Nå skal jeg virkelig gi ALT!!!

Nå kan jo alt skje..! Jeg mener – FREDRIK?!?!? Et STORT sjokk for oss alle sammen. Men – sann mine ord – dette gjør bare at Fredrik får enda større suksess, han hadde fortjent å vinne, derfor vil savnet etter ARTISTEN Fredrik være sååå stort. Dette vil folk snakke om i årevis, det blir som da Maria Haukaas Storeng gikk ut av Idol, ingen mente at det var riktig at det var hennes tur og folk prater fremdeles om det.  Jeg gleder meg til å kjøpe plata di, Fredrik!!!

Den lille gutten min og jeg så Idol-reprisen på lørdag og etter Fredriks opptreden ble Johannes veldig inspirert, han tok fram gitaren sin og sang tøffe rocketoner resten av kvelden :)

Jeg røk ikke forrige uke! Jeg var HELT sikker på at det var min tur. Jeg hadde planlagt å si: «Fredrik! Vinn hele dritten!»
Jeg må bare få si: Jeg er sååå utrolig glad for alle de som har stemt på meg! Tenk at noen gidder å bruke tid og penger på å stemme meg videre! Og jeg begynner å innse nå at det må jo ha vært noen som har gjort nettopp det! Jeg setter så ufattelig stor pris på det!!! Jeg er nå en av 6 finalister og jeg skal gjøre alt jeg kan for å finne tilbake til selvtilliten jeg hadde i Lillestrøm og gi alt for å være her så lenge som mulig :)