Selvfølgelig måtte han være der da!

Var i studio tidligere i uka, det ble litt bråbestemt og jeg var i full gang med å prøve å gjøre håret litt finere. (først stygt, så fint) Men så ble det studio i siste liten, så jeg tenkte å snike meg usett dit og ikke treffe på noen. Klarte meg fint ut av drosja og inn i studio, glad for at gamla hadde klart seg så langt uten å vise seg til noen. (bortsett fra drosjesjåføren da, han så jo mest på veien, heldigvis)
Men selvfølgelig måtte GAUTE ORMÅSEN være i studio! Så i stedet for å si pent «Hei!» sa jeg bare «ÅNEEEI!»
Så det var mitt første møte med Gaute. Nå kan jeg like godt vise flere hvor fin jeg var da jeg møtte han, så her er det!

I kveld er vi så norske som nordmenn kan bli og vi skal synge vakre norske sanger for dere!

Ønsker vår kjære Fredrik tillykke med 21-årsdagen i dag!!
Vi har feiret med kake og ballonger og brus og boller og bursdagssang og alt som hører med :)

Dette kan være min siste fredag i dette sirkuset og jeg ønsker bare å takke fra dypet av mitt hjerte for alle stemmer jeg har fått så langt! Og tusen, tusen takk for alle oppmuntrende meldinger, det betyr utrolig mye :) :) :)
Jeg har veldig veldig lyst til å være med litt til så jeg håper at det er en liten mulighet for det! Jeg skal kliiiine til i kveld! Skal synge «Danse mi vise» i en ny drakt :) Håper det faller i smak :)