Smerte og latter

Ja, det var i grunnen hardt med 4 timers trening i går, og det var særdeles vondt for føttene… Jeg var rett og slett mer sliten enn jeg har vært på lenge… sukk… og jeg hadde lyst til å halte rundt i leiligheten, eller det vil si; egentlig hadde jeg ikke en gang lyst til å gå. (Huff, sånn er det vel kanskje å nærme seg faretruende de 30…)

Men jeg våknet selvfølgelig med friskt mot i dag, Superklar for tre nye timer, men det var bare det at hodet ikke hang helt med. Jeg synes egentlig jeg klønet veldig mye og når 3-åringen hjemme bare rister på hodet og hevder at jeg egentlig ikke kan danse og viser meg sin balettpiruett, så mister jeg litt selvtillit…

Da vi startet hadde vi jo all verdens tid til premieren, men nå er det snart bare en uke igjen, og jeg kjenner på stresset….

MEN; gøy er det i alle fall å danse dans nummer 2… Maken til fnising kan man lete lenge etter(!). Spørs om ikke vi rett og slett får latterkrampe 17.september…. 😉