Stille før stormen

I morgen i braker det løs med MTV Video Music Awards her i Los Angeles, og SELVFØLGELIG skal vi være tilstede på den røde løperen og dekke den store begivenheten hvor alle de største stjernene beveger seg i morgen!

Her rigger de opp den enorme røde løperen som går over 2 etasjer.

Jeg er minst like spent som både artistene og publikum, siden dette faktisk blir min første, STORE dag på en rød løper i LA.

I den anledning har det vært diverse møter og intervjuer i forkant av selve festen for at alt skal gå så knirkefritt som mulig.

I dag har de hatt den store “radiodagen”, Det vil si at omlag 20 av de største radiostasjonene fra LA har fått hvert sitt lille studio i det enorme konsertbygget Staples Center i Downtown, Los Angeles. Store, og litt mindre store, stjerner har kommet og gått i hele dag, for dette er kun en event som varer i noen få timer.

I samme slengen har utvalgt presse fått lov til å være tilstede og slå av en prat med noen av stjernene, lettere sagt de stjernene som får tid etter sine radiointervjuer.

Heldig som jeg var fikk jeg møte både Gotye, Ne-Yo og morgendagens programleder, Kevin Hart!

Kevin er en helt fantastisk og ikke minst morsom fyr. Han fortalte om en gang han hadde vært i London og skulle sette opp et nytt Standup-show. For å teste vitsene sine dro han til Buckingham palace hvor han sto bak ryggen til gardistene for å se om de lo. Om han fikk de til å le, da hadde han laget en bra vits. Men det fikk han aldri til.

– Jeg har aldri vært så nedbrutt i hele mitt liv, sa han med et smil.

Han er nå ganske morsom allikevel.

Men mannen er bitte bitte liten. Han rakk meg omtrent opp til halsen, og jeg e jo ikke så høy av meg jeg heller. Så da kan dere jo tenke dere 🙂

Gotye derimot. Han er ikke kort. Høy og slank med verdens største smil som får øynene hans til å krympe. En nydelig mann på så mange måter. Han fortalte om sin takknemlighet ovenfor fansen og at han for lenge siden, med sitt andre band, var i Oslo på konsert og endte opp med å spille på en bar med fiksjonsband “Boysvoice” bestående av M’Pete (Espen Eckbo), Hot Tub (Øyvind Thoen) og Roar (Kaare Daniel Steen). Han sa han elsket filmen “Get ready to be Boyzedvoiced”  og var stor fan. Det synes jeg var gøy å høre.

Now he`s just somebody that I used to know..

As for Ne-Yo, så var han så tissetrengt når han snakket med pressen at han måtte avbryte intervjuet for å gå på do. Ja, klart han må få lov til det!

Men det er i morgen det gjelder! Dagen blir laaaaaang og resultatet får du selvfølgelig se på Godkveldnorge.no, her på bloggen, men mest av alt på SESONGENS FØRSTE GOD KVELD NORGE SENDING PÅ LØRDAG!! 😀

Glede!