Soon and very soon!!!

Hei folkens!!

Nå er det jammen helg igjen, og tiden flyr!!… Med andre ord det er ikke lenge til finalen i Idol!! Nå er det knapt fem dager  til jeg drar til Oslo for å møte de andre finalistene!! Jeg eg i full gang med innøvingen av sangvalget mitt, og jeg gleder meg til å fremføre den for dere!!!

I dag tidlig ble jeg intervjuet av tre hyggelige jenter fra Håvåsen skole! Alle tre viste seg å være sangere, så det var jo veldig koslig! Jeg fortalte dem en del om musikklinjen ved Skeisvang vgs, som jeg selv gikk på. To av dem hadde i utrgangspunktet tenkt å søke musikklinjen til neste år, og etter min positive uttale om den fantastiske musikklinjen,  virket de enda mer gira på å søke!

I kveld skal jeg slappe av med det herlige søskenbarnet mitt Evie Ann ! Hun bor i Bergen for tiden, så blir ikke så ofte jeg ser henne, men blir utrolig gøy å se henne igjen!!

Ha en fortsatt god helg og høstferie alle sammen!!!!

Much Love! <3