Godt å være hjemme

Det er lenge siden et par knekkebrød har smakt like godt som i går gitt. Var ganske tidsforvirret i hele går, men et god natts søvn har gjort susen håper jeg.

Blir helt vidunderlig å komme tilbake til normale rutiner både med mat og trening. Man kan si hva man vil, men det å spise alle måltider på restauranter eller kafeer i USA er ikke akkurat den enkleste måten og slanke seg på. I tillegg må man jo være sosial og være med kollegaer på kveldene også. Og da blir det som det alltid blir litt alkohol involvert.

Det er selvfølgelig også mye fokus på dietter og pulverkurer i  USA også. Gikk forbi en butikk som jeg bare måtte ta et bilde av: 
 WP_000146

Her hadde dem både 7-dagers Fast Loss Kit og 14 dagers Total Body Transformation Kit.. Jeg fant ut at det var like greit å bare fortsette med hva jeg holder på med så jeg gikk bare videre.

Blir godt med en hjemmelaget middag idag og så en treningsøkt. Borte bra, men hjemme best !!