Tusen takk for meg!!!

Dette blogginnlegget skulle jo kommet for en uke siden, men det tok sin tid å lande, gitt :)

Jeg tror jeg kunne skrevet bok om alt dette, det har vært et eventyr der jeg har kjent på absolutt alle følelser i kroppen. Sjeleglad for å ha fått mitt livs største mulighet, forbanna for at jeg ikke har klart å prestere godt nok, frustrert over feilsitering i media, savn etter barna, kjærlighet til de andre nydelige deltagerne – jeg kunne holdt på en stund til ;)

Jeg har i stedet laget en film med litt bilder og med sangen jeg sang på IDOL plata som fulgte med Se&Hør forrige uke. Jeg elsket å være i studio og jeg LOVER at jeg skal lage en plate til! (Jeg lagde en plate for egne midler i fjor, den heter «Bli med meg» for de som er interessert:))

[youtube T6oGaQtZGMs]

Lykke til, dere som nå er igjen!!! Jeg tror og håper det blir Jenny som stikker av med seieren :)

See ya!