I’m going back to my piano and out of my waterbed

Hjelp, så vanskelig det var å finne en tittel i dag, hehehe…

Var helt kake etter fredagen, jeg! Uka som gikk var utrolig spennende, men merka på lørdag at jeg var sliiiiiten… Kjipt å stå blant de 3 med færrest stemmer, men noen må jo stå der også 🙂 Så jeg tok det helt fint og er veldig glad for en uke til! Krysser fingrene for flere stemmer denne fredagen 🙂

Nå skal jeg tilbake til pianoet, jeg hadde nok gjort det uansett. Gleder meg 🙂 Håper folk liker låtvalget mitt!

Temaet er “Fra barndommen” – koselig å mimre 🙂

Jeg blir dratt tilbake i tid når jeg ser dette bildet; Se drømmende ut av vinduet og høre på Celine Dion og drømme om å bli superstjerne! Hihihi 🙂 Og på kvelden måtte jeg ligge flere minutter i senga før senga endelig slutta og gynge…. Vannseng var jo 80-tallets store hit. Ikke for ryggen, muligens…

I kveld skal vi ut og spise fiiiin middag og det gleder jeg meg veldig til! 🙂

Nå skal jeg snart opp og ha lydprøve med bandet!