Verdens verste mamma?

Dr.Phil.

En legende innen TV-verden. Kanskje ikke akkurat min favoritt, men han er stor i USA.

Faktisk har hans TV-show blitt det største i USA etter at Oprah takket for seg.

Etter flere år og sesonger med å sette den vanlige mannen i gata “på plass” i livet, har han denne sesongen startet med å ta for seg kjendisene.

Det til stor glede for seerne.

Denne uken var det mammaen til skandaleskuespilleren Lindsay Lohan sin tur, Dina Lohan. Og gjett om dette ble en snakkis!

Nå skal jeg forklare hvorfor.

Det var nok å ta i, hun har blitt beskyldt for å presse barna inn i rampelyset, tjene penger på de og festet med de i alt for ung alder.

Men for å toppe kransekaka, gjorde super-mamma Lohan det siste man burde gjøre når man skal møte den lille, skallede men ekstremt seriøse og profilerte TV-psykologen..

Hun møtte opp dritings i studio.

Ja, nå er selvfølgelig ikke dette bekreftet fra hennes side, men se bare her:

http://www.youtube.com/watch?v=lNP_fbWs80I

http://www.youtube.com/watch?v=lNP_fbWs80I 

Alle snakker om det, og Dr.Phil har selvfølgelig utalt seg om hvor sjokkert han også er over det hele.

Okay, la oss gå igjennom det hele.

Punkt 1: Hun starter intervjuet med å spørre Phil “Filmer vi nå?” .. Et tegn på det var vel kanskje når de sa action Diana? og når Phil tok sin intro?

Punkt 2: Dette er kanskje det merkeligste, midt i intervjuet og hvor Dr.Phil nettopp har spurt henne om en rekke meget personlige spørsmål, bryter Dina ut: “Du sitter med ditt lille slips og med dine små sko”, sier hun og ler. “Jeg er i mitt lille slips og mine små sko?” sier Phil forfjamset “Hva i alle dager mener du med det?”  tror du han fikk et svar på det? neeeida.

Punkt 3: Her blir det pinlig. Etter å ha roet Dina ned, trekker hun seg nærmere Phil og sier “Så vi er venner nå? fine sko! Jeg liker dem forresten. Kan vi “bumpe” på den? ikke? OK” … JA.. hun forsøkte å Fist Bumpe Dr.Phil.. DR.PHIL!!!

Punkt 4: Jeg trenger ikke si så mye om dette. Phil stiller et seriøst spørsmål, den “seriøse” mammaen svarer med å vise han begge fingrene og si noe som ingen riktig forstår..wæw..

Ja, med andre ord var det ikke akkurat et intervju hvor Dina plasserte seg selv i et bedre lys.

Nå går selvfølgelig diskusjonen her nede om hun har blitt betalt en høy sum av dollars for å faktisk stille på intervjuet i denne tilstanden, selv om både produsenter og Phil har vært ute og benektet dette.

Hva tror dere, ble Dina Lohan betalt for dette TV-stuntet, eller er hun bare rett og slett ute og kjører?