En heftig uke

Puh, valgnatt, et barn på sykehus, stort underskudd på søvn, bekymring, intensiv dansetrening, mye moro og glede for å få lov til å få en sjanse til førstkommende lørdag. Det ble kontrastenes uke…

Jeg er ved friskt mot og gleder meg over å lære rumba selv om det nok betyr noen frustrasjoner for Lars Aleksander … Jeg husket ganske bra med trinn i går, men til å begynne med i dag så var det fullstendig blankt. Fy, så pinlig! Og jeg som hadde tenkt til å imponere i dag… Tilbake i latinskoene har i alle fall føttene det ganske så bra. Så gjelder det å få med hele kroppen(!) i disse vakre bevegelsene som rumba liksom skal ha.

Det gjelder å ha kroppskontroll og balanse. Jeg trodde egentlig ikke balanseevnen min var så dårlig, men skal innrømme at jeg sliter litt med å finne balansepunktet innimellom(eller for å være ærlig, ganske ofte).

Og velkjente kommentarer går igjen: “Du gjør det for fort!”, “Jeg skal ikke se et eneste bøyd bein” og “Flytt vekta over”. Men så er Lars Aleksander ganske god på skryt også… Jeg kjenner bare at det gjør litt vondt(eller jeg blir sint på meg selv) når jeg faktisk gjentar de samme feilene gang etter gang. Skjerpings i morgen!!

Det har vært en heftig uke, og det blir trolig en heftig uke, bare i litt annen forstand… Det gjelder å vise følelser i rumba… Så får vi se hvor tøff i trynet jeg klarer å bli i denne dansen. 😉