Rødhette lever livets glade dager!

Jeg har kjøpt ny jakke, den er så fiiin! RØD og med STOR hette.

I går var vi på middag på Bølgen og Moi, det var rett og slett helt fantastisk på alle måter. Vakkert dekket bord, nydelig mat og drikke, bra selskap og ikke minst: utrolig flotte gaver fra sponsorene!!! Det var rett og slett JULAFTEN! Vi var helt lykkelige i går, vi 🙂

Det var virkelig en utrolig bra kveld, er kjempeglad for å være med på dette 🙂

I dag har jeg vært i studio, det kommer masse spennende innspillinger fra oss Idol-artistene, gled dere!! Det var helt sinnsykt kult å være i studio, jeg ELSKER det, dette vil jeg gjøre hele tiden!!!

I morgen er det andre del-finale og jeg gleder meg masse! Er så veldig fornøyd med låtvalget denne gangen!
Gleder meg til å vise dere min tolkning av Aha sin udødelige “Take on me” 🙂