“Nobody puts Baby in a corner”

Så matte jeg ty til den velkjente inspirasjonskilden Dirty Dancing. Det er selvfølgelig et sikkert tegn på at en har sett en film altfor mange ganger når sitatene kommer på rams, men det er rett og slett ikke mange filmsitater som slår: “Nobody puts Baby in a corner”.

Og i et hjørne følte jeg meg selv i dag… Jeg skulle ta sol, som jeg ikke har gjort siden jeg skulle gifte meg og ha hvit brudekjole. Hvorfor i alle verden legger jeg meg ned og lukker meg inne i en trang boks som bråker og blir varm? Jo, det var denne brunfargen da… For de sommerdagene vi har hatt i Norge i år har ikke akkurat gitt meg noen jevn brunfarge. Fanget inne i en lysende boks lå jeg og gikk gjennom alle dansetrinnene mine til lørdag og lurte på hva alle de tikkende lydende var… Det slo meg at å ta sol er egentlig ingen behagelig opplevelse. Musikken som de så generøst har satt opp i lokalet overdøvet på ingen måter vifteanlegget, så det ble egentlig bare en gjettelek på hvilken sang som til enhver tid ble spilt. Det ble 13 lange minutter… Om jeg legger meg inn i en slik boks igjen. Ja… 😉 For brun nok ble jeg definitivt ikke…

I ettermiddag endte jeg opp ved Sognsvann for å grille pølser og da begynte det å regne. Ikke bare litt duskregn, men ordentlig regn. Våt og kald kom jeg hjem og i frykt for å bli forkjølet har jeg nok en dag tygd mange c-vitaminer… Og her sitter jeg nå med teppe rundt meg og te med hibiscus og nype som jeg håper jager alle potensielle basilusker på dør. For finner de sin plass kan vi snakke om å være ordentlig trengt opp i et hjørne…