Hollywood living!

Hva i alle dager skjedde med “God kveld Norge”-reporteren som satte seg på flyet til Los Angeles og ingen hørte fra henne på tre dager?

Heldigvis ikke noe farlig kjære venner! For endelig, ENDELIG er jeg fremme i USA, Los Angeles, Hollywood!

Mitt nye hjem!

Grunnen til at det har vært så stille er rett og slett fordi det er så utrolig mye som må på plass før man kan puset ut og fokusere på jobb og den nye hverdagen.

Først er det leilighet, så er det strøm, møbler, mobiltelefon, Internett, TV. Det er bankkonto, førerkort, treningsstudio, PT og vips er man midt oppi et kaos uten like.

Det er som å bli født på nytt, livet skal starte helt på nytt på en helt annen plass hvor alt fungerer på en helt annen måte. Men vet dere hva? jeg har aldri opplevd noe så deilig i hele mitt liv. Det er nå man kjenner at man lever.

Sakte men sikkert har jeg fått ordnet det viktigste, og fått det meste på plass, jeg mangler mye enda, men alt er på vei! Og det virkelig godt å tenke på!

Jeg har flyttet inn i ny leilighet. Den er stor, lys og har hage og verdens koseligste naboer! Her er det to bassenger og et stort treningssenter på vårt private område!

Og lykken ble stor da jeg fant ut at på mitt soverom, der var det jeg har drømt om hele livet. Et Walk-in Closet!!!

En stk. lykkelig jente som endelig eier en skryteplass til klær og sko!

Ikke ferdig innredet, men penkjolene er hengt opp!

Ikke nok med det, men badet har et badekar som jeg skal synke ned i for å puste rolig ut , senere i kveld.

Og det er fortjent, for i dag har jeg vært å trent i hele fire timer sammen med min kjære venn og nabo, Lena!

Vi startet klokken 07:00 i dag tidlig og gikk opp på en av de mest populære stedene å trene på her i Hollywood, Runyon Canyon.

Nydelig utsikt!

Det er bratt, det er tungt og det er veldig slitsomt, men uendelig vakkert!

Her kan du møte på kjendiser, det skal være sikkert.

Både Kim Kardashian og svenskenes stolthet Alexsander Skarsgaard er her ofte, og mange, mange flere.

Velkomen til Hollywood!

Etter det har vi hatt to timer styrketrening sammen med personlig trener Anna Bielkheden ! Ei sykt tøff og beinhard dame fra Sverige som eier en enorm treningsskjede her i USA som faktisk også nylig kom til Bergen hjemme i Norge, Barry’s Bootcamp.

Her ligger man ikke på latsiden! Bor man først i Hollywood som en kjendisreporter så får man bite i seg smerten, tørke tårene og leve som kjendisene.

Selv om fristelsene er mange…

Nam?

Nam?

Ja, det står faktisk mørk sjokolade med bacon..

Velkommen til Hollywood kjære venner!