Det blir viktigere og viktigere !

Hellu alle sammen ! 🙂

Først vil jeg begynne å si tusen tusen takk for alle stemmer ! Det betyr virkelig alt for meg at dere vil bruke tiden deres, og ikke minst pengene deres på å stemme på meg ! hehe 🙂 Jeg setter så utrolig stor pris på alle tilbakemeldingene dere har kommet med ! Det gir meg masse styrke og glede 🙂 !

Denne uken har gått skremmende fort ! !  Det går enda raskere til fredagen er der, og jeg skal stå på scenen nok en gang. Jeg merker at det begynner å tetne seg mer til i konkurransen, det blir viktigere og viktigere for oss alle å gjøre det bra, og å komme videre. Jeg kjenner det godt på kroppen at jeg er sliten, men alikevel så har jeg fått mer styrke. Jeg føler jeg utvikler stemmen min mer og mer. Jeg er nesten imponert over meg selv og hva jeg kan klare hvis jeg bare trøkker til, og jeg er så utrolig GLAD for at jeg ikke har blitt syk enda ! (Bank i bordet…) Noe som egentlig er ganske utrolig siden jeg er så tett på mennesker hele tiden.

Denne fredagen blir flott ! det føler jeg ! Det blir rørende, sterkt og nært. Vi synger på vårt eget språk, og “gjemmer” oss ikke bak engelsken 🙂

Heia Norge !! <3 <3

 • Anonym

  Jeg har ikke sett idol på mange år, men forrige uke så jeg på en episode, den du ble stemt ut av. Jeg fatter bare ikke hvordan hverken Henrik eller Isak kan gå videre imens du ble stemt ut. Henrik hadde jo ikke sangstemme og Isak hadde fått lagt på en reverberation effekt på mikrofonen så han fikk et ekko som teknisk sett forfalsker stemmen hans. Ingen av de kan måle seg med hverken talentet eller stemmen du har, så det at du ble stemt ut gir ingen mening. Dårlig av stemmeren å favorisere uten å ta hensyn til talent, for det er tydeligvis de kjekke guttene som blir stemt frem på tross av at to av de ikke har noen som helst plass som finalist.

 • Svein Erik Johansen

  Helt ufatteøig at du ble stemt ut. Jeg tror du er for flink for det norske idolstemmende publikum. Du bør absolutt bli plukket opp av en eller annen som produserer/regiserer musicals for stemmen din er helt enorm. Lykke til videre. Jeg kommer til å kjøpe det første du kommer ut med på plate.

 • Anonym

  Det var helt perfekt sunget Kirsti!!!!!!Det var noe av det fineste jeg har hørt noen gang:) hehehe ja må jo bruke penger på deg for vi vil jo at du skal vinne vet du 🙂 !!!! <3 <3Du bør si "Bank I bordet ja! " har ikke vært det selv jeg før jeg begynte å si at jeg ikke hadde blitt syk og plutselig ca ei uke etter jeg så det så ble jeg forkjøla,Vond hals,hodepine:/ Så du bør ikke si det bare til ditt eget beste! 🙂
  God helg Klem <3 🙂

 • Anonym

  Kirsti! Du sang knall bra i dag og den buksa du hadde på digga jeg så hvor er den fra?

 • Anonym

  Det er du som har den beste stemmen. Det er du som bare kan kline til og hvor man i sofaen blir “blown away”. Du har også utstråling på scenen. Det eneste som er å pirke er at når du skal være lavmælt, så kan du bli innadvendt og ikke får frem sårhet. Får du det rettet på det, så er du en soleklar kandidat til å vinne.

 • Kan dere ikke lage en superfinale der det beste nummeret fra vært program kan delta så vi kan se hvem som er best av alle?

 • Anonym

  Er det noen som vet noe om seertall i.f.t. denne elendigheten?

 • Anonym

  Ja, dette her er helt krise …

 • Anonym

  Fytterakkern, dette var det dårligste jeg har sett. Dette må dere slutte å sende ellers mister dere alle reklamepengene deres.

 • Anonym

  Dette er det dårligste jeg har sett noengang. Blir dette sendt hver dag også?

 • Anonym

  Dette må vel være noe av det dummeste dere har produsert, etter jakten på fjøset eller skal jeg tråkke deg på tåa –  eller som dere sier jakten på kjærligheten og Skal vi danse , begge har gått ut på dato – sammen med Farmen  Jeg håpet faktisk det ble streik så vi slapp en ny sesong…men dette tar kaka !! Glad dere ikke har rett til og kreve lisens

 • Anonym

  Dette må vel være noe av det dummeste dere har produsert, etter jakten på fjøset eller skal jeg tråkke deg på tåa –  eller som dere sier jakten på kjærligheten og Skal vi danse , begge har gått ut på dato – sammen med Farmen  Jeg håpet faktisk det ble streik så vi slapp en ny sesong…men dette tar kaka

 • tror dette må være nå at det kuleste jeg har vert med på:) 

 • Anonym

  Egg og tomater…..Jajaja, det er i alle fall bedre å ta sjansen på ” å drite seg ut, enn å dø av forstoppelse”.
  Tro meg, jeg er operert for tarmslyng to ganger. 
  Livet må leves her og nå, mens vi har en sjanse, så dette skal bli morsomt !!! 
  Carpe Diem og Amor Fati