre. Man kan ikke si at alle overbeviste nazister hadde forstyrrede sinn… hvis du mener som i en slags sinnsykdom.

  Det er å overse trosaspektet. Disse tror faktisk at de gjør “andre” (kanskje “gud”) en tjeneste, at de er empatiske. At de har en slags gudbenåda rett.

  Det er en overbevisning.

 99. Det har ikke så veldig lite å gjøre med “bare forstyrrede menneskesinn å gjøre… – så da var “alle” de mange tusen menneskene som var nazister under 2 verdenskrig forstyrret? Hva er det å være forstyrret, og kan alle menneskene bli forstyrret? Ut i fra undersøkelser er gruppementalitet, gruppe suggesjon og gruppepress noe ganske normalt og naturlig hos mennesker. Viten om dette er vikitig! Det å kunne diskutere og debattere ideer og religion er viktig. Det er dette som er fundamentalt viktig!! Vi gjør er skille – “vi og dem ” – og lærer aldri og kommer oss aldri videre som mennesker hvis vi stadig gjør dette skille. De som gjør disse grusomheter er også mennesker, og slikt har alltid eksistert. La oss slutte å respektere og ikke kunne diskutere og sette spørsmålstegn ved religion og ideer! Vi må sprekke noen troll som ikke tåler lys!! Religion fortjener ikke respekt hvis dette innebærer grusomheter og menneskerettighetsbrudd. Jeg siterer det jeg skrev tidligere: Hvor får de sine ideer fra? Og rettferdiggjørelsen av drap?…. Jo, Koranen. Om de tolker den feil? Kan så være, MEN…. Jeg tviler sterkt på om budskap om kjærlighet og fred skaper såååå store mistolkninger…! Det står forresten mye grusomt og lett mistolkelig forrvirrende greier i Bibelen også blandet så flott sammen med ord om kjærlighet. Æsj og fy til begge disse bøkene!!!!

 100. Når noen går så langt som å konvertere er de allerede i en faresone langt mer enn en hvilkensomhelst innfødt muhammedaner. Det må bare erkjennes

 101. De som støtter den gruppen bør havne i fengsel eller kaster ut av landet. Denne gruppen er grusomme som dreper alt de ser.

 102. eg trur du har misforstått litt…muslimer ber til sammen gud som oss 😉 men vi har ikke deres profeter i våres kristendom

 103. synes vi ikke skal bedømme disse bøkene på en stygg måte, som sagt vi kan gjøre noe godt ut av det , hvis det står noe grusomt i disse bøkene kan vi gjøre det til noe godt, det finnes alltid ulike perspektiver ! koranen sier ikke at man skal drepe uskyldige mennersker, at man skal drepe sine egne folk ! til og med i bibelen, som du selv sa kan stå mye grusomt , men vi kan som mennesker velge en annen vei

 104. Den norske regjering så handlingslammet at det er til å spy av. De bidrar til dette, om ikke de sender ut disse ummah folkene. Dette er tilbakestående primitive individer. Steng grensene, Norge er fullt opp med muslimer som støtter disse her, naiviteten gjør at ingen tror på det. Norge er verdens beste land og bli radikal i, ingen gjør motstand.

 105. Hvor får de sine ideer fra? Og rettferdiggjørelsen av drap?…. Jo, Koranen. Om de tolker den feil? Kan så være, MEN…. Jeg tviler sterkt på om budskap om kjærlighet og fred skaper såååå store mistolkninger…! Det står forresten mye grusomt og lett mistolkelig forrvirrende greier i Bibelen også blandet så flott sammen med ord om kjærlighet. Æsj og fy til begge disse bøkene!!!!

 106. disse folkene kan ikke bli kalt for muslimer!! betyr det å drepe sine egene folk å være muslim, det å drepe tusenvis av usyldige mennesker være muslim ? nei, dette ville jeg ikke kalt en muslim ! det finnes både gode og onde i hele verden noe som vi har sett med egne øyne !! desverre er det noen som tolker koranen på en helt annen måte å tar det til det ekstreme, men sånne mennesker finnes det i alle religioner. Synes vi ikke skal dømme en religion basert på noe som har skjedd , det betyr ikke at hvis en person er ondt og terrorist at resten av samme reiligon er det samme. Disse menneskene er terrorister , ikke muslimer!!

 107. Tja, problemet er vel mer at syke folk bruker religionen til å skaffe seg makt og posisjoner for å utføre groteske handlinger. Kristendommen ble misbrukt på tilsvarende måte i middelalderen. På samme måte ble politiske ideologier som kommunisme, facsisme etc. brukt til å rettferdiggjøre massemord, undertrykking av folk osv.

