Tusen takk for meg!!!

Dette blogginnlegget skulle jo kommet for en uke siden, men det tok sin tid å lande, gitt :)

Jeg tror jeg kunne skrevet bok om alt dette, det har vært et eventyr der jeg har kjent på absolutt alle følelser i kroppen. Sjeleglad for å ha fått mitt livs største mulighet, forbanna for at jeg ikke har klart å prestere godt nok, frustrert over feilsitering i media, savn etter barna, kjærlighet til de andre nydelige deltagerne – jeg kunne holdt på en stund til ;)

Jeg har i stedet laget en film med litt bilder og med sangen jeg sang på IDOL plata som fulgte med Se&Hør forrige uke. Jeg elsket å være i studio og jeg LOVER at jeg skal lage en plate til! (Jeg lagde en plate for egne midler i fjor, den heter «Bli med meg» for de som er interessert:))

[youtube T6oGaQtZGMs]

Lykke til, dere som nå er igjen!!! Jeg tror og håper det blir Jenny som stikker av med seieren :)

See ya!

I kveld synger jeg HVERTFALL med hjertet i hånda :)

Jeg legger det mest sannsynlig bak scenen da, men jeg skal ha det med bak scenen for lykke :)
Johannes har laga dette til meg, han ga det til meg i går og sa: «Mamma – dette skal du ha med til Oslo.» Og det er klart jeg skal :)

I kveld synger jeg den sterkeste sangen jeg vet om, «Gabriellas sång». Den er sjukt vanskelig å synge, men jeg skal virkelig gi alt i kveld :) Teksten beskriver alt jeg føler om dagen, jeg håper virkelig dette blir kvelden hvor jeg bryter den onde sirkelen jeg har forvirret meg inn i og at jeg endelig kan føle at jeg er fornøyd med egen opptreden..! Prøvene har gått bra, så nå skal jeg bare tenke positivt!

«Jag har aldrig glömt vem jag var, jag har bara låtit det sova.
Kanske hadde jag inget val, bare VILJAN ATT FINNAS KVAR!»

Jeg vil være her lenger! Så jeg håper mange vil sende 3 til 26400 i kveld! :-D

I dag er også Idol-plata ute som vedlegg i Se&Hør, den er kjempefin! Jeg synger spor nr. 9 – «Naked»

Ønsker alle en strålende kveld med masse flotte sanger fra filmens verden :)

Klem <3

Gave fra Ravi: Last ned gratis Wallpaper!

Vi har vært så heldige å ha en fullspekket sal hver eneste fredag på Chateu Neuf (som ligger på Majorstua i Oslo). Hvis du ikke har vært på Chateu Neuf og fulgt med på Idol fra salen, så er det fortsatt ikke for seint.

Du kan kjøpe ned billetter her!

Og hvis du ikke rekker en tur til Chateu Neuf før jul, så har jeg en liten trøstegave til deg. Benkeradene på Chateu Neuf er nemlig ganske morsomme, i deilige rødtoner, alt fra lilla via signalrødt til oransje. Og det slo meg at benkeradene kan bli en ganske artig bakgrunn på PC’en eller mobilen din.

Vær så god!

Hilsen din venn, Ravi

Nå skal jeg virkelig gi ALT!!!

Nå kan jo alt skje..! Jeg mener – FREDRIK?!?!? Et STORT sjokk for oss alle sammen. Men – sann mine ord – dette gjør bare at Fredrik får enda større suksess, han hadde fortjent å vinne, derfor vil savnet etter ARTISTEN Fredrik være sååå stort. Dette vil folk snakke om i årevis, det blir som da Maria Haukaas Storeng gikk ut av Idol, ingen mente at det var riktig at det var hennes tur og folk prater fremdeles om det.  Jeg gleder meg til å kjøpe plata di, Fredrik!!!

