Another night in a bubble

Tredje del-finale.
Jeg tar min plass i boblen og håper den ikke sprekker i kveld, vil ikke slutte eventyret helt ennå..!

(www.jenniferyoswa.com)

Akkurat nå er pulsen normal og håndflatene er passe tørre. Skal virkelig prøve å holde det sånn, men vet at nervene slår meg litt i trynet rett før jeg skal på scenen. Mormor skal få et av sine høyeste ønsker (i hvertfall låtønsker!) oppfylt i kveld – hennes desidert største favorittsang er «The winner takes it all» og da skal hun selvfølgelig få den :) Håper publikum også liker det..! Skal gjøre så godt jeg kan.

I kveld kommer også den lille gutten min og ser på :) Han bestilte plakat, så da måtte vi jo lage det :)

Så skal han overnatte på hotellet sammen med meg i natt :) Han skal sove «på Oslo» som han sier :)

Vil benytte sjansen til å takke så inderlig for alle stemmer jeg har fått til nå! Håper mange vil stemme på meg i kveld også!
Stoooor klem <3