Chocolate heaven

Ah, jeg har endelig fått vært hos frisøren og tatt en opprydning i hårtustene.

Etter å ha gått med halvblekt, rufsete, slitt hår i et par ukers tid så føler man seg ENORMT mye bedre bare etter litt klipp og farge!

I går var vi på en utrolig koselig jente-lunsj.

Det  var så koselig.

(Dette bilde har jeg lånt fra søte Ellie sin blogg: http://frokensvenskiusa.blogg.se/)

Jeg sliter fremdeles litt med å lage mat her nede.

Jeg får det liksom ikke helt til, det blir liksom stekt  kylling og grønsaker hver eneste dag.

Men, mine svenske og norske venner, de er gode på å lage mat!

Den var fine Linda som hadde ordnet i stand en utrolig flott liten loung i hagen sin.

Grillet kylling på spyd, salat med nøtter, ost, rosiner  og masse annet snadder, syltet gulrot, dressing, og nydelige rundstykker.

Og ikke minst dessert.

Glutenfri sjokoladekaka, som var helt himmelsk, med mango og bringebær sorbé.

Det var den beste kaken jeg har smakt i hele mitt liv! No kidding!

Jeg har funnet oppskriften også:

3,5 dl sjokolade, helst mørk, kuttet i biter

2,5 dl pluss 3 spiseskjeer smuldret smør

3,5 dl sukker

6 egg

2,5 dl ren kakao uten sukker

1 spiseskje melk

1 spiseskje honning

1/4 spiseskje glutenfritt vaniljesukker

Slik gjør du:

Sett ovnen på 190 grader.

Smelt to tredjedeler av sjokoladen og 2,5 dl smør i en kjele. Ha det over i en bolle når alt er helt smeltet og flytende. Tilsett sukker og rør godt. Ha i et og et egg, mens du fremdeles rører om. Tilsett til slutt litt og litt kakao.

Stek i ovnen i 30 til 40 minutter. La den hvile i 10 minutter til den er nok avkjølt til å legges over på et fat.

La den stå til den er helt kald, gjerne et kjølig sted, mens du lager glasuren.

GLASUR:

Smelt resten av sjokoladen, sammen med tre spiseskjeer smør.

Ta kjelen bort fra varmen når alt er flytende. Tilsett melken, honningen og vaniljesukkeret. sett til side og la avkjøle.

Når kaken er kald, legg over glasuren. Sett i kjøleskap i 30 til 60 minutter. SERVER og NYT <3