 108. Gå å legg deg du ^^ så mye tull som fra deg har eg aldri hørt før ^^
  Mannen til søskenbarnet mitt er Muslim og han har et helt annet syn enn deg i hvert fall!!!
  dere bør ikke skrike så mye, Jødedommen, Muslimer og Kristen har mye til felles ! lest Bibel før og dvs.??? 😛 TOSK

 109. Det absurde med Islam er vel at han de ser på som den perfekte mann (muhammed) hadde de fleste av de handlingene og egenskapene du nevner over på sin merittliste!

 110. Niks. Er en godt voksen mann som sitter på både kunnskap, livserfaring og med evnen til å tenke kritisk og selvstendig. Dermed kan jeg også trekke slike enkle konklusjoner som den over. Du som dog tydeligvis lever ditt liv etter hva en blodtørstig og sinnsforrvirret mann i middelalderen ba noen om å skrive ned, kan man vel heller sette spørsmålstegn ved både med tanke på alder og evner.. Jeg skjønner dog at det kan være vanskelig å våkne opp og slippe taket, når man får alt dette vrøvlet inn med morsmelka.

 111. Jepp. Var fullstendig klar over det.
  Her ser dere resten av norge hva naive norske sosialist tullinger bruker skattepengene deres på.

 112. Selvom dere er (der?) fremdeles betyr ikke det at vi aksepterer det. På lik linje med høyreekstremisme. Men gi meg et seriøst svar, hva er det vi som samfunn har gjort mot dere som gjør at dere vil utslette oss fra denne jord?

 113. Helt ærlig så navnet jeg og har gjort det i siste 2 år med en mnd lønn på 16.000 etter skatt + 2 barn som jeg for støtte for så ca 22.000 etter skatt! Er ikke det hærlig 🙂 bare å jobbe i vei du. Så jeg får noen kroner

 114. Trodde du likte oppdiktede historier. Du har jo en fantasi om at isil er krigere, mens de egentlig er pedofile kriminelle involvert i drap, voldtekt, ran og menneskehandel. Eller har du bare rett og slett høy og uhelbredelig feber?

 115. Gi faen i din religion og begynne å leve livet og nyte den frihet du har i Norge er noe du snarest burde gjøre ja! Trist å se så mange folk slavisk leve sine liv etter noen skriblerier fra middelalderen og befalinger fra guder som aldri har eksistert noe annet sted enn i menneskets livlige fantasi.

 116. Hvorfor kalle man disse folkene muslimer? Hadde noen begått slike handlinger i vesten hadde de blitt kalt mordere og psykopater….. Dette har lite med livssyn å gjøre og desto mer med forstyrrde menneskesinn å gjøre.

 117. Gjeita er mer mektig enn allah ja, av en enkel grunn. Den eksisterer, mens allah er en oppdiktet fantasifigur.

 118. Helt rett.
  Staten pøser ut hundrevis av milliarder til gratisbolig og navtrygd til disse gørrlate steinalder individene.
  Disse pengene suger staten av den norske befolkningen som jobber, og deler ut til asylantene.
  Så suger disse personene og bedriftseierene du nevner pengene i sin lomme. Så må staten ha enda mere penger, så suger staten enda mere penger fra nordmenn som jobber enda hardere for å fø på enda flere fra steinalderen.
  En dag er det tomt.
  Hva da?

 119. De selger ut norge s verdier,fortere enn AP og høyre.
  De nye eiere vill ha billigere arbeidere.
  Du mister jobben!

 120. Det store spørsmålet er hvordan muslimene kan påstå at guden deres er allmektig når en geit spiste opp koranen så deler av den er tapt. Hvorfor stoppet ikke Allah geita fra å kose seg med den hellige boka, og er geiter mer mektige enn Allah?

 121. Svaret er enkelt. Norske myndigheter har de siste 30 årene delt ut pass i hytt og gevær med store skylapper på. Å ha norsk pass gjør deg ikke til en nordmann uansett hva en del folk måtte hevde.

 122. Religion handler om noe annet enn det du tror, og når det er sagt vil vi ikke ha dere her i det hele tatt. Vi akseptere alle og alles bakgrunn og religion, det vi ikke aksepterer er sånne som deg, hjernevasket og omtåket i en verden dere ikke forstår. Sier det igjen: Skjønner du ikke vitenskap er religion noe for deg og du bekrefter bare påstandene. Når det er sagt er ikke Islam en religion, men et politisk system kamuflert som religion.

