Det blir viktigere og viktigere !

Hellu alle sammen ! 🙂

Først vil jeg begynne å si tusen tusen takk for alle stemmer ! Det betyr virkelig alt for meg at dere vil bruke tiden deres, og ikke minst pengene deres på å stemme på meg ! hehe 🙂 Jeg setter så utrolig stor pris på alle tilbakemeldingene dere har kommet med ! Det gir meg masse styrke og glede 🙂 !

Denne uken har gått skremmende fort ! !  Det går enda raskere til fredagen er der, og jeg skal stå på scenen nok en gang. Jeg merker at det begynner å tetne seg mer til i konkurransen, det blir viktigere og viktigere for oss alle å gjøre det bra, og å komme videre. Jeg kjenner det godt på kroppen at jeg er sliten, men alikevel så har jeg fått mer styrke. Jeg føler jeg utvikler stemmen min mer og mer. Jeg er nesten imponert over meg selv og hva jeg kan klare hvis jeg bare trøkker til, og jeg er så utrolig GLAD for at jeg ikke har blitt syk enda ! (Bank i bordet…) Noe som egentlig er ganske utrolig siden jeg er så tett på mennesker hele tiden.

Denne fredagen blir flott ! det føler jeg ! Det blir rørende, sterkt og nært. Vi synger på vårt eget språk, og “gjemmer” oss ikke bak engelsken 🙂

Heia Norge !! <3 <3