Den lille gutten min og jeg så Idol-reprisen på lørdag og etter Fredriks opptreden ble Johannes veldig inspirert, han tok fram gitaren sin og sang tøffe rocketoner resten av kvelden :)

Jeg røk ikke forrige uke! Jeg var HELT sikker på at det var min tur. Jeg hadde planlagt å si: «Fredrik! Vinn hele dritten!»
Jeg må bare få si: Jeg er sååå utrolig glad for alle de som har stemt på meg! Tenk at noen gidder å bruke tid og penger på å stemme meg videre! Og jeg begynner å innse nå at det må jo ha vært noen som har gjort nettopp det! Jeg setter så ufattelig stor pris på det!!! Jeg er nå en av 6 finalister og jeg skal gjøre alt jeg kan for å finne tilbake til selvtilliten jeg hadde i Lillestrøm og gi alt for å være her så lenge som mulig :)

Selvfølgelig måtte han være der da!

Var i studio tidligere i uka, det ble litt bråbestemt og jeg var i full gang med å prøve å gjøre håret litt finere. (først stygt, så fint) Men så ble det studio i siste liten, så jeg tenkte å snike meg usett dit og ikke treffe på noen. Klarte meg fint ut av drosja og inn i studio, glad for at gamla hadde klart seg så langt uten å vise seg til noen. (bortsett fra drosjesjåføren da, han så jo mest på veien, heldigvis)
Men selvfølgelig måtte GAUTE ORMÅSEN være i studio! Så i stedet for å si pent «Hei!» sa jeg bare «ÅNEEEI!»
Så det var mitt første møte med Gaute. Nå kan jeg like godt vise flere hvor fin jeg var da jeg møtte han, så her er det!

I kveld er vi så norske som nordmenn kan bli og vi skal synge vakre norske sanger for dere!

Ønsker vår kjære Fredrik tillykke med 21-årsdagen i dag!!
Vi har feiret med kake og ballonger og brus og boller og bursdagssang og alt som hører med :)

Dette kan være min siste fredag i dette sirkuset og jeg ønsker bare å takke fra dypet av mitt hjerte for alle stemmer jeg har fått så langt! Og tusen, tusen takk for alle oppmuntrende meldinger, det betyr utrolig mye :) :) :)
Jeg har veldig veldig lyst til å være med litt til så jeg håper at det er en liten mulighet for det! Jeg skal kliiiine til i kveld! Skal synge «Danse mi vise» i en ny drakt :) Håper det faller i smak :)

Det blir viktigere og viktigere !

Hellu alle sammen ! :)

Først vil jeg begynne å si tusen tusen takk for alle stemmer ! Det betyr virkelig alt for meg at dere vil bruke tiden deres, og ikke minst pengene deres på å stemme på meg ! hehe :) Jeg setter så utrolig stor pris på alle tilbakemeldingene dere har kommet med ! Det gir meg masse styrke og glede :) !

Denne uken har gått skremmende fort ! !  Det går enda raskere til fredagen er der, og jeg skal stå på scenen nok en gang. Jeg merker at det begynner å tetne seg mer til i konkurransen, det blir viktigere og viktigere for oss alle å gjøre det bra, og å komme videre. Jeg kjenner det godt på kroppen at jeg er sliten, men alikevel så har jeg fått mer styrke. Jeg føler jeg utvikler stemmen min mer og mer. Jeg er nesten imponert over meg selv og hva jeg kan klare hvis jeg bare trøkker til, og jeg er så utrolig GLAD for at jeg ikke har blitt syk enda ! (Bank i bordet…) Noe som egentlig er ganske utrolig siden jeg er så tett på mennesker hele tiden.

Denne fredagen blir flott ! det føler jeg ! Det blir rørende, sterkt og nært. Vi synger på vårt eget språk, og «gjemmer» oss ikke bak engelsken :)

Heia Norge !! <3 <3

Andre innlegg! *stolt*

Som u-kreativ u-blogger er jeg stolt over å kunne presentere mitt ANDRE innlegg! Hipp hurra igjen. Etter to ukers intens planlegging av dette innlegget kan jeg endelig publisere det……

Vi nærmer oss med stormskritt den fjerde delfinalen, og dagene fyker så utrolig fort av gårde. Rekker såvidt å tenke før det plutselig er ny fredag. Tida går fort når man har det gøy! ;)
Tenkte å dele litt av den meget imponerende mengden bilder jeg har klart å knipse i løpet av to uker.

Barnehageungene var triste etter yrkesskade: Vegard med sin fascinerende blemme.

Enda flere barnehageunger var overlykkelige over å ha fått sekker. (Og innholdet!!)

Henrik og jeg prøver å bøye øyebrynene vår mest mulig andre veien mens vi venter på å gå på scenen.

Isak ser på idol på widescreen en fredagskveld.

Det er et litt artig syn når alle deltakerne skal spise middag på fredager. Voksensmekke FTW

Hyggelig med kjæresten i salen!

Vi snakkes! :)

Enda en uke for en alt for gammel bitch

Yes! The old bitch is ready!

Vet du, det ER litt kjipt å lese på youtube at noen syns du er en kjedelig og alt for gammel bitch (merk – ikke bare «gammel» med aaaalt for gammel») eller at Tor Milde syns du synger så stygt at det er vondt å høre på. Men! Jeg velger å slå sammen anmeldelsene fra VG og Dagbladet fordi VG mente nemlig at starten var flott og slutten var drit mens Dagbladet mente at starten var drit og slutten var digg ;) (Ikke korrekt sitat, vel og merke)

Nå skal jeg bruke uka på å skikkelig psyke meg opp og gi JERNET på fredag! :-D
Glad for at det er så fine deltagere her man kan dele opplevelsene med :)

Nå på fredag er det norsk på norsk og i dag har vi laget det som må være verdens norskeste VB. Bunad på seteren, jodl-e-i-hoo!
Veldig hyggelig av kameramannen å låne bort jakka si :)

Henrik var ikke fuuullt så fornøyd med outfiten ;)

Gleder meg virkelig til å se denne videoen…
De lagde en artig sekvens der jeg og Jenny blir helt mo i knærne av Fredrik som hugger ved.

Schnakkes…. ;)

Another night in a bubble

Tredje del-finale.
Jeg tar min plass i boblen og håper den ikke sprekker i kveld, vil ikke slutte eventyret helt ennå..!

(www.jenniferyoswa.com)

Akkurat nå er pulsen normal og håndflatene er passe tørre. Skal virkelig prøve å holde det sånn, men vet at nervene slår meg litt i trynet rett før jeg skal på scenen. Mormor skal få et av sine høyeste ønsker (i hvertfall låtønsker!) oppfylt i kveld – hennes desidert største favorittsang er «The winner takes it all» og da skal hun selvfølgelig få den :) Håper publikum også liker det..! Skal gjøre så godt jeg kan.

I kveld kommer også den lille gutten min og ser på :) Han bestilte plakat, så da måtte vi jo lage det :)

Så skal han overnatte på hotellet sammen med meg i natt :) Han skal sove «på Oslo» som han sier :)

Vil benytte sjansen til å takke så inderlig for alle stemmer jeg har fått til nå! Håper mange vil stemme på meg i kveld også!
Stoooor klem <3

Dagen som bare fløy av sted!

Hei hei!

I dag har dagen min gått så «makalaust» fort, som unni hilt ville sagt det.
Men det er jo bare bra, så går tida fortere til jeg skal stå på scenen på fredag!! Guuud som jeg gleder meg nå, kjenner jeg eg veldig fornøyd med låtvalget!

Så i dag startet dagen min med lydprøver. Det gikk veldig bra, ettersom bandet er noen guder på instrumentene sine! Det har dere kanskje lagt mere til selv gjenneom tv skjermen ?

Deretter dro jeg, Kirsti og Henrik på en liten handletur til grynerløkka! Der kjøpte jeg den beste honningen i byn! Det er timianhonning, som Jeg bruker oppi te’en min. Jeg kjenner den virker veldig bra for stemmen! Det er utrolig viktig å ta vare på stemmen nå på dennne tiden av året, når det begynner å bli kaldt, så det blir en del te kopper til dagen kan man si.

Her kan du se et bilde av den magiske honningen:

Senere drog jeg, Henrik, Vegard og Jenny en tur på mc donalds for å spise. Det blir at par turer innom mc donalds i løpet av uken, nå som vi har fått oss VIP kort på mc donalds, å kan spise for 150 kr pr dag! hehehe

Nå er jeg på vei til å legge meg, så dere må ha en god natt dere fantastiske mennesker!!

Much love <3

– Marlen

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.