I kveld synger jeg HVERTFALL med hjertet i hånda :)

Jeg legger det mest sannsynlig bak scenen da, men jeg skal ha det med bak scenen for lykke :)
Johannes har laga dette til meg, han ga det til meg i går og sa: «Mamma – dette skal du ha med til Oslo.» Og det er klart jeg skal :)

I kveld synger jeg den sterkeste sangen jeg vet om, «Gabriellas sång». Den er sjukt vanskelig å synge, men jeg skal virkelig gi alt i kveld :) Teksten beskriver alt jeg føler om dagen, jeg håper virkelig dette blir kvelden hvor jeg bryter den onde sirkelen jeg har forvirret meg inn i og at jeg endelig kan føle at jeg er fornøyd med egen opptreden..! Prøvene har gått bra, så nå skal jeg bare tenke positivt!

«Jag har aldrig glömt vem jag var, jag har bara låtit det sova.
Kanske hadde jag inget val, bare VILJAN ATT FINNAS KVAR!»

Jeg vil være her lenger! Så jeg håper mange vil sende 3 til 26400 i kveld! :-D

I dag er også Idol-plata ute som vedlegg i Se&Hør, den er kjempefin! Jeg synger spor nr. 9 – «Naked»

Ønsker alle en strålende kveld med masse flotte sanger fra filmens verden :)

Klem <3