Turboneger som kjempet seg tilbake

Her er innslaget med Turboneger fra helgens ” God kveld Norge”-sending.

Jeg synes det var veldig godt å endelig få høre den andre siden av bruddet mellom Turboneger og med Hans Erik Dyvik Husby.

Det var en ærlighet, en sårbarhet og en åpenhet i intervjuet med Knut som jeg faktisk ikke er sikker på om jeg innså når jeg sto der, men som jeg først så når vi klippet sammen saken,

 

1286

FYF festivalen arrangeres i hjertet av Downtown her i LA.

De hadde stengt av den største parken hvor alle scenene var rigget opp og i tilegg en  hel motorvei slik at folk kunne gå midt i veien hele strekningen ned til sentrum uten å tenke på bilene som suser forbi.

Det var en enormt god stemming der også, ikke en eneste slåsskamp og det var opplyst med selvlysende kunst og sceneshow over hele området.

Store blokker som sprutet ut steam, kalde små dråper som når man går i en regnskog.

Det var mye å se på, men utrlig høy lyd g for oss som kun var der som jobbende mennesker, tror jeg det nesten var mer slitsomt enn gøy. Jeg tror jeg hadde hodepine i to dager etterpå.

Nok om det, midt i det hele sto Turboneger og rocket hele festivalen med hylende fans fra hele verden.

Det var en bra opplevelse.

Så må jeg bare le!

Se på disse bildene her:

 

Ser du en feil?

Dette så jeg ikke før  vi nesten var ferdig med redigeringen og jeg holdt på å le meg i hjel.

Det er en fyr som rett og slett tar fart og, jeg tror han forsøker på en ”stagedive” og håper på at folk skal løfte han opp. Men det gjør de ikke, så han blir stående med hodet i grusen og beina i været, og det ganske lenge også faktisk.

Man må jo bare le.

 Alle bilder i dette innlegget er tatt av fotograf: Thomas Engstrom