30 år og enda friere.

Jeg som trodde det skulle være hardt å bli 30. Som ekstrem “Friends”-fan har jeg sett episoden der de alle fyller 30 veeeldig mange ganger … Og jeg har gått og gruet meg til dette i flere år også er det faktisk ingen forskjell. Annet enn at ingen lenger kan bruke det mot meg at jeg er ung(og det har jo skjedd noen ganger)

Selvfølgelig er det hardt når mannen min har fått beskjed om å kjøpe ansiktskrem til meg og kommer hjem med en hel serie mot rynker(!) Men så gjelder det jo å forebygge disse sjarmerende visdomstrekkene FØR de kommer. Og det er litt kjipt å ikke være helt ferdig med studiene mine, men så har jeg kommet til konklusjonen at jeg egentlig har fått til ganske mye bra likevel de siste ti årene. Jeg er egentlig veldig spent på å finne ut hva som skjer de neste 10;)

Jeg har i alle fall fått mer hoftevrikk FØR jeg ble 30 enn jeg hadde regnet med og det lover jo bra for fremtidens latinrytmer. Jeg fikk nemlig en cd med latinomusikk av en god venninne til min 29 årsdag for hun mente jeg måtte riste meg litt mer løs. Det tok ett år, men nå er oppdraget fullført. Venter spent på om hun synes resultatet neste lørdag blir bra nok… 😉

Livet er i grunnen akkurat det samme. Jeg kjenner bare at nå er jeg enda litt friere til å gjøre akkurat som jeg vil;) Så det var faktisk verdt å fylle 30;) Tror jeg kan si at jeg endelig er voksen!(og det jeg bruker livet mitt på om dagen er å danse… ..hahaha…)