Til alle dere unike fantastiske mennesker der ute!

Jeg vil bare takke så uendeli mye til alle dere som har stemt meg videre, det betyr virkeli alt for meg! Det er ufattelig stort for meg å ha kommet så lang som jeg har, og jeg føler meg utrolig heldig som får være en del av dette fantastiske eventyret! Med andre ord,
jeg hadde aldri havnet her jeg er nå, om det ikke hadde vært for dere. Så igjen tusen millioner milliarder billioner takk!

Opplevelsen av å få stå å synge for dere hver fredag er like fantastisk hver gang! Jeg føler meg så fri når jeg synger på scenen, og kjenner at jeg er i kjernen av mitt rette element. Alle byrder og urettferdighet jeg har sett eller opplevd i løpet av uken, forsvinner når jeg står på scenen. Når jeg synger legger jeg alle kortene på bordet, og alle følelsene mine går i takt med musikken.

Jeg er allerede i full gang med forberedelsene til neste finale runde, og gleder meg til å opptre for dere igjen.

Ha en fortsatt fin søndag, and spread some love!

Varme klemmer

Marlen