 123. Verdens bottomfeeders er muslimske ekstremister. Hamas faller også inn under denne kategorien. Israel har og vil alltid ha min fulle støtte mot de voldselskende fundamentalistene som omringer og truer de fra alle kanter.

 124. Ha ha skal til Norge er ikke i Europa engan. Dere som skyter av at teknologi kommer fra Europa USA kan ikke engan finne ut hvor en befinner seg. Veldig enkelt om man hvet hvordan.

 125. Strøk du i geografi på skolen? Syria grenser jo til Israel. Så skulle ikke være vanskelig om dere på liv og død vil ha likene deres knust av israelske stridsvogner.

 126. Det går nok ikke det.
  Da det er mange som gjør store penger på dette.
  Private næringsdrivende og aksje investorer i disse bedrifter.
  Asyl mottak.
  Advokater
  Psykologer og andre som jobber med mentale problemer.
  Leger
  Tannleger
  Butikk eiere (Rema-BMW-EL kjøp-verksteder-klær osv hus-leiligheter-vedlikehold osv)
  Det er bare å fortsette,barnehager osv
  Staten taper (skattepengene dine)
  Om det er AP eller høyre styrt.
  Du taper!

 127. Hvorfor ikke det? Du eller dere som er data nærder kan jo finne ut av det bare noen taste trykk unne.

 128. Du er en syk mann. Se å skaff deg hjelp i psyhiatrien snart som mulig. Etter det så setter du deg på skolebenken igjen.

 129. Ja det har jeg sett gå nakne i parker som dyr,deres barn misbruker heroin og amfetamin deres kvinner er utroe det er 600 år fram i tid? Stakkars

 130. Har du jobb?
  Hvem betaler hus og opphold for deg i Norge?
  70% av muslimene i Norge lever av trygd som nordmenn jobber og sliter for å betale.
  Er ikke dette noe du setter pris på så kom deg for helv…. ned til sandhaugene og steinalderen du savner.

 131. Ikke engan ekstremt lite! Og hva menes med integrering? Gi faen i sin religion drikke seg dritings og spise svin? Det er det dere vil. Men nei takk til integrering

 132. Og du er styrt av propagandaen fra de feige hundene i ISIL. Den som forsvarer målrettede drap på barn og andre sivile taler en falsk guds sak. ISIL er heller hverken krigere eller hellige. De er grådige smålige mennesker som dreper uskyldige, voldtar og stjeler. Kriminelle får straffen sin til slutt.

 133. Er det ikke utrolig nedverdigende for islamister å bli bombet sønder og sammen av amrikanske jenter i kampflyene så de må stikke av med halen mellom beina?
  Amerikanerene bruker jenter bevisst i bombingen for å ydmyke islamistene.

 134. Hvis mann ikke forstår vitenskap så anbefales religion. Det er vel nettopp det som skjer her, en haug med analfabeter som ikke forstår noen ting av den moderne verden. De kan gjerne bombes tilbake til steinalderen for min del.

 135. Står det i koranen at man har lov til å voldta kvinner, hugge av hodet til barn og stjele fra mennesker?
  NEI og da er ikke ISIS muslimer men bare idioter som bruker islam som en unnskyldning for å få penger og makt men det ser ikke ut som mange forstår det

 136. Gå mot israel og dere vil bli drept alle som en. Hjelper ikke med steiner mot panservogner vettu…

 137. Det er svært få i Norge som støtter denne gruppen og antallet konvertitter kanskje en håndfull ? Ingen normale personer støtter drap av uskyldige sivile personer fordi de har et annet livssyn. Når man hører om massedrap, steining, voldtekter og personer som blir levende begravd i Irak så vitner det om en ufattelig ondskap som må stoppes umiddelbart.

 138. Haha..du er jammen smart..hvis du hadde vært der nede..så hadde det ikke
  vært mulig for deg å besvare en kommentar så fort..

 139. det er faktisk et par eller noe ETNISK norske som har reist..lurer på hva slags traumatisk barndom slike har hatt som lar seg forlede av løgner og djevelen sjøl…til å bli nyttige idioter.

 140. ISIS og andre ekstrem islamist grupper bruker islam som en “unskylding” for å gjøre dette men det som er deres mål er bare makt og penger

 141. Det finnes alltid noen nyttige idioter for slike som iSIL, du er ikke verdt en lus for dem, men om du har mot og baller til å dra å krige, så er du en nyttig idiot de kan ofre for sin grådighet og ugudelighet.

 142. Og stakkars lille dumme vantro du, som lar deg herse med av en vantro banditt´s propaganda og forskrullede idéer… ja,ja du velger selv, men vet hva som venter deg dit du skal om en stund

 143. Bade i juling! Jeg herjet i min tid i bydel gamle Oslo Tøyen kampen. Kanskje det er deg jeg knuste skjeven på i 97 🙂

 144. det har vist seg vanskelig siste 8 år fra 2005 til 2013.
  du skjønner rengjøringsperonalet var på nivå med steven hawkins fysisk, og tangerudbakken psykisk. og det er nesten en fornærmelse for tangerudbakken.

 145. Jeg liker ikke USA og driter i propagandaen til noen, men du trenger tilgivelse eller dø i et brennende helvete, fordi det står i Koranen at slike som støtter mordere eller myrder kvinner og barn osv. skal til helvete.

 146. IS er islam i sin reneste form. IS gjør nøyaktig det samme som profeten og kalifene som fulgte ham gjorde. De erobret med sverd. Drepte alle menn over 17, voldtok kvinnene og overtok fiendens land og verdier. Les koranen, les hadith, alt ligger online. De som påstår dette ikke er islam lurer seg selv.

 147. mrk siste setning: “Som samfunn har vi utfordringer med å hindre radikalisering. For det er
  ikke slik at det kun er barn av innvandrere som ønsker et kalifat i
  Midtøsten. Flere av konvertittene, de som er etnisk norske, er like
  reaksjonære. Da hjelper det ikke å skrike om mislykket integrering eller
  mer norskopplæring. Det er mer komplisert enn som så.”

 148. amen? heter det amen hos muslimer også? trodde amen bare var for kristne? der ser du, vi har noe tilfelles.

 149. Vet bare at du er et hjernevaska innavl-hue. Eter med den ene hånda og tørker deg i rævva med den andre.

 150. Nesten en milliard europeere har snart fått nok. Du og dine klovner vil bade i juling før den tid.

 151. Riktig.
  Hvis man oppdager streptokokk angrep på hånden venter man ikke til det har passert skulderen før man gjør noe med det.

 152. Det er ingen ekte nordmenn som støtter denne psykopat gruppen ISIS. De få støttespillerene de har må snarest sparkes på ræva ut av Norge. De hører ikke hjemme her.

 153. Hva hvet du om hvem jeg er og hvor jeg befinner meg? Det er det jeg sier og mener dere hvet ikke om hva som kjer i syria/ Irak! Det er hva dere hører på tv og aviser som styrer deres tanker.

 154. Og hva er så moralen din? Hvordan har det seg at jeg kommer til å tenke på griser, rotter og søppel når jeg leser det du skriver? Ja, dra til Israel, og det blir det siste dere gjør:)

 155. Sånn blir verden når alt styres av følelser. Rasjonalitet og evne til å tenke selvstending forsvinner ut vinduet.

 156. Og lenge leve USA som bomber disse menneske udyrene dit de hører hjemme. Det er en allment kjent sak at disse såkalte jihadistene som ikke er noe annet enn noen forskrullede vantro udyr havner i Helvete. USA er sendt fra den sanne GUD, og jihadister blir dermed sendt der #den Onde# venter på dem…

 157. Men å bruke PC og sosiale medier som har opphav i Vesten kan dere bruke.
  Noe dere aldri hadde klart å bringe frem selv.
  Tapere

 158. Hvordan kan norske borgere støtte sionist staten Israel???? Norge og nordmenn spiller en dobbel moral her! Jeg gir full støtte til isil! Lenge leve isil lenge leve jihadister! Di er på Good vei mot Israel. Amen

 159. av med silkehanskene i norge. stopp innreisen tilbake til norge fra syria. opphev statsborgerskapet til disse.
  deporter deres hyllende tilhenger her i norge til deres drøm i irak og syria.
  så enkelt er det.
  kutt ut pisspreiket om menneskerettigheter. den beste menneskerettighet i norge er å få ut svineriet.

 160. Det er på tide å innse at flere blir radikalisert i ulike moskeer her i Norge, det er også på tide å forby grupperinger som Islam Net. Norges befolkning MÅ slutte å syns synd på, og skulle redde hele verden. Nå må Norge i stedet gjøre en innsats for å forhindre en ny terroraksjon her i landet og Norge må sette søkelyset på det stadig voksende antallet islamister!

 161. Slik jeg ser det, så er ikke Norske borgere hverken bedre eller verre enn andre Europeiske borgere som jeg mener det er naturlig å sammenligne med.

 162. Kadafi…. stikkordet er muslimer og islam.
  Og når man snakker om norske borgere, bør nok apostrofer benyttes.

Det er stengt for kommentarer.