Da var det over…

Min aktive sykkelkarriere fikk sitt endelige punktum da jeg trillet over målstreken under Paris-Tours i ettermiddag. Det har vært en lang og fantstisk reise, og jeg har utrolig mange fine minner å se tilbake på.

Først og fremst vil jeg takke alle som har støttet og hjulpet meg opp gjennom alle årene. Det er utrolig mange som har bidratt, og jeg er redd for å glemme noen hvis jeg skulle begynne å nevne navn. Alt fra barndomskompiser, familie, ledere managere og trofaste fans har stått på. De som har vært der vet det, og jeg setter stor pris på all hjelp og støtte. Om jeg skal nevne ett navn må det være Nina. Hun har vært der 24/7 de siste 14 årene og ofret mye.

Det har vært mange oppturer og nedturer, og jeg har alltid fått støtte av mange uansett hvordan jeg har gjort det. Høydepunkter har vært nevnt av flere de siste dagene, så det går vi ikke inn på.

Jeg kommer garantert til å savne syklingen, men gleder meg til å ta fatt på et annet liv.

I tiden videre kommer jeg primært til å jobbe som sportsdirektør i Team Sky og ved Melkesyrefabrikken, et kompetansesenter innen testing- og treningsveiledning som jeg er med på å starte opp i Oslo.

Igjen, tusen, tusen takk til alle som har fulgt meg. Takk for alle hilsener og gode ønsker for fremtiden.

Hilsen fersk sykkelpensjonist,
Kurt