Tenkte jeg skulle dele noen tanker med dere etter mitt første døgn på reise. Det er jammen ikke enkelt å følge kostholdet på en slik reisedag. Det startet med en helt vanlig frokost hjemme og et lett mellom-måltid før turen gikk til flyplassen. Der ble det tid til lunsj før flyturen til Island. Allerede her begynner ting å bli vanskelig.
3 timer senere var vi på Island og hadde en time ventetid før neste fly. Det eneste som var mulig å få tak i på den flyplassen var toast (fint brød) eller baguetter (fint brød). Ikke akkurat den mengden med fiber som jeg ønsker i måltidene mine.
På flyet fra Island til Seattle (8 timer) fikk man kjøpt noe kylling og ris. I tillegg hadde dem ferske grønnsaker jeg kunne kjøpe. Det ble litt knasking av grønnsaker underveis på flyturen.
Når vi kommer fram til Seattle er tidsforskjellen påtagende. I Norge er klokken 02:00 mens vi har klokken 17:00. Jeg kan jo ikke legge meg helt ennå og må da ha meg en middag. Det ble en tur inn på nærmeste sted ved hotellet og der var det mye å velge i. Jeg endte opp med en biff med noe dem kalte “Crispy Mashed Potatoes” og grønnsaker. Potetmos er vel greit tenker jeg.
Når jeg får maten min så ser jeg jo at Crispy betyr at potetmosen er pakket inn i noe greier og fritert. Ikke helt hva jeg hadde tenkt meg. Men når jeg åpnet opp disse innpakkningene var det potetmos inni. Porsjonen var heller ikke av de største og jeg fikk i meg en middag i alle fall.
Deretter ble det noen timer soving. Så var det den første frokosten da. Her på hotellets frokostrestaurant var det ikke mye å velge i som jeg anser som riktig mat. Under “Healthy Food” fant jeg ting som karamelliserte epler blant annet. Men jeg endte opp med en omelett og grønnsaker med litt stekte poteter ved siden. Jeg skjønner at jeg må kompensere med ekstra trening her borte.
Nå er klokken 08:30 her i Seattle og jeg skal ut å se meg rundt.