Da er vi i gang…

Da er det på tide å blogglegge dansetreningen og livet for øvrig. Velkommen til å følge dansetreningen vår!

I dag var det første trening etter en hel frihelg. Det kjentes veldig bra med fri(spesielt for føttene(!), disse danseskoene er sannelig ikke noe særlig gode…)Men kroppen hang ikke helt med i starten. Så nå blir det hardkjør med trening hver dag til premieren, tror jeg…

Etter mye kløning ble det riktignok bedre… (Lars Aleksander sa i alle fall det…) Men da jeg endelig begynte å få kontroll igjen var det på tide å lære en ny dans. Puh! Og da måtte jeg skifte til enda vondere dansesko(!). Sukk… Jeg antar ballettdansere har det verre. (Det gjelder å tenke positivt)

Men tross vonde sko og litt kløning innimellom så har jeg det utrolig gøy på trening. De tre timene vi har trent i strekk går sykt fort. I morgen skal vi trene 4 timer og jeg er spent på om føttene synes det blir greit… (PLASTRE, PLASTRE)

Nå krabbet veslejenta opp på fanget og ville helst skrive litt hun og, så da tror jeg det får holde som første oppdatering…;-)

Jeg er i alle fall ved veldig godt mot. Trolig fordi jeg har en kjempedyktig danselærer som er så tålmodig, rolig og positiv.