CATFIGHT: Nicki Minaj VS Mariah Carey i “American Idol”

http://www.youtube.com/watch?v=R25ypkQx7ac

WOW! Jeg skal ikke si jeg er overrasket, for det er jeg virkelig ikke, men dette er jo helt drøyt.
Eller,  enklere sagt, dette er bra TV.
Dette er altså en stk rasende Nicki Minaj som skjeller ut Mariah Carey under et opptak av American Idol som kommer på TV til våren.
Det er fremdeles uklart hva det er som skapte hele krangelen, men ifølge kilder av TMZ, så skal Nicki ha blitt dritt lei av at Mariah bruker sin egen karriere som målestokk hver gang hun gir tilbakemeldinger. Som “Jeg som har vunnet 11 Grammys…” Jeg og mine platinaplater mener..” osv.
Det ryktes også at Minaj like før dette opptaket skal ha sagt “Om jeg hadde hatt en pistol her nå, så hadde jeg skutt henne”!
Uansett hva som er casen, Dette er hva jeg kaller en ekte Catfight mellom to divaer i Dramaland!