Dagen som bare fløy av sted!

Hei hei!

I dag har dagen min gått så “makalaust” fort, som unni hilt ville sagt det.
Men det er jo bare bra, så går tida fortere til jeg skal stå på scenen på fredag!! Guuud som jeg gleder meg nå, kjenner jeg eg veldig fornøyd med låtvalget!

Så i dag startet dagen min med lydprøver. Det gikk veldig bra, ettersom bandet er noen guder på instrumentene sine! Det har dere kanskje lagt mere til selv gjenneom tv skjermen ?

Deretter dro jeg, Kirsti og Henrik på en liten handletur til grynerløkka! Der kjøpte jeg den beste honningen i byn! Det er timianhonning, som Jeg bruker oppi te’en min. Jeg kjenner den virker veldig bra for stemmen! Det er utrolig viktig å ta vare på stemmen nå på dennne tiden av året, når det begynner å bli kaldt, så det blir en del te kopper til dagen kan man si.

Her kan du se et bilde av den magiske honningen:

Senere drog jeg, Henrik, Vegard og Jenny en tur på mc donalds for å spise. Det blir at par turer innom mc donalds i løpet av uken, nå som vi har fått oss VIP kort på mc donalds, å kan spise for 150 kr pr dag! hehehe

Nå er jeg på vei til å legge meg, så dere må ha en god natt dere fantastiske mennesker!!

Much love <3

– Marlen