Bittesmå, søte dansesko

Siden jeg begynte å danse rett før jeg ble 30 har vi funnet ut at det rett og slett er for lenge å vente for en liten prinsesse på snart 4. I morgen er det min lille datters første dag på danseskole og i dag har vi vært og kjøpt dansesko. Bittesmå, søte dansesko… Og rosa tyllskjørt! Prinsessedrømmen skal gå i oppfyllelse.

For prinsesser og prinser de bare danser, i følge forståelsen til min datter… Jeg kommer ikke til å føle meg som noen prinsesse i morgen, men gøy har jeg sannelig bestemt meg for å ha det. Vet ikke om jeg kommer til å ha det like gøy som jentene på sin første dansetrening, men jeg antar at det sammensatte følelsesspekteret som disse barna kommer til å ha i morgen , ja det kommer jeg også til å komme innom… Glede, frykt, iver og entusiasme… Etter en nervepirrende parkettprøve på onsdag så har jeg bestemt at jeg skal glede meg til i morgen. Og jeg gjør det faktisk og!

Jippi, det er premiere i morgen;)