Valgnatt, ledelse og babyer

Mens mine tidligere kolleger sitter spent på sin valgvake ligger jeg med bena høyt på sofaen og hviler etter nok en treningsøkt, kostymeprøver og “tryggingsarbeid” foran lørdagen… Det kjennes veldig rart å ikke være på KrFs valgvake som jeg faktisk har vært ved de siste 6 valgene, siden før jeg fylte 18…

Det er et ganske stort stykke fra politiske debatter til et dansegulv for å si det slik. Og her ligger jeg og er sofakommentator til valget… men jeg tror kommentarene passer seg best innenfor disse fire veggene. Jeg innser at den tøffe tonen min til TV-skjermen visstnok er den attituden det forventes at jeg viser på dansegulvet… Vi får se hvordan det går;)

Til dagens trening har jeg følgende å si: Puh, Quickstep er ganske slitsomt og jeg kjenner stadig nye muskler gjøre vondt… Men etter vått avispapir i standarddanseskoene om natten så er de i alle fall ikke så vonde lenger og med “partyfeet”-innlegg i dem, så går tre timer trening greit… Og følgende beskjeder går igjen med høy stemme: “Hold armene!”, “hold holdningen!”, “nei, du gjør det før jeg sier!”, “Følg meg”… Har ikke dansepartneren min skjønt at jeg ikke er så god på å bli ledet? 😉

Men gøy er det!

Og til slutt: Når det søte, nydelig gutten til Anders Jacobsen var på besøk i dag(og jeg faktisk fikk det lille sjarmtrollet til å le), så kjente jeg at jeg ble litt babysyk… Sukk…