Første delfinale i morra! Vi heller innpå med STJERNEBRUS!

Dette er også mitt første blogginnlegg her på tv2.no! Jeg har blogget før her :) Men skal jeg være her en stund! (håper intenst at det blir en litt lang stund..!)
GUD, så fantastisk det er å være en av disse 10 fantastiske artistene! Det kan ikke beskrives med ord. Jeg er så takknemlig!


I morra får dere et knakænes flott show, vi skal gi alt!

I uka som har gått har vi hatt masse intervjuer, photoshoots og middager og mye annet fantastisk late-som-vi-er-superstjerne-aktiviteter! Vi har også feiret vakre nydelige Kirsti sin 25-årsdag!

Fredrik (som jeg er superfan av) jobber på brusfabrikk.
Jeg ble jo ikke lite glad da han viste meg hva han hadde laget på jobben etter at vi to kom videre i semifinalen! Sjekk her a!!!

Ja, det er STJERNEBRUS!!!! Med lille animerte meg og fredrik på flaskene! Made my day!!! Nyyyyydelig :) :)

Så nå skal jeg bare helle innpå med masse stjernebrus og lade opp skikkelig til i morra. Vi skal samles på Marlen sitt hotellrom og bestille pizza og spise gooodis og se på Torsdag kveld fra Nydalen :) DET blir nok en fantastisk koselig kveld og den siste kvelden vi er 10 stk :( Vi er alle klare for at det kan være vår tur, men det er klart det er ingen som vil hjem ennå! Så vi nyter det så lenge det varer :)

Jeg blogger snart igjen! Håper mange har lyst til å kikke innom her nå og da! Vil til slutt legge ved sangen jeg skal synge i morra…
VERDENS FINESTE SANG <3 (første gang jeg blogger her, så vet ikke om jeg klarer å legge ved video ennå…! Det er altså VIVA LA VIDA, Coldplay :) )