The house is now a home

Ja, endelig!

Nå har jeg fikset alt jeg trenger i leiligheten!

Takket være min kjære Lena og min kjære Thomas som har kjørt meg hit og dit i flere uker <3

Det er liksom alle de småtingene man trenger for å få det koselig.

Som bilder, sengetepper, lamper, dekorasjon, pynteputer, telys, blomster, ja alt det der!

Nå har min fine nye leilighet i Hollywood endelig blitt et skikkelig hjem!

Det er så utrolig koselig her <3

Frokost ved bassenget.

Hyggestund i hagen.

Blonder på sengetøyet.

Kosekrok i stuen,

og gode ord på veggen!

  • Så god du er Stine!
    Det varmer hjertet itt å høre!
    Håper du har en strålende helg! Det fortjener du <3

  • stine heimdal

    Sitter her på morgenkvisten og koser meg med frokosten min og bloggen din. Hadde faktisk aldri trodd at jeg kunne bli rørt klokken 08:45 på morgenen…! Men du klarte det gitt! (Er kanskje litt lettrørt) Alle disse tre siste innleggene gjør at jeg får lyst til å gjøre noe mer ut av livet. Jeg blir litt vemodig når jeg ser hvor mye du har fått til, på så kort tid. Du er så dyktig, Ine! Den klønete Røverdatteren klarer altså å inspirere lille, ubetydelige meg, i lille Norge.. Ganske stort egentlig.. Stå på!! Du setter tydelige spor etter deg og lager historie, i følge meg iallfall..! :):)