Hurra for tirsdag og 1 november!

I dag startet dagen min hos stylist, der vi ble enige om et passende kostyme til fredagens finale runde! Må si jeg ble veldig fornøyd med outfiten denne gangen, som jeg tror vil passe veldig bra til sangen jeg har valgt !

Etterpå tok jeg meg en jogge tur til frognerparken! Herlig å komme seg i bevegelse igjen. Kan faktisk ikke huske sist jeg tok meg en joggetur, i know «shame on me»!! hehe

Nå har jeg akkuratt ryddet hotell rommet «mitt», noe som var aldeles nødvendig. Så nå sitter jeg her med en kopp te og skal til å lese litt om Michael Jackson. Boka heter «Moonwalk», og er en biografi om livet hans, hvor han selv forteller. Veldig inspirerende å se hvor hardt han virkelig jobbet for å nå målet sitt!

Ha en fortsatt fin tirsdag allesammen!
Much love! <3

-Marlen