Hvor går veien videre ?

Om noen der ute tror jeg har planer om å slutte å trene og spise sundt må jeg nok skuffe dere. Er ikke noe tvil hos meg om at et sundt kosthold med rom for kos innimellom og en god slump trening er veien jeg skal velge nå.

Som dere kanskje har fått med dere på TV2 så har jeg fått en forholdvis bra formstigning på den fysiske formen og samtidig har jeg gått ned i vekt og centimeter. Kanskje noen av dere har lyst å følge med framover mot sommeren på hva jeg gjør, hvordan jeg trener, hvor mye jeg trener .. Da er dette stedet Smilefjes 

Jeg skal prøve å holde bloggen sånn nogenlunde oppdatert på hva jeg driver med og hvordan jeg har det så kan jo dere som er interresert lese den Smilefjes

Resultatet etter 6-7 uker

Jeg måtte bare ta turen ut og kjøpe meg ny bukse idag. De andre buksene mine henger kun i beltet om dagen. Det er morsomt når man må ut å handle fordi det man har er blitt for stort  Smilefjes 

Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg kjøpte meg bukse i denne størrelsen. I morgen skal vi på lufta igjen og da får dere som følger med oss se hva vi har fått til på denne korten tiden. For min del har det som dere skjønner vært en positiv utvikling Smilefjes

Vi sees på TV2 hjelper deg klokken 20:00 onsdag!

Vår i lufta

For en herlig lørdag. Startet dagen med litt utendørsaktiviteter som hører våren til. Fjerner snø fra terrassen og rydder litt.

Deretter var det tid for trening. En skikkelig økt idag med styrketrening på treningssenteret. Det som er deilig med å trene på lørdag midt på dagen er at da har man både god tid til treningen og det er ikke fullt hus på treningssenteret.

Nå er det tid for neste vår-aktivitet og det er å starte klargjøring av motorsykkelen for sesongen Smilefjes

Se vår treningsøkt i TV2 studio :)

Idag har jeg hatt en treningsøkt sammen med Silje i TV2 studio på Karl Johan. Der har vi trent med Xbox m/Kinect og spillet Your Shape Fitness Evolved. Dersom du lurer på hvordan det gikk må du se på TV2 Hjelper deg klokken 20:00 idag.

Det er alltid gøy og utfordre seg selv til å gjøre ting man ikke har gjort før og på dagens program får dere både se meg gjøre noe jeg aldri har prøvd og det samme med Silje. Det er viktig å variere treningen og ha det gøy.

8149244_0_9999_lge_v1_m56577569831091037

Dagens treningsøkt!

Etter en uke i USA og noen dager med skikkelig jetlag var det deilig å få gjennomført en skikkelig økt idag. 1 time på en Elipsemaskin med variabel motstand og puls liggende på mellom 145 og 175 så kjenner jeg at jeg har trent godt.

Nå er det på tide å innta litt næring. Dessverre blir det ikke en fortreffelig smoothie idag ettersom jeg ikke har rukket å handle inn alt jeg skal etter reisen ennå. Men noe næring på kvelden etter trening må man jo ha.

Godt å være hjemme

Det er lenge siden et par knekkebrød har smakt like godt som i går gitt. Var ganske tidsforvirret i hele går, men et god natts søvn har gjort susen håper jeg.

Blir helt vidunderlig å komme tilbake til normale rutiner både med mat og trening. Man kan si hva man vil, men det å spise alle måltider på restauranter eller kafeer i USA er ikke akkurat den enkleste måten og slanke seg på. I tillegg må man jo være sosial og være med kollegaer på kveldene også. Og da blir det som det alltid blir litt alkohol involvert.

Det er selvfølgelig også mye fokus på dietter og pulverkurer i  USA også. Gikk forbi en butikk som jeg bare måtte ta et bilde av: 
 WP_000146

Her hadde dem både 7-dagers Fast Loss Kit og 14 dagers Total Body Transformation Kit.. Jeg fant ut at det var like greit å bare fortsette med hva jeg holder på med så jeg gikk bare videre.

Blir godt med en hjemmelaget middag idag og så en treningsøkt. Borte bra, men hjemme best !!

Ute på reise (2)

Etter noen dager her så finner man jo lettere fram til ting. Dette gjelder både mat og treningsmuligheter. På grunn av tidsforskjellen så er jeg så “heldig” at jeg våkner opp klokken 04:00-04:30 hver eneste morgen. Jeg har funnet ut at tiden fram til jeg skal på jobben best kan benyttes til en treningsøkt.

hyatt-training

Jeg er derfor å finne på hotellets treningsrom fra 05:00 til 06:00 hver morgen. Det er faktisk ganske deilig å starte dagen med trening, bare synd at jeg ikke har samme tid og ork til å ta dette om morgenen når jeg er hjemme.

Ellers er det faktisk endel utfordringer i forhold til kosten når man er endel av en større gruppe mennesker som deltar på samme happening denne uka. På dagtid er det minimalt med tilgang på fornuftig mat mellom frokost og lunsj. At det blir satt fram muffins og donuts hjelper ikke meg så mye egentlig. Vi har fått tilgang på noe frukt mellom lunsj og avslutning, men det blir for lenge mellom måltidene på en slik organisert event som dette.

Og så skal man ut og spise med gjengen, noe som ikke alltid ender opp med riktig mat. Men stort sett er det muligheter for å spise sundt her til både frokost, lunsj og middag. Man må bare passe på hva man bestiller og være obs på at endel porsoner her er veldig store. Mellom-måltider og kveldsmat er det ikke fullt så enkelt med, men det blir jo ofte forholdsvis sen middag.

WP_000116

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.