Ny uke – nye muligheter – ny sang – nye nervesammenbrudd ;)

Sammenbrudd er vel litt å ta i, men det er egentlig ikke så langt unna heller..! Dette er virkelig det mest spennende jeg har vært med på. I alle fall som varer over så lang tid..! (for det å føde er jo sånn litt over gjennomsnittet spennende… …og det varer heldigvis ikke i flere uker!)

Ingen ventet at det var Biancas tur på fredag. Hun gjorde en strålende opptreden!!! Så det beviser bare at: Er det noen (eller flere!) du ønsker skal gå videre må du stemme! Evt. ikke stemme – og ikke klage på resultatet 🙂
Skjønne Bianca – GRATULERER med 9. plass i IDOL 2011 🙂 Gleder meg til å høre deg rundt neste sving 🙂

Vi var som vanlig nervøse vrak på fredag. Dommerkommentarer, direktesending, forkjølelse og nerver.no er jo ikke tidenes kombinasjon.
Men heldigvis er deltagerne i årets IDOL fantastiske mennesker, så det er veldig fint å være i samme båt som dem 🙂

På fredag skal vi dedisere (jeg klarer FREMDELES ikke akseptere at det heter “dedisere” og ikke “dedikere”!!!) en sang til en vi er glad i. Jeg har valgt min kjære mormor. Hun ønsker nemlig at jeg skal synge en bestemt sang av et band på fire bokstaver (der to bokstaver er lik to andre). Svært så hemmelighetsfull jeg er da… Ille morro det 😉 Det er hvertfall en veldig fin sang jeg skal synge. Håper jeg klarer å fremføre den som jeg vil 🙂

I dag lagde vi den filmen som vises før man synger og mormor er med på den 🙂 Vi var på is-bar og koste oss veldig 🙂 Først to kuler is, deretter en søøøøt kakao 🙂 Mmm 🙂

Nå skal jeg snart se på Ylvis, må tvinge øye til å være våkne litt til! (Merker at man har stilt klokka, er klar for senga allerede, jeg!) I morra er det stylist på Chateau Neuf og ZUMBA med Kirsti og Marlen! Gooooood mandagskveld! 😀