Dagen som bare fløy av sted!

Hei hei!

I dag har dagen min gått så “makalaust” fort, som unni hilt ville sagt det.
Men det er jo bare bra, så går tida fortere til jeg skal stå på scenen på fredag!! Guuud som jeg gleder meg nå, kjenner jeg eg veldig fornøyd med låtvalget!

Så i dag startet dagen min med lydprøver. Det gikk veldig bra, ettersom bandet er noen guder på instrumentene sine! Det har dere kanskje lagt mere til selv gjenneom tv skjermen ?

Deretter dro jeg, Kirsti og Henrik på en liten handletur til grynerløkka! Der kjøpte jeg den beste honningen i byn! Det er timianhonning, som Jeg bruker oppi te’en min. Jeg kjenner den virker veldig bra for stemmen! Det er utrolig viktig å ta vare på stemmen nå på dennne tiden av året, når det begynner å bli kaldt, så det blir en del te kopper til dagen kan man si.

Her kan du se et bilde av den magiske honningen:

Senere drog jeg, Henrik, Vegard og Jenny en tur på mc donalds for å spise. Det blir at par turer innom mc donalds i løpet av uken, nå som vi har fått oss VIP kort på mc donalds, å kan spise for 150 kr pr dag! hehehe

Nå er jeg på vei til å legge meg, så dere må ha en god natt dere fantastiske mennesker!!

Much love <3

– Marlen

Hurra for tirsdag og 1 november!

I dag startet dagen min hos stylist, der vi ble enige om et passende kostyme til fredagens finale runde! Må si jeg ble veldig fornøyd med outfiten denne gangen, som jeg tror vil passe veldig bra til sangen jeg har valgt !

Etterpå tok jeg meg en jogge tur til frognerparken! Herlig å komme seg i bevegelse igjen. Kan faktisk ikke huske sist jeg tok meg en joggetur, i know “shame on me”!! hehe

Nå har jeg akkuratt ryddet hotell rommet “mitt”, noe som var aldeles nødvendig. Så nå sitter jeg her med en kopp te og skal til å lese litt om Michael Jackson. Boka heter “Moonwalk”, og er en biografi om livet hans, hvor han selv forteller. Veldig inspirerende å se hvor hardt han virkelig jobbet for å nå målet sitt!

Ha en fortsatt fin tirsdag allesammen!
Much love! <3

-Marlen

Til alle dere unike fantastiske mennesker der ute!

Jeg vil bare takke så uendeli mye til alle dere som har stemt meg videre, det betyr virkeli alt for meg! Det er ufattelig stort for meg å ha kommet så lang som jeg har, og jeg føler meg utrolig heldig som får være en del av dette fantastiske eventyret! Med andre ord,
jeg hadde aldri havnet her jeg er nå, om det ikke hadde vært for dere. Så igjen tusen millioner milliarder billioner takk!

Opplevelsen av å få stå å synge for dere hver fredag er like fantastisk hver gang! Jeg føler meg så fri når jeg synger på scenen, og kjenner at jeg er i kjernen av mitt rette element. Alle byrder og urettferdighet jeg har sett eller opplevd i løpet av uken, forsvinner når jeg står på scenen. Når jeg synger legger jeg alle kortene på bordet, og alle følelsene mine går i takt med musikken.

Jeg er allerede i full gang med forberedelsene til neste finale runde, og gleder meg til å opptre for dere igjen.

Ha en fortsatt fin søndag, and spread some love!

Varme klemmer

Marlen

Soon and very soon!!!

Hei folkens!!

Nå er det jammen helg igjen, og tiden flyr!!… Med andre ord det er ikke lenge til finalen i Idol!! Nå er det knapt fem dager  til jeg drar til Oslo for å møte de andre finalistene!! Jeg eg i full gang med innøvingen av sangvalget mitt, og jeg gleder meg til å fremføre den for dere!!!

I dag tidlig ble jeg intervjuet av tre hyggelige jenter fra Håvåsen skole! Alle tre viste seg å være sangere, så det var jo veldig koslig! Jeg fortalte dem en del om musikklinjen ved Skeisvang vgs, som jeg selv gikk på. To av dem hadde i utrgangspunktet tenkt å søke musikklinjen til neste år, og etter min positive uttale om den fantastiske musikklinjen,  virket de enda mer gira på å søke!

I kveld skal jeg slappe av med det herlige søskenbarnet mitt Evie Ann ! Hun bor i Bergen for tiden, så blir ikke så ofte jeg ser henne, men blir utrolig gøy å se henne igjen!!

Ha en fortsatt god helg og høstferie alle sammen!!!!

Much Love! <3